Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω τρελαθει

Εχω r7 240 και την ειχα αρχικα αρχικα vga όταν τι αλλαξα σε dvi ολα καλα ψηφικαο το σημα κτλπ..μετα απο τρεις μέρες αρχιζει μα πεταει στην εναρξη του υπολογιστή κατι καθετες γραμμες και με το που ανοίγουν τα windows γινεται χαμος απο κοκκινιλες και κολλαει τελειως...το vga δουλευει ακομα κανονικά...ξερει κανεις τι πρεπει να κανω γιατι δεν το παλευω το αναλογικό καθολου

• Like 1
Δημοσ.

μια φωτο αν μπορεις!

Αυτο οταν ανοίγουν τα windows στηβ αρχη εχει κοκκινες καθετες γραμμες και μετα γίνονται ολα μπλε αναμεικτο με αλλα χρωματα...οι driver ειναι ολοι ενημερωμένοι

post-345646-0-28409000-1434131504_thumb.png

Δημοσ.

Κανε ενα clean uninstall με ddu και ξαναπερνα τους drivers για αρχη αν και παιζει να εχει προβλημα το καλωδιο η το ανταπτορακι αναλογως πως εχεις συνδεσει την οθονη

Δημοσ.

αυτο γινεται μονο οταν την εχεις συνδεδεμενη στο DVI?

nai to vga kanonika..

Κανε ενα clean uninstall με ddu και ξαναπερνα τους drivers για αρχη αν και παιζει να εχει προβλημα το καλωδιο η το ανταπτορακι αναλογως πως εχεις συνδεσει την οθονη

τι ειναι αυτα; ;ρ

Δημοσ.

nai to vga kanonika..

τι ειναι αυτα; ;ρ

Κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

και κάνεις uninstall τους drivers που έχεις (με τα windows σε safe mode ) στην συνέχεια κανεις install τους καινούριους κανονικά.

Το άλλο που σου λέει είναι να δοκιμάσεις άλλο καλόδιο dvi.

Βέβαια εσύ λες οτι τις 3 πρώτες μέρες ηταν όλλα εντάξει. Δεν ξέρω τι μπορεί να παίχτηκε

Δημοσ.

nai to vga kanonika..

τι ειναι αυτα; ;ρ

Κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

και κάνεις uninstall τους drivers που έχεις (με τα windows σε safe mode ) στην συνέχεια κανεις install τους καινούριους κανονικά.

Το άλλο που σου λέει είναι να δοκιμάσεις άλλο καλόδιο dvi.

Βέβαια εσύ λες οτι τις 3 πρώτες μέρες ηταν όλλα εντάξει. Δεν ξέρω τι μπορεί να παίχτηκε

Θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρία...υπάρχει κατι αλλο που θα μπορούσε να ειναι εκτος απο καρτα γραφικών/καλωδιο/μόνιτορ;
Δημοσ.

<p>Δοκιμασε αλλο καλώδιο!! Απ οτι φαινεται δεν ειναι της καρτας γραφικων το προβλημα, αφου δουλευει με  vga</p>

Η μαλακια με το μόνιτορ μου ειναι οτι τα καλωδια βγαίνουν μεσα απο αυτο...:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...