MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 οχι, απλα ο λαστιχας με θεωρει μαλακα και με εκμεταλλευεται
pavloa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 ΧΑΧΑ..βλέπω έχεις αυτογνωσία.... ας κλειδωθεί το θέμα .......και κάτι τύποι που τα ξέρουν όλα μάλλον τους πείραξε η ζέστη......ευχαριστώ σε όσους απάντησαν σε αυτό που ρώτησα για τους υπόλοιπους απλά λυπάμαι...
tomasss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αντί για γυαλιστικό ή παρεμφερή χημικά, είναι προτιμότερο και λογικότερο ένα απαλό κ γρήγορο πέρασμα με μια πλαστική βούρτσα κατά το συνολικό πλύσιμο του αυτοκινήτου, ώστε να καθαρίσει από λάσπες και χώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι το φυσικό μαύρο του ελαστικού που δένει με μια καθαρή ζάντα και το υπόