Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα αυτό το αποτέλεσμα σε μετατροπή απο pdf(πρόγραμμα εξετάσεων σχολής).Παίζει να υπάρχει καμία ρύθμιση που πρέπει να ''πειράξω''?

post-293354-0-91795700-1434218730_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστω και εγω τον TS, βρηκα τωρα 10 λεπτα και το κατεβασα-εγκατεστησα.

Εγώ πάντως είχα αυτό το αποτέλεσμα σε μετατροπή απο pdf(πρόγραμμα εξετάσεων σχολής).Παίζει να υπάρχει καμία ρύθμιση που πρέπει να ''πειράξω''?

Βλεπω τωρα αυτό και λεω, αμαν πατατα πρόγραμμα αγοράσαμε παλι. Κωτσο με επιασαν! :P

Εβαλα λοιπον για να το δοκιμασω, ένα τυχαιο pdf που βρηκα, Ελληνικο με εικονες, test boxes κλπ (από σεμιναριο, 40 σελιδες) και το εκανε docx χωρις να ρυθμισω τιποτα, με απίστευτα επιτυχημενο τροπο! 

Για δοκιμασε να το κανεις Excel μιας και βλεπω ότι είναι πινακας.

Δημοσ.

Δοκιμασα να παρω 2 επιπλέον αδειες με διαφορετικα email για 2 επιπλέον συσκευες και τιποτα μαλλον εληξε η προσφορα.

Κριμα.

Δημοσ.

Και σε μένα το ίδιο αποτέλεσμα!!

Δημοσ.

Δοκιμασα να παρω 2 επιπλέον αδειες με διαφορετικα email για 2 επιπλέον συσκευες και τιποτα μαλλον εληξε η προσφορα.

Κριμα.

Ισχύει ακόμα κανονικά...
Δημοσ.

Δεν μου βγαζει τιποτα όμως.

Από 3 ξεχωριστες συσκευες δοκιμασα και διαφορετικούς browser

Ισχύει ακόμα κανονικά...

Δημοσ.

Δεν μου βγαζει τιποτα όμως.

Από 3 ξεχωριστες συσκευες δοκιμασα και διαφορετικούς browser

Τσεκαρε σε 3 λεπτά τα πμ σου :)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω και εγω τον TS, βρηκα τωρα 10 λεπτα και το κατεβασα-εγκατεστησα.

Βλεπω τωρα αυτό και λεω, αμαν πατατα πρόγραμμα αγοράσαμε παλι. Κωτσο με επιασαν! :P

Εβαλα λοιπον για να το δοκιμασω, ένα τυχαιο pdf που βρηκα, Ελληνικο με εικονες, test boxes κλπ (από σεμιναριο, 40 σελιδες) και το εκανε docx χωρις να ρυθμισω τιποτα, με απίστευτα επιτυχημενο τροπο! 

Για δοκιμασε να το κανεις Excel μιας και βλεπω ότι είναι πινακας.

Μπα τίποτα..Δοκίμασα και κανα 2 ακόμα pdf και εμφανίζονται όλα έτσι..

Δημοσ.

Τελικα εκανα δοκιμη με ενα Pdf 87 σελιδων που εδω και καιρο βαριομουν να διαβασω. Τελειο! Σε word ειναι σαφως ευκολοτερο για εμενα. Ευχαριστω τον TS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...