pantelis99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια εχω τρελαθει Εχω r7 240 και την ειχα αρχικα αρχικα vga όταν τι αλλαξα σε dvi ολα καλα ψηφικαο το σημα κτλπ..μετα απο τρεις μέρες αρχιζει μα πεταει στην εναρξη του υπολογιστή κατι καθετες γραμμες και με το που ανοίγουν τα windows γινεται χαμος απο κοκκινιλες και κολλαει τελειως...το vga δουλευει ακομα κανονικά...ξερει κανεις τι πρεπει να κανω γιατι δεν το παλευω το αναλογικό καθολου 1
pantelis99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 μια φωτο αν μπορεις! Αυτο οταν ανοίγουν τα windows στηβ αρχη εχει κοκκινες καθετες γραμμες και μετα γίνονται ολα μπλε αναμεικτο με αλλα χρωματα...οι driver ειναι ολοι ενημερωμένοι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αυτο γινεται μονο οταν την εχεις συνδεδεμενη στο DVI?
bonorov Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Κανε ενα clean uninstall με ddu και ξαναπερνα τους drivers για αρχη αν και παιζει να εχει προβλημα το καλωδιο η το ανταπτορακι αναλογως πως εχεις συνδεσει την οθονη
pantelis99 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 αυτο γινεται μονο οταν την εχεις συνδεδεμενη στο DVI? nai to vga kanonika.. Κανε ενα clean uninstall με ddu και ξαναπερνα τους drivers για αρχη αν και παιζει να εχει προβλημα το καλωδιο η το ανταπτορακι αναλογως πως εχεις συνδεσει την οθονη τι ειναι αυτα; ;ρ
thor777 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 nai to vga kanonika.. τι ειναι αυτα; ;ρ Κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html και κάνεις uninstall τους drivers που έχεις (με τα windows σε safe mode ) στην συνέχεια κανεις install τους καινούριους κανονικά. Το άλλο που σου λέει είναι να δοκιμάσεις άλλο καλόδιο dvi. Βέβαια εσύ λες οτι τις 3 πρώτες μέρες ηταν όλλα εντάξει. Δεν ξέρω τι μπορεί να παίχτηκε
pantelis99 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 nai to vga kanonika.. τι ειναι αυτα; ;ρ Κατεβάζεις αυτό το πρόγραμμα http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html και κάνεις uninstall τους drivers που έχεις (με τα windows σε safe mode ) στην συνέχεια κανεις install τους καινούριους κανονικά. Το άλλο που σου λέει είναι να δοκιμάσεις άλλο καλόδιο dvi. Βέβαια εσύ λες οτι τις 3 πρώτες μέρες ηταν όλλα εντάξει. Δεν ξέρω τι μπορεί να παίχτηκε Θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρία...υπάρχει κατι αλλο που θα μπορούσε να ειναι εκτος απο καρτα γραφικών/καλωδιο/μόνιτορ;
pantelis99 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 <p>Ενα απο τα 3 και οι drivers</p> Αχ τιποτα θα μεινω χωρις ψηφιακο σημα :-P
hliastsek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δοκιμασε αλλο καλώδιο!! Απ οτι φαινεται δεν ειναι της καρτας γραφικων το προβλημα, αφου δουλευει με vga
pantelis99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 <p>Δοκιμασε αλλο καλώδιο!! Απ οτι φαινεται δεν ειναι της καρτας γραφικων το προβλημα, αφου δουλευει με vga</p> Η μαλακια με το μόνιτορ μου ειναι οτι τα καλωδια βγαίνουν μεσα απο αυτο...
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πιο μόνιτορ είναι αυτό και έχει ενσωματωμένα καλώδια?
pantelis99 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πιο μόνιτορ είναι αυτό και έχει ενσωματωμένα καλώδια? ειναι αρκετα παλιο λοιπον SONY SDM-HX73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα