Προς το περιεχόμενο

ψυξη για 4790κ

zmok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιστευω ο τιτλος τα λεει ολα. δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζει αεροψυξη ή υδροψυξη. 

να σημειωθει οτι custom υδρο αποκλειεται.

και ο επεξεργαστης θα γινει οverclock καποια στιγμη

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα που καλοκαιριασε με την noctua nh d15 εμανα στα 4.4 ghz με 1.1 vcore σε gaming ειναι κοντα στους 60 και σε stress κοντα 70.Σημερα τον κατεβασα στα 4 με 1 vcore και ακομα και με τοσο μικρη ταση ειχα 38 βαθμους idle και 60 stress.Ανοιξα το aircondition και ειδα idle 30 με τις ιδιες ρυθμισεις οποτε παιζει πολυ ρολο η θερμοκρασια του χωρου.Στο θεμα μας αν χωραει στο κουτι σου καλη αεροψυκτρα προτιμησε την,καθως εχει τις ιδιες πανω κατω θερμοκρασιες με πολυ λιγοτερο θορυβο.Αν ομως δεν εχεις χωρο στο κουτι απο το να βαλεις μικρη αεροψυκτρα καλυτερα υδροψυξη..

Ειναι καθαρα για τι χρηση προοριζεται ο επεξεργαστης(benchmarking ή Gaming) τι κουτι εχεις και ποσα χρηματα διαθετεις. Δεν μπορουμε ετσι γενικα να σου προτεινουμε πχ 100ευρω υδροψυξη αν θες να παιζεις παιχνιδια αλλα για καρτα γραφικων εχεις μια 750ti ή αν θες να ασχοληθεις με το Benchmarking να σου προτεινουμε υδροψυξη η οποια να μην χωραει στο κουτι που εχεις.

gaming και video editing. κυριως after effects και sony vegas.  για case εχω το HAF STACKER της coolermaster. budget δεν με πολυνοιαζει. θελω κατι καλο γιατι αμα εχω τοσους βαθμους τωρα, οταν σφιξουν οι ζεστες θα εχω 200 :( 

Έχω τον i5 4460κ "μαμά" και είναι φωτιάς... Φαντάζομαι το i7..

Εγώ έχω την υδροψυξη corsair H100i σε κουτί (zalman z11 HF1 Plus) και η θερμοκρασίες είναι από 32-52 σε full load. Με task bar, YouTube, και μερικά φακελάκια όπως,, OBS streaming,.... Και φυσικά battlefield 4 σε ultra settings.. πολύ καλή δουλειά κάνει!!!

4460k δεν υπαρχει..εγω εχω τον 4790 non k  και με μια aidos push pull πανω απο 51 σε gaming δεν εχω δει..σε prime βαραει και 60 αρια..

νομιζω μεγαλο ρολο παιζει και το airflow του κουτιου..θερμοκρασια χωρου 24-25.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...