corsair04 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με την εφαρμογή insomnia iphone ενώ στα email με ειδοποιεί για νέα προσωπικά μηνύματα στην εφαρμογή δεν μου τα εμφανίζει και συνήθως όταν είμαι με το 3g-4g μόλις συνδεθώ με το wifi θα έλεγα πως τις περισσότερες φορές τα εμφανίζει . (iphone 6 ios9) θα ήθελα επίσης όταν διαβάζω ένα θέμα σε φόρουμ να μπορώ να κάνω like καθώς και να μπορώ να διαγράψω p.m από την εφαρμογή
funbreaker Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Ελπίζω να κοντοζυγώνει αυτή η ώρα σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια αναμονής. Κανα νέο απ το android app?
souz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 εγώ όταν παω στις αγγελίες ζήτησης και πατάω πάνω να την δω με βγάζζει πάλι στις αγγελίες...δεν μου τις ανοίγει δηλαδη καν
plout_52 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα. Υπαρχει καποιο προβλημα με το link ? Δεν μου το ανοιγει (item not available in store).
CheOnWeb Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 27 minutes ago, plout_52 said: Καλησπερα. Υπαρχει καποιο προβλημα με το link ? Δεν μου το ανοιγει (item not available in store).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα