MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Guys, αυτό το κουτί είναι καλό; Μετά από κόπο κατέληξα σε αυτό. Το καλύτερο και ποιο όμορφο που μπορώ να πάρω μέχρι 150€. Αν έχει κανείς να πει από προσωπική εμπειρία τίποτα με το κουτί θα το εκτιμούσα, αλλιώς καμιά γνώμη των ποιο έμπειρων, επίσης θα την εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ. Ένα βίντεο από LinusTechTips: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4153266/Corsair-Obsidian-750D.html?keyphrase=corsair+750d Με κλειστα ματια αν διαθετεις 25 ευρω παραπανω. αλλιως http://www.skroutz.gr/s/4992532/NZXT-H440.html p.s δεν βγαινει μονο σε ασπρο. το εχει παρει φιλος σε μαυρο-κοκκινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το 1ο είναι full tower και δεν χωράει στο μέρος που έχω το PC μου. Το 2ο, οι θήκες HDD βγαίνουν; Δεν μοιάζουν να βγαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 http://a.scdn.gr/images/sku_images/013014/13014535/H440_wt_hdd.jpg αν εννοεις αυτο..ξεβιδωνεις τις βιδες και βγαζεις τις βασεις οσες θες και οσες χρειαζεσαι ωστοσο να προσθεσω οτι δεν υπαρχει θεση για dvd driver μπροστα στο nzxt. Κριμα που δεν εχεις χωρο για το αλλο.Σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια 2 περιπου μηνων τωρα το κουτι ειναι απιθανο πραγματικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Okay, σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δω. Update: Αέρα παίρνει αυτό το πράγμα; Full καλυμμένο με μόνωση είναι. Καλοκαίρι θα ανεβάζει βαθμούς; Αυτό είδα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Λοιπόν εγώ το έχω το κουτί που θες να πάρεις αυτο που έχω να πω ότι σε γενικές γραμμές θα σε καλύψει σε θέμα χώρου. Από φασαρία είναι αρκετά ήσυχο δεν συνχρονίζει αλλά δεν μονώνει τους ήχους. πχ έναν σκληρό caviar black που έχω δεν τον αντέχω ώρες ώρες όταν κάθομαι και διαβάζω αλλά αυτό το θέμα λύνεται αν το hardware είναι σχετικά ήσυχο. Από θερμοκρασίες είναι μια χαρά ο αέρας κυκλοφορεί δεν θα σε απασχολίσει το θέμα αυτό. Αυτό που θα σε απασχολήσει και θα τρως τα νύχια σου απο το αγχος είναι όταν θα θες να το καθαρίσεις ή να πειράξεις κάτι και αναγκαστείς να βγάλεις το μπροστινό και το πάνω μέρος της προσοψης. Αυτά τα δύο μέρη είναι πλαστικά και κουμπόνουν με πλαστικά γατζάκια τα οποία κάποια στιγμή θα σπάσουν ή δεν θα κουμπώνουν καλά και θα τρίζουν τα πλαστικά μέχρι στιγμής 3 φορές το έχω ανοίξει όλα καλά αλλά κάθε φορά φοβάμαι μήν μου μείνει στο χέρι(απλά τα τραβάς για να βγούν τα κομματια τις προσοψης ). Αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα σου έλεγα να μην πάς στο συγκεκριμένο κουτί και θα σε παρακαλούσα πριν πάρεις κουτί να βεβαιωθείς ότι θα ανοιγοκλείνει με βίδες και όχι με κουμποτούς πλαστικούς γάτζους και να φοβάσαι τι ξημερώνει αύριο. Από την άλλη αν είσαι ρίσκι μπορείς να το πάρεις και να με ρωτίσεις και ότι θες σχετικά με το κουτί. Καλή συνέχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 MSSB ριξε μια ματια και σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/6213833/Fractal-Design-Define-R5.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Petre, ευχαριστώ φίλε. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα σε ρωτήσω, μάλλον με π.μ αν δεν σε πειράζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petre_Gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δεν κάνει τίποτα, ότι θες στείλε εδώ θα είμαι εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα