Προς το περιεχόμενο

refurbished iphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει! ποια η διαφορα μεταξυ ενος καινουριου και ενος refurbished iphone? τι ειναι δηλαδη αυτο το refurbished?

Δημοσ.

ενα φιλαρακι μου ειπε οτι κρατανε μονο τη μητρικη και αλλαζουν ολα τα περιφερειακα (οθονη μπαταρια μικροφωνο κτλ). αληθευει?

Δημοσ.

ενα φιλαρακι μου ειπε οτι κρατανε μονο τη μητρικη και αλλαζουν ολα τα περιφερειακα (οθονη μπαταρια μικροφωνο κτλ). αληθευει?

Αλλάζουν ότι έχει πρόβλημα. Εμφανισιακά είναι σαν καινούργιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση έχω από το πλαίσιο ενα refurbished iphone 4s με κάρτα sim απο την Q .Και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω ενεργοποίηση το τηλέφωνο το συνδέω με το iTunes και μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται η sim εκανα και update παλι τιποτα , δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω και το τηλέφωνο . Επειδή δεν έχω ξανά δουλέψει apple τι πρέπει να κανω ;

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση έχω από το πλαίσιο ενα refurbished iphone 4s με κάρτα sim απο την Q .Και δεν μπορώ με τίποτα να κάνω ενεργοποίηση το τηλέφωνο το συνδέω με το iTunes και μου λέει οτι δεν υποστηρίζεται η sim εκανα και update παλι τιποτα , δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω και το τηλέφωνο . Επειδή δεν έχω ξανά δουλέψει apple τι πρέπει να κανω ;

περιεργο.βαζεις την σιμ μεσα και σου γραφει οτι δεν την υποστηριζει?

Στειλε μου το imei της συσκευης να το τσεκαρω μια

Δημοσ.

περιεργο.βαζεις την σιμ μεσα και σου γραφει οτι δεν την υποστηριζει?

Στειλε μου το imei της συσκευης να το τσεκαρω μια

Δοκίμασα σήμερα με cosmote και δούλεψε κανονικά , δεν ξερω τι μπορεί να έφταιγε 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι.Αλλάζει μόνο όποιο εξάρτημα έχει πρόβλημα +housing + μπαταρία. Οθόνη απ'όσο ξέρω όχι (με επιφύλαξη) εκτός αν έχει εμφανείς φθορές.

Δοκίμασα σήμερα με cosmote και δούλεψε κανονικά , δεν ξερω τι μπορεί να έφταιγε 

Πόσο παλιά είναι η q sim που έχεις ? Πήγαινε στην wind να στο λύσουν το θέμα.Πιθανότατα να χρειαστείς νέα sim.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...