Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα συμφωνησω 110% με qsis, στην ευελιξια δυνατοτητων. δλδ δωσε μου εμενα την δυνατοτητα, κι ας μην την χρειαστω ποτε...!  

και αυτο γιατι,  οταν απευθυνεσαι σε παγκοσμιο αγοραστικο κοινο, πρεπει να λαμβανεις υποψη σου την διαφορετικοτητα του καθενος..! κατι που για μενα ειναι περιττο, για καποιον αλλο ειναι βασικος παραγοντας..!

αν δεν εχει SD slot ενα κινητο σημερα, ειναι σαν να μην εχει θυρες USB ενα laptop...!!  θα το αγοραζατε? 

H παρομοιωση ατυχεστατη και πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα. Η SD card στο κινητο ειναι απλα πιο αργη internal memory. Αμα εχεις  32 εσωτερικη και 32αρα καρτα ειναι το ιδιο και χειροτερο απο το να εχεις 64 εσωτερικη. 

Απο την αλλη το USB εχει πολλες χρησιμοτητες. 

Οπως ανεφερα και πριν, για μενα δεν εχει καμια αξια η sd καρτα. Με 64 gb που εχει το κινητο μου ειμαι καλυμενος. 

Δημοσ.

Παίδες μα ερώτηση από εσάς που έχετε εμπειρία από smartphones εγώ δεν είχα ποτέ μου tongue.png.. Για παράδειγμα το galaxy s6 με 32 gb είναι αρκετά? πόσα ελεύθερα έχεις από αυτά τα 32? για καθημερινή χρήση να βάλεις μουσική να τραβάς φωτογραφίες και να έχεις 2-3 παιχνίδια και καμιά 10ρια εφαρμογές φτάνουν? Ή θα είσαι συνέχεια με το φόβο ότι το κινητό γέμισε λαγκάρει να το αδιάσω ?

Ο ανθρωπος ηταν πολυ συγκεκριμενος και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξεφυγε ετσι το θεμα. Η απαντηση ειναι απλη ναι μια χαρα εισαι με το παραπανω,και μην ξεχνας οτι οτι φωτογραφιες δεν θες να σου πιανουν χωρο στο κινητο και δεν ξερεις που να τις βαλεις υπαρχει παντα και ο υπολογιστης(Desktop ή Laptop)να σε βοηθησει σε αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ανθρωπος ηταν πολυ συγκεκριμενος και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξεφυγε ετσι το θεμα. Η απαντηση ειναι απλη ναι μια χαρα εισαι με το παραπανω,και μην ξεχνας οτι οτι φωτογραφιες δεν θες να σου πιανουν χωρο στο κινητο και δεν ξερεις που να τις βαλεις υπαρχει παντα και ο υπολογιστης(Desktop ή Laptop)να σε βοηθησει σε αυτο.

Ουτε καν, υπαρχει το dropbox που χωρις να κανεις απολυτως τιποτα εχει ηδη ανεβασει τις φωτος σου ονλαιν. 

32 gb ειχα στο παλιο μου κινητο, και εκτος απο αυτα που ανεφερες ειχα navi χαρτες 4 gb σχεδον και backups 5 gb και παλι ειχα μερικα gb ελευθερα. 

Δημοσ.

Πόση μουσική θέλει να βάλει; Θα προσθαφαιρεί συνέχεια ή θα έχει μία βιβλιοθήκη που θα αυξάνεται; Πόσες φωτογραφίες και σε τί ανάλυση; Θα τις σώζει κάπου ή θα θέλει να τις έχει πάντα μαζί του; Τί παιχνίδια εννοεί, κανένα pacman ή τα σύγχρονα τέρατα του 1.5GB; 10 εφαρμογές δεν έχει εγκατεστημένες ούτε η γυναίκα μου που δεν πολυασχολείται, πολύ λίγες μου φαίνονται. Υπάρχει ακόμη αρκετός χώρος για διασαφήνιση...

Δημοσ.

H παρομοιωση ατυχεστατη και πολυ μακρια απο την πραγματικοτητα. Η SD card στο κινητο ειναι απλα πιο αργη internal memory. Αμα εχεις  32 εσωτερικη και 32αρα καρτα ειναι το ιδιο και χειροτερο απο το να εχεις 64 εσωτερικη. 

Απο την αλλη το USB εχει πολλες χρησιμοτητες. 

Οπως ανεφερα και πριν, για μενα δεν εχει καμια αξια η sd καρτα. Με 64 gb που εχει το κινητο μου ειμαι καλυμενος. 

H sd card ειναι αποθηκευτικος χωρος και πρακτικα ατελειωτος.(εχεις μαζι σου οσες θελεις χωρις να εξαρτασε απο κανεναν.)

Γιατι να με ενδιαφερει η ταχυτηττα της;benchmarks θα τις κανω σε forums;

Εχω 15ΤΒ δισκους οπως και καποιοι με τα μισα μπορει και περισσοτερο.Ποιος νοιαστηκε αν οι δισκοι οι εξωτερικοι ειναι γρηγοροι ή αργοι απο την στιγμη που ειναι αποθηκευτικοι χωροι;σταματηστε με αυτο το ανουσιο επιχειρημα.Εδω ολα τα games που εχω παιξει και τιτλους τα εχω παιξει απο docking δισκους απροβληματιστα χωρις να εχω βαλει ουτε ενα στον ssd.Γιατι να ειναι προβλημα οι sd;

Με την λογικη αυτη να αντικαταστησω ολους τους δισκους μου με ssd(αν ειναι δυνατον).Ποσο πιο απλα να το πει καποιος;

Τα προγραμματα τα βαζεις στην rom και ολα τα υπολοιπα στην sd.Απλα και ομορφα.

Εσυ θελεις να εχεις ιντερνετ και να εξαρτασαι απο τριτες υπηρεσεις.Πολλοι που εχουν android οχι.

SD και αποσπωμενη=ελευθερια-ανεξαρτησια.

Εγω δεν θελω τα προσωπικα μου δεδομενα σε κανενος τον server και δισκους.

Δημοσ.

H sd card ειναι αποθηκευτικος χωρος και πρακτικα ατελειωτος.(εχεις μαζι σου οσες θελεις χωρις να εξαρτασε απο κανεναν.)

Γιατι να με ενδιαφερει η ταχυτηττα της;benchmarks θα τις κανω σε forums;

Εχω 15ΤΒ δισκους οπως και καποιοι με τα μισα μπορει και περισσοτερο.Ποιος νοιαστηκε αν οι δισκοι οι εξωτερικοι ειναι γρηγοροι ή αργοι απο την στιγμη που ειναι αποθηκευτικοι χωροι;σταματηστε με αυτο το ανουσιο επιχειρημα.Εδω ολα τα games που εχω παιξει και τιτλους τα εχω παιξει απο docking δισκους απροβληματιστα χωρις να εχω βαλει ουτε ενα στον ssd.Γιατι να ειναι προβλημα οι sd;

Με την λογικη αυτη να αντικαταστησω ολους τους δισκους μου με ssd(αν ειναι δυνατον).Ποσο πιο απλα να το πει καποιος;

Τα προγραμματα τα βαζεις στην rom και ολα τα υπολοιπα στην sd.Απλα και ομορφα.

Εσυ θελεις να εχεις ιντερνετ και να εξαρτασαι απο τριτες υπηρεσεις.Πολλοι που εχουν android οχι.

SD και αποσπωμενη=ελευθερια-ανεξαρτησια.

Εγω δεν θελω τα προσωπικα μου δεδομενα σε κανενος τον server και δισκους.

SD (η εξωτερικοι σκληροι η οποιοδηποτε υλικο μεσο) αμα την χασεις η χαλασει τελειωσες. Πανε τα δεδομενα. Οι φωτογραφιες που μαζευες εδω και 10 χρονια χαθηκανε. Για τους περισσοτερους δεν ειναι ουτε ελευθερια ουτε ανεξαρτησια. Ειναι ενα απιστευτος περιορισμος. Αλλη δουλεια δεν εχω να ασχολουμαι με το να συνδεω το κινητο με το pc και να αντιγραφω τις φωτογραφιες. 

Ελευθερια ειναι οταν γυρναω σπιτι απο μια εκδρομη οι φωτος μου χωρις να κανω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να βρισκονται ασφαλεις και αποθηκευμενες καπου οπου αυριο θα μπορεσω να τις δω απο οπου εγω θελω. Backup σε σκληρους ταινιες, games και φωτος εκανα το 2005, οχι το 2015.

Το να αλλαζω σε ενα κινητο sd cards για μενα ειναι απιστευτος περιορισμος, και δειγμα οχι ελευθεριας, αλλα απλα του οτι ΔΕΝ εχω στο κινητο μου αρκετη μνημη. 

Δημοσ.

Είναι χειρότερος περιορισμός ή ίδια ή μνήμη της συσκευής που μπορεί να χαλάσουν ένα σωρό πράγματα και να χάσεις τα δεδομένα σου

Οι sd είναι σχεδόν απίθανο να παρουσιάσουν βλάβη

Είπα πριν ότι χάλασε ολόκληρο τηλέφωνο στο νερό και μόνο ότι ήταν στην sd σώθηκε

Ή ταχύτητα είναι αδιάφορη όσο δε βάζεις εκτελέσιμα

Για φωτό, βίντεο τραγούδια είναι πολύ πιο συμφέρουσα λύση από το να πάρεις τη πιο ακριβή έκδοση μιας συσκευής με περισσότερη μνήμη που και πάλι μπορεί να μη σου φτάσει

Συγκριτικά οι sd είναι τσαμπα και μεταφέρονται άνετα και σε άλλες συσκευές

Δημοσ.

Είναι χειρότερος περιορισμός ή ίδια ή μνήμη της συσκευής που μπορεί να χαλάσουν ένα σωρό πράγματα και να χάσεις τα δεδομένα σου

Οι sd είναι σχεδόν απίθανο να παρουσιάσουν βλάβη

Είπα πριν ότι χάλασε ολόκληρο τηλέφωνο στο νερό και μόνο ότι ήταν στην sd σώθηκε

Ή ταχύτητα είναι αδιάφορη όσο δε βάζεις εκτελέσιμα

Για φωτό, βίντεο τραγούδια είναι πολύ πιο συμφέρουσα λύση από το να πάρεις τη πιο ακριβή έκδοση μιας συσκευής με περισσότερη μνήμη που και πάλι μπορεί να μη σου φτάσει

Συγκριτικά οι sd είναι τσαμπα και μεταφέρονται άνετα και σε άλλες συσκευές

Μα αυτο ειναι το θεμα μου. Φωτος και βιντεο δεν σε απασχολει να τα μεταφερεις απο συσκευη σε συσκευη αμα τα εχεις ολα ονλαιν.

Μουσικη το Deezer που εχω ειναι τεραστια ελευθερια, οταν αλλαξα συσκευη απλα το εγκατεστηστα και το αφησα να κατεβαζει αυτα που ηθελα αποθηκευμενα για offline use.

Δευτερολεπτα δεν με απασχολησε το να μεταφερω οτιδηποτε απο την παλια μου συσκευη. Και να την εχανα και να μου την κλεβανε δεν θα εχανα απολυτως τιποτα. Και ολα αυτα χωρις να με νοιαζει να συνδεω κινητο με pc ΠΟΤΕ. 

Δημοσ.

SD (η εξωτερικοι σκληροι η οποιοδηποτε υλικο μεσο) αμα την χασεις η χαλασει τελειωσες. Πανε τα δεδομενα. Οι φωτογραφιες που μαζευες εδω και 10 χρονια χαθηκανε. Για τους περισσοτερους δεν ειναι ουτε ελευθερια ουτε ανεξαρτησια. Ειναι ενα απιστευτος περιορισμος. Αλλη δουλεια δεν εχω να ασχολουμαι με το να συνδεω το κινητο με το pc και να αντιγραφω τις φωτογραφιες. 

Ελευθερια ειναι οταν γυρναω σπιτι απο μια εκδρομη οι φωτος μου χωρις να κανω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να βρισκονται ασφαλεις και αποθηκευμενες καπου οπου αυριο θα μπορεσω να τις δω απο οπου εγω θελω. Backup σε σκληρους ταινιες, games και φωτος εκανα το 2005, οχι το 2015.

Το να αλλαζω σε ενα κινητο sd cards για μενα ειναι απιστευτος περιορισμος, και δειγμα οχι ελευθεριας, αλλα απλα του οτι ΔΕΝ εχω στο κινητο μου αρκετη μνημη. 

Απο την sd ειναι πολυ πιο ευκολο να ανακτησεις δεδομενα απ'οτι την ενσωματωμενη.

Στο θεμα βλαβης εχω android απο την πρωτη ημερα που βγηκαν.Ξερεις ποσες φορες μου χαλασε sd;

Μηδεν=zero.

Εαν καποιος παει και παιρνει απο ebay sd με 4 ευρω καλα να παθει.Κοινη λογικη.

Σου χαλασε ποτε κινητο ή οθονη και να μην μπορεις να παρεις τα δεδομενα σου μεσα απο την rom;εμενα ναι.

Ευτυχως ηταν στην sd ολα μεσα και βγηκα λαδι.Tεραστια ευκολια οταν θελεις να κανεις πληρες φορματ.

Τελος στο θεμα της ιδιωτικοτητας και ασφαλειας ειμαι πολυ αυστηρος και δεν γουσταρω μια dropbox,icloud κλπ.Ουτε θελω να εξαρτωμαι απο αυτους.Εσυ μπορεις να κανεις οτι καταλαβαινεις.

Συνεπως για εμενα η sd ειναι μονοδρομος,ελευθερια.

Οποιος θελει να πληρωνει τριτες υπηρεσιες ελευθερος.

Δεν θα αναγκασω ομως καποιον αλλον να κανει το ιδιο και ουτε να πεσει στις πολιτικες και στις παγιδες των εταιρειων.Την sd την θελω και θα την απαιτω οσο θα εχω smart.

• Like 1
Δημοσ.

Απο την sd ειναι πολυ πιο ευκολο να ανακτησεις δεδομενα απ'οτι την ενσωματωμενη.

Στο θεμα βλαβης εχω android απο την πρωτη ημερα που βγηκαν.Ξερεις ποσες φορες μου χαλασε sd;

Μηδεν=zero.

Εαν καποιος παει και παιρνει απο ebay sd με 4 ευρω καλα να παθει.Κοινη λογικη.

Σου χαλασε ποτε κινητο ή οθονη και να μην μπορεις να παρεις τα δεδομενα σου μεσα απο την rom;εμενα ναι.

Ευτυχως ηταν στην sd ολα μεσα και βγηκα λαδι.Tεραστια ευκολια οταν θελεις να κανεις πληρες φορματ.

Τελος στο θεμα της ιδιωτικοτητας και ασφαλειας ειμαι πολυ αυστηρος και δεν γουσταρω μια dropbox,icloud κλπ.Ουτε θελω να εξαρτωμαι απο αυτους.Εσυ μπορεις να κανεις οτι καταλαβαινεις.

Συνεπως για εμενα η sd ειναι μονοδρομος,ελευθερια.

Οποιος θελει να πληρωνει τριτες υπηρεσιες ελευθερος.

Δεν θα αναγκασω ομως καποιον αλλον να κανει το ιδιο και ουτε να πεσει στις πολιτικες και στις παγιδες των εταιρειων.Την sd την θελω και θα την απαιτω οσο θα εχω smart.

Ο καθενας πρεπει να απαιτει απο ενα smartphone οτι ειναι σημαντικο για αυτον. Και να επιλεγει αυτα που ενσωματωνουνε αυτα που θελει. Δεν διαφωνω καθολου. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας πρεπει να απαιτει απο ενα smartphone οτι ειναι σημαντικο για αυτον. Και να επιλεγει αυτα που ενσωματωνουνε αυτα που θελει. Δεν διαφωνω καθολου. 

Οταν διαβαζω λογικα πραγματα δεν εχω παρα να συμφωνησω.

Δημοσ.

http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/adaptors/avantree-otg-fdkb-otg11-kalodio-micro-usb-leyko/prod6950121pp/

http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/adaptors/adapter-usb-to-micro-usb-pqi-connect-204-rf02-0011r014j-mple/prod5960238pp/

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ οτι OTG ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ MICROSD ADAPTER.Οπως αυτο προκειμενου να μην συνδεεις usb φλασακια αλλα καρτουλα μικρη.Aπλα παιρνεις οτι σε βολευει.

Eγω τσιμπησα το δευτερο για λογους χωρου στην τσεπη απο τα puplic.

Επειδη το βραδυ παντα βλεπω ταινιες στο note 4 και δεν θελω να εγγραφω συνεχεια τοσα δεδομενα στις microsd καρτες χρησιμοποιω αυτο για να συνδεεω τα usb μου.

Οπως ειπε ο qsis ενα βιντεο 4Κ που συχνα εγγραφω 5 λεπτων ειναι GB δεδομενων.

Ο καθενας αναλογως με τις απαιτησεις και τις αναγκες του φυσικα.

http://www.e-shop.gr/sandisk-sddd-032g-g46-ultra-dual-usb-drive-32gb-p-PER.661929

Yπαρχει κι αυτη η λυση.Usb και microusb φλασακι.Το συνδεεις στον υπολογιστη και στο κινητο επειδη εχει δυο συνδεσεις επανω του.

φιλε μια ερωτηση σχετικα με αυτα τα προιοντα..πες οτι αγοραζεις εναν ανταπτορα και ενα φλασακι για να τα συνδεεις με το κινητο θα μπορεις επι τοπου να περασεις αρχεια απο το κινητο στο φλασακι? και δευτερο θα μπορεις αν εχεις στο φλασακι τραγουδια ταινια κτλ..να τα ακουσεις/δεις απο το φλασακι η θα πρεπει να τα περνας στο κινητο?

Και κατι σχετικο με το galaxy s6 που βλεπω πολλους να το κραζετε..ρε παιδες οντως μεγαλη μακακια τους να μην εχει αποσπομενη μπαταρια και θηκη για επιπλεον καρτα μνημης συμφωνω 10000% ομως ρε παιδες ειναι με διαφορα τοοοοοσοοο καλυτερο απο το lg g4 που  η συγκριση τους ειναι ατοπη..εχει καλυτερη οθονη απλα λιγο μικροτερη εχει καλυτερο επεξεργαστη καλυτερη μνημη ραμ ddr4 oxi ddr3 και στη καμερα ειναι παρομοια με λιγο καλυτερο το g4 λογω του raw και των manual χειρησμων που μονο αν εισαι γνωστης τα εκμεταλευεσαι....μονο η μπαταρια ειναι ξενερωμα μεγαλο αλλα το active θα εχει 3,500 mAh opote 8α το τερματηζει απο ζωη μπαταριας...σε καθημερινη χρηση ειναι πολυ ανωτερο το s6 αυτο θελω να πω και το σημαντικοτερο θα ανετξει καλυτερα η συσκευη σε βαθος 5-6ετιας απο το g4 λογο των πολυ ανωτερων specs γιατι εγω προσωπικα το θεωρω απιστευτη σπαταλη καθε 2 χρονια να δινω για κινητο 350-400 ευρο προσωπικη μου αποψη φυσικα..

