kokkorisk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 γεια σας. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει! ποια η διαφορα μεταξυ ενος καινουριου και ενος refurbished iphone? τι ειναι δηλαδη αυτο το refurbished?
skoulas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ανακατασκευασμενο...ειχε καποιο προβλημα το οποιο διορθωθηκε και το πουλανε ξανα...
kokkorisk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ενα φιλαρακι μου ειπε οτι κρατανε μονο τη μητρικη και αλλαζουν ολα τα περιφερειακα (οθονη μπαταρια μικροφωνο κτλ). αληθευει?
djuan1988 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ενα φιλαρακι μου ειπε οτι κρατανε μονο τη μητρικη και αλλαζουν ολα τα περιφερειακα (οθονη μπαταρια μικροφωνο κτλ). αληθευει? Αλλάζουν ότι έχει πρόβλημα. Εμφανισιακά είναι σαν καινούργιο.
rafail1994 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση έχω από το πλαίσιο ενα refurbished iphone 4s με κάρτα sim απο την Q .Και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω ενεργοποίηση το τηλέφωνο το συνδέω με το iTunes και μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται η sim εκανα και update παλι τιποτα , δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω και το τηλέφωνο . Επειδή δεν έχω ξανά δουλέψει apple τι πρέπει να κανω ;
Expertr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση έχω από το πλαίσιο ενα refurbished iphone 4s με κάρτα sim απο την Q .Και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω ενεργοποίηση το τηλέφωνο το συνδέω με το iTunes και μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται η sim εκανα και update παλι τιποτα , δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω και το τηλέφωνο . Επειδή δεν έχω ξανά δουλέψει apple τι πρέπει να κανω ; περιεργο.βαζεις την σιμ μεσα και σου γραφει οτι δεν την υποστηριζει? Στειλε μου το imei της συσκευης να το τσεκαρω μια
rafail1994 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 περιεργο.βαζεις την σιμ μεσα και σου γραφει οτι δεν την υποστηριζει? Στειλε μου το imei της συσκευης να το τσεκαρω μια Δοκίμασα σήμερα με cosmote και δούλεψε κανονικά , δεν ξερω τι μπορεί να έφταιγε 1
ramarg Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ενα φιλαρακι μου ειπε οτι κρατανε μονο τη μητρικη και αλλαζουν ολα τα περιφερειακα (οθονη μπαταρια μικροφωνο κτλ). αληθευει? Όχι.Αλλάζει μόνο όποιο εξάρτημα έχει πρόβλημα +housing + μπαταρία. Οθόνη απ'όσο ξέρω όχι (με επιφύλαξη) εκτός αν έχει εμφανείς φθορές. Δοκίμασα σήμερα με cosmote και δούλεψε κανονικά , δεν ξερω τι μπορεί να έφταιγε Πόσο παλιά είναι η q sim που έχεις ? Πήγαινε στην wind να στο λύσουν το θέμα.Πιθανότατα να χρειαστείς νέα sim.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα