karafoul Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως είχα αυτό το αποτέλεσμα σε μετατροπή απο pdf(πρόγραμμα εξετάσεων σχολής).Παίζει να υπάρχει καμία ρύθμιση που πρέπει να ''πειράξω''?
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω και εγω τον TS, βρηκα τωρα 10 λεπτα και το κατεβασα-εγκατεστησα. Εγώ πάντως είχα αυτό το αποτέλεσμα σε μετατροπή απο pdf(πρόγραμμα εξετάσεων σχολής).Παίζει να υπάρχει καμία ρύθμιση που πρέπει να ''πειράξω''? Βλεπω τωρα αυτό και λεω, αμαν πατατα πρόγραμμα αγοράσαμε παλι. Κωτσο με επιασαν! Εβαλα λοιπον για να το δοκιμασω, ένα τυχαιο pdf που βρηκα, Ελληνικο με εικονες, test boxes κλπ (από σεμιναριο, 40 σελιδες) και το εκανε docx χωρις να ρυθμισω τιποτα, με απίστευτα επιτυχημενο τροπο! Για δοκιμασε να το κανεις Excel μιας και βλεπω ότι είναι πινακας.
alextrela172 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δοκιμασα να παρω 2 επιπλέον αδειες με διαφορετικα email για 2 επιπλέον συσκευες και τιποτα μαλλον εληξε η προσφορα. Κριμα.
dimigar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγώ πάντως είχα αυτό το αποτέλεσμα σε μετατροπή απο pdf(πρόγραμμα εξετάσεων σχολής).Παίζει να υπάρχει καμία ρύθμιση που πρέπει να ''πειράξω''? Και σε μένα το ίδιο αποτέλεσμα!!
Billator Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δοκιμασα να παρω 2 επιπλέον αδειες με διαφορετικα email για 2 επιπλέον συσκευες και τιποτα μαλλον εληξε η προσφορα. Κριμα. Ισχύει ακόμα κανονικά...
alextrela172 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δεν μου βγαζει τιποτα όμως. Από 3 ξεχωριστες συσκευες δοκιμασα και διαφορετικούς browser Ισχύει ακόμα κανονικά...
Billator Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δεν μου βγαζει τιποτα όμως. Από 3 ξεχωριστες συσκευες δοκιμασα και διαφορετικούς browser Τσεκαρε σε 3 λεπτά τα πμ σου 1
dobro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ξαναμπουταρετε το ρουτερ,καθαριστε τα κουκιες και προσπαθηστε ξανα
Nightfall_2003 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου. Σε τεστάρισμα που το έκανα κ εγώ τα πήγε τέλεια χωρίς να κάνω καμμία ρύθμιση
jonkyr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω, το εγκατεστησα χωρις να το δοκιμασω. Σας εμπιστευομαι
karafoul Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω και εγω τον TS, βρηκα τωρα 10 λεπτα και το κατεβασα-εγκατεστησα. Βλεπω τωρα αυτό και λεω, αμαν πατατα πρόγραμμα αγοράσαμε παλι. Κωτσο με επιασαν! Εβαλα λοιπον για να το δοκιμασω, ένα τυχαιο pdf που βρηκα, Ελληνικο με εικονες, test boxes κλπ (από σεμιναριο, 40 σελιδες) και το εκανε docx χωρις να ρυθμισω τιποτα, με απίστευτα επιτυχημενο τροπο! Για δοκιμασε να το κανεις Excel μιας και βλεπω ότι είναι πινακας. Μπα τίποτα..Δοκίμασα και κανα 2 ακόμα pdf και εμφανίζονται όλα έτσι..
jonkyr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Τελικα εκανα δοκιμη με ενα Pdf 87 σελιδων που εδω και καιρο βαριομουν να διαβασω. Τελειο! Σε word ειναι σαφως ευκολοτερο για εμενα. Ευχαριστω τον TS.
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εσυ μηπως εισαι ο καρπουζας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα