Makis38 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πάει σφαίρα σε ipad air 2 αλλά στα νέα οι φωτογραφίες φαίνονται σαν συμπιεσμένες κάτι. Προτιμώ να ανοίγω μέσω browser.
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 οπως ειπε και ενας φιλος.. αχρηστα θα ειναι μια ζωη τα APPS! ειδικα για forum! εισαι γραμμενος σε 10 forum και θες 10 αχρηστα APP! αντι να χρησημοποιησουν ενα ωραιο mobile version, σπαταλαμε χρονο και χρημα σε ανοησια και μη λειτουργικα πραγματα. Aς ειναι καλα το Tapatalk. 1
discoboyminimal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Aς ειναι καλα το Tapatalk. στην χειροτερη tapatalk! κ αυτο κρασαρει και εχει θεματα. εχεις τον ωραιο αυτον browser που σε βολευει στο κινητο σου..κανεις που κανεις το 70% τις δουλειας σου απο εκει, γιατι να πρεπει να γυρνας παραθυρα και εφαρμογες , να μπλεκεις με 1002 ?! ολο νοικοκυρεμενα τα θελουμε?ας γινει ενα γαματο mobile version! εχει καταντησει θεμα prestige το να κανεις application..οπως επισης καταντησε κουραστηκο.. είναι συμβατή και με τα περισσότερα μοντέλα iPad της αγοράς, ενώ υποστηρίζει συσκευές που μπορούν να τρέξουν την έκδοση iOS 8 και άνω ουτε καν πληρες ios. εγω δηλαδη με ios 7 την πατησα ετσι??? Πάει σφαίρα σε ipad air 2 αλλά στα νέα οι φωτογραφίες φαίνονται σαν συμπιεσμένες κάτι. Προτιμώ να ανοίγω μέσω browser. τωρα το ειδα...νταξει..
Apostol. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γιατί ρε παιδιά, η Mobile version του site τι έχει; 1
shodan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Επειδή έχω περάσει όλα τα αγαπημένα μου φόρουμ στο tapatalk (όσα το υποστηρίζουν τουλάχιστον) είχα καλομάθει και περίμενα πως και πως την αναβάθμιση. Παρότι η mobile μορφή βοηθάει ποτέ δεν τη χώνεψα καθώς πάσχει σε αμεσότητα. Πολύ καλή δουλειά, μπράβο σας. P.S:Επιτέλους βλέπω τα spoiler 1
teo20net Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλορίζικη! Την περίμενα καιρό αλλα με Iphone 4...μάλλον δεν μας κάνατε τη χάρη. Καλοδεχούμενη παρόλα αυτα.
Drop_Dead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Παίζει μόνο εγώ να μπαίνω ακόμα από browser 1
tetra82 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ελπίζω στο Android να βάλετε material design. Θα είναι τραγικό το UI να είναι στυλ iOS
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μάλλον τα έχουν δει και γι αυτό δεν ανέφεραν τίποτα για WP 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ναι ρε μαγκεσ καλα αυτά που λετε (που επρεπε να είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ πολλα από αυτά) αλλα οσοι εχουν ios7 ?? εγω προσωπικα εχω 4s και δεν θελω να το παω στο 8 γτ θα κολλαει!! εγω τι θα κανω? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα