Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μα ερώτηση από εσάς που έχετε εμπειρία από smartphones εγώ δεν είχα ποτέ μου tongue.png.. Για παράδειγμα το galaxy s6 με 32 gb είναι αρκετά? πόσα ελεύθερα έχεις από αυτά τα 32? για καθημερινή χρήση να βάλεις μουσική να τραβάς φωτογραφίες και να έχεις 2-3 παιχνίδια και καμιά 10ρια εφαρμογές φτάνουν? Ή θα είσαι συνέχεια με το φόβο ότι το κινητό γέμισε λαγκάρει να το αδιάσω ?

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς αλλά πρέπει να έχει 23-24 gb ελευθερα. Με τα δεδομένα που έθεσες σου φθάνουν αν όμως βάλεις τα 2-3 gb παιχνίδια από 2.5 gb πάει 6-7.5 gb μόνο τα παιχνίδια (πχ gta, dark Knight rises, asphalt) κα αν βγάζεις συνέχεια φωτο ή ακόμη χειρότερα βίντεο, μάλλον δεν θα σου φθάσουν

Δημοσ.

Aυτο το γνωριζεις εσυ.Π.χ...

Με τις δικες μου αναγκες για καθημερινοτητα δηλαδη...σπιτι-δουλεια-διασκεδαση-σπιτι...ειναι ενταξει.(με την προυποθεση οτι γυρνας σπιτι).

Εαν ξεπορτισω και φυγω απο το σπιτι για 3-4 μερουλες ή διακοπες γενικως ή ταξιδι...Οχι.Σιγουρα θα εχω μαζι μου και 2 sd καρτουλες.

Αναλογως μαλιστα ποσες φωτογραφιες βγαζεις και βιντεο τραβας...και σε τι αναλυση.Τα 16mp δεν ειναι και φτωχα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς αλλά πρέπει να έχει 23-24 gb ελευθερα.

Ειπαμε, αλλα οχι και 10 κατω. Οι tw roms παιζουν στο ~1,5 συνηθως οποτε καπου στα 28-29 ελευθερα.

Εμενα παντως δεν μου φτανουν ουτε τα 64 που εχει ενω χρησιμοποιω και cloud storage (google photos app)

Εμενα την ζημια την κανει το spotify που πιανει 6-7 gb....

Δημοσ.

παιδες γνωριζετε αν υπαρχουν λυσεις για παραπανω αποθηκευτικο χωρο σε κινητα οπως το galaxy s6 που δεν περνει καρτα μνημης...καποιο φλασακι που να μπορεις να βαλεις εκει φωτο κ μουσικη κτλ??

Δημοσ.

παιδες γνωριζετε αν υπαρχουν λυσεις για παραπανω αποθηκευτικο χωρο σε κινητα οπως το galaxy s6 που δεν περνει καρτα μνημης???...καποιο φλασακι που να μπορεις να βαλεις εκει φωτο κ μουσικη κτλ??

σοβαρα...? δεν παιρνει καρτα μνημης....? και λεγεται Samsung αυτη η συσκευη....?    ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ  κριμα....!!  

εν ετει 2015, ποιος να το ελεγε οτι η SAMSUNG θα ειχε συσκευη χωρις SD CARD......!!!!!!!    ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ........ :-D  :-D  :-D  :-D  :P  

χωρις πλακα (που δεν ειναι καθολου πλακα, αν ισχυει..)  μπορεις να δοκιμασεις με USB MEMORY STICK, αν φυσικα υποστηριζει και  OTG........!!!! :-D

αλλιως.... δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει η αγορα μιας συσκευης τετοιων χαρακτηριστικων,  χωρις δυνατοτητα αυξησης χωρητικοτητας...!!!  :confused:  :confused:

Δημοσ.

Εντάξει, μην τρελαθούμε, 32GB είναι παραπάνω απο ικανοποιητική χωρητικότητα. Τώρα αν κάποιος θέλει να έχει στη συσκευή του 5000 τραγούδια σε FLAC, 7-8 HD ταινίες, 10 τεράστια παιχνίδια και να τραβάει FHD βίντεο με τις ώρες, τότε δεν θα του φτάσουν. Φυσικά ανάλογα τον χρήστη και την χρήση, αλλά 32GB (Άντε, 25 καθαρά) δεν τα λες λίγα με τίποτα.

Δημοσ.

5 λεπτά 4Κ βίντεο από τη κάμερα ενός κινητού είναι πάνω από 1GB, γιατί να μη μπορείς να πάρεις μια αρκετά φθηνή sd με μπόλικο χώρο να κάνεις τη φάση σου;

Βάλε όσους θέλουν βίντεο, φωτό, τραγούδια...

Ναι μια χαρά τη παλεύεις προς το παρόν με 32 (όπως και κάποτε τα 16 και κάποτε τα 8)

Όμως η δυνατότητα επέκτασης μόνο θετικό είναι να υπάρχει.

Ας υπήρχε όπως και στα Sony που επίσης δεν ανοίγει το καπάκι αλλά μπαίνει από το πλάι όπως η sim, δε θα κόστιζε κάτι τον ιδιαίτερο σε κόστος σε μια τόσο ακριβή συσκευή

Δημοσ.

παιδες γνωριζετε αν υπαρχουν λυσεις για παραπανω αποθηκευτικο χωρο σε κινητα οπως το galaxy s6 που δεν περνει καρτα μνημης...καποιο φλασακι που να μπορεις να βαλεις εκει φωτο κ μουσικη κτλ??

http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/adaptors/avantree-otg-fdkb-otg11-kalodio-micro-usb-leyko/prod6950121pp/

http://www.public.gr/product/perifereiaka/kalodia-adaptors/adaptors/adapter-usb-to-micro-usb-pqi-connect-204-rf02-0011r014j-mple/prod5960238pp/

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ οτι OTG ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ MICROSD ADAPTER.Οπως αυτο προκειμενου να μην συνδεεις usb φλασακια αλλα καρτουλα μικρη.Aπλα παιρνεις οτι σε βολευει.

Eγω τσιμπησα το δευτερο για λογους χωρου στην τσεπη απο τα puplic.

Επειδη το βραδυ παντα βλεπω ταινιες στο note 4 και δεν θελω να εγγραφω συνεχεια τοσα δεδομενα στις microsd καρτες χρησιμοποιω αυτο για να συνδεεω τα usb μου.

Οπως ειπε ο qsis ενα βιντεο 4Κ που συχνα εγγραφω 5 λεπτων ειναι GB δεδομενων.

Ο καθενας αναλογως με τις απαιτησεις και τις αναγκες του φυσικα.

http://www.e-shop.gr/sandisk-sddd-032g-g46-ultra-dual-usb-drive-32gb-p-PER.661929

Yπαρχει κι αυτη η λυση.Usb και microusb φλασακι.Το συνδεεις στον υπολογιστη και στο κινητο επειδη εχει δυο συνδεσεις επανω του.

Δημοσ.

Πραγματικά δεν αξίζει να δίνει κάνεις τόσα λεφτά για μια συσκευή και συο τέλος να την βγάζει με OTG ή πάρε (αν μπορείς βέβαια 64gb) ή κοίτα το g4

• Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι τελείως ενοχλητικό το otg

Ναι αλλά είναι κάποια λύση...για μένα τα 32 είναι υπεραρκετά. Έχω το 16αρι και δεν μου χρειάστηκε SD card. Σχετικές βέβαια οι ανάγκες του καθενός. Δεν μπορεί όμως κανένας να ισχυριστεί πως είναι λίγα. Αναρωτιέμαι στους υπολογιστές σας τι δίσκους έχετε;

Δημοσ.

Ναι αλλά είναι κάποια λύση...για μένα τα 32 είναι υπεραρκετά. Έχω το 16αρι και δεν μου χρειάστηκε SD card. Σχετικές βέβαια οι ανάγκες του καθενός. Δεν μπορεί όμως κανένας να ισχυριστεί πως είναι λίγα. Αναρωτιέμαι στους υπολογιστές σας τι δίσκους έχετε;  4.5ΤΒ και ειναι σχεδον γεματοι....!!!!

:-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

:-D  :-D  :-D  :-D

Εγω χειροτερος ειμαι... :-D

Βρε παιδια...μπορει του ανθρωπου να του αρεσει η συσκευη και οτι αλλο συνεπαγεται.Του λετε πηγαινε σε αυτο,εκεινο το αλλο...ωραια...τον ρωτατε αν του αρεσει η αλλη συσκευη;

Ναι τα ειπαμε συμφωνω κακως δεν εχει sd αλλα μπορει να εχει χιλιους λογους να του αρεσει το s6 και εναν οχι.

Γι'αυτο και προτεινουμε κατι σε otg.

Εαν δεν του αρεσει και μπορει να συμβιβαστει με κατι αλλο καλως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...