Δημοσ.

φιλε μια ερωτηση σχετικα με αυτα τα προιοντα..πες οτι αγοραζεις εναν ανταπτορα και ενα φλασακι για να τα συνδεεις με το κινητο θα μπορεις επι τοπου να περασεις αρχεια απο το κινητο στο φλασακι? και δευτερο θα μπορεις αν εχεις στο φλασακι τραγουδια ταινια κτλ..να τα ακουσεις/δεις απο το φλασακι η θα πρεπει να τα περνας στο κινητο?

Κανονικοτατα.

Και απο το κινητο προς το φλασακι και απο το φλασακι προς το κινητο.

Ειναι ενας ξεχωριστος χωρος οπως η sd.

Moνο που αν ειναι να το χρησιμοποιησεις ή να χρησιμοποιεις ενα φλασακι με Otg  στο κινητο να το βαζεις πρωτα και οταν ειναι αδειο στο κινητο,να το αναγνωριζει και οταν σου δειχνει οτι υπαρχει αποθηκευτικος χωρος να το κανεις φορματ στο κινητο πρωτα.(θα στο ζητησει).

Υπαρχει περιπτωση αν βαλεις φλασακι στο κινητο με otg με δεδομενα μεσα που εχει γινει φορματ στο πσ να μην αναγνωρισει αυτα που εχεις ηδη μεσα οπως μου συμβαινει εμενα και να σου ζηταει να το κανεις φορματ.(ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ).

Οτι δεν καταλαβες με ξαναρωτας.

Ολες τις ταινιες που βλεπω και εχω μεσα σε φλασακια με otg τις βλεπω τα βραδια στο κινητο.

Δημοσ.

Και κατι σχετικο με το galaxy s6 που βλεπω πολλους να το κραζετε..ρε παιδες οντως μεγαλη μακακια τους να μην εχει αποσπομενη μπαταρια και θηκη για επιπλεον καρτα μνημης συμφωνω 10000% ομως ρε παιδες ειναι με διαφορα τοοοοοσοοο καλυτερο απο το lg g4 που η συγκριση τους ειναι ατοπη..εχει καλυτερη οθονη απλα λιγο μικροτερη εχει καλυτερο επεξεργαστη καλυτερη μνημη ραμ ddr4 oxi ddr3 και στη καμερα ειναι παρομοια με λιγο καλυτερο το g4 λογω του raw και των manual χειρησμων που μονο αν εισαι γνωστης τα εκμεταλευεσαι....μονο η μπαταρια ειναι ξενερωμα μεγαλο αλλα το active θα εχει 3,500 mAh opote 8α το τερματηζει απο ζωη μπαταριας...σε καθημερινη χρηση ειναι πολυ ανωτερο το s6 αυτο θελω να πω και το σημαντικοτερο θα ανετξει καλυτερα η συσκευη σε βαθος 5-6ετιας απο το g4 λογο των πολυ ανωτερων specs γιατι εγω προσωπικα το θεωρω απιστευτη σπαταλη καθε 2 χρονια να δινω για κινητο 350-400 ευρο προσωπικη μου αποψη φυσικα..

1) το g4 έχει μεγαλύτερη οθόνη όχι λίγο μεγαλύτερη, η διάφορα είναι εμφανής

Είναι βέβαια ωραία καλιμπραρισμενη βέβαια να δούμε αν σε βάθος χρόνου θα κάνει burn in όπως οι περισσότερες amoled έως τώρα

2) για τη κάμερα το είπες μόνος σου

3) το ddr4 που βλέπω πολλούς να το γράφετε, για πες μου τι ακριβώς συνέπειες θα έχει στην εμπειρία χρήσης σου εκτός από τα μεγαλύτερα νούμερα στα benchmark, γιατί τόσα χρόνια το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσε στους υπολογιστές και ούτε καν στα κινητά είναι το ddr των μνημών

Κάθεσαι και παραβλέπεις αντικειμενικά μειονέκτημα επειδή κάτι σου αρέσει περισσότερο

Δημοσ.

Κανονικοτατα.

Και απο το κινητο προς το φλασακι και απο το φλασακι προς το κινητο.

Ειναι ενας ξεχωριστος χωρος οπως η sd.

Moνο που αν ειναι να το χρησιμοποιησεις ή να χρησιμοποιεις ενα φλασακι με Otg  στο κινητο να το βαζεις πρωτα και οταν ειναι αδειο στο κινητο,να το αναγνωριζει και οταν σου δειχνει οτι υπαρχει αποθηκευτικος χωρος να το κανεις φορματ στο κινητο πρωτα.(θα στο ζητησει).

Υπαρχει περιπτωση αν βαλεις φλασακι στο κινητο με otg με δεδομενα μεσα που εχει γινει φορματ στο πσ να μην αναγνωρισει αυτα που εχεις ηδη μεσα οπως μου συμβαινει εμενα και να σου ζηταει να το κανεις φορματ.(ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ).

Οτι δεν καταλαβες με ξαναρωτας.

Ολες τις ταινιες που βλεπω και εχω μεσα σε φλασακια με otg τις βλεπω τα βραδια στο κινητο.

κατι τελευταιο το otg εχει κ δικη του μνημη? οχι σωστα ανταπτορακι ειναι για να μπορεις μεσω αυτου να συνδεσεις φλασακι αυτο ειδα απο τις φωτογραφιες τουλαχιστον αυτο καταλαβα :P

1) το g4 έχει μεγαλύτερη οθόνη όχι λίγο μεγαλύτερη, η διάφορα είναι εμφανής

Είναι βέβαια ωραία καλιμπραρισμενη βέβαια να δούμε αν σε βάθος χρόνου θα κάνει burn in όπως οι περισσότερες amoled έως τώρα

2) για τη κάμερα το είπες μόνος σου

3) το ddr4 που βλέπω πολλούς να το γράφετε, για πες μου τι ακριβώς συνέπειες θα έχει στην εμπειρία χρήσης σου εκτός από τα μεγαλύτερα νούμερα στα benchmark, γιατί τόσα χρόνια το τελευταίο πράγμα που με απασχολούσε στους υπολογιστές και ούτε καν στα κινητά είναι το ddr των μνημών

Κάθεσαι και παραβλέπεις αντικειμενικά μειονέκτημα επειδή κάτι σου αρέσει περισσότερο

φιλε qsis εχεις δικιο δεν εχει τρελη διαφορα απο αποψη αποδοσης το τηλεφωνο και τα δυο τα σπανε κ εμενα προσωπικα μ αρεσει περισσοτερο σαν συνολο το g4  ομως οπως ειπα κ πριν για καποιον οπως εγω ο οποιος θελει ενα κινητο να του κρατησει μια 6ετια ισως και 7ετια πιστευω πως το s6 θα εχει καλυτερο aging απο το g4 γιατι ΟΟΟΛΕΣ αυτες οι διαφορες : καλυτερος επεξεργαστης πιο δυνατη καρτα γραφικων λιγααακι πιο γρηγορη ραμ το λειτουργικο του που οπως λενε ολοι το εχουν ελαφρυνει αρκετα για να μη λαγκαρει (οπως το s5)  θα το κανουν να κρατησει καλυτερα σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ αυτο ειπα και πριν. γιατι εγω του χρονου με βλεπω να περνω s6 active λογο της μπαταριας κ γιατι ειμαι και αδεξιος  :P ..τωρα που ειναι ολα καινουργια τα σπανε αυτο εννοειτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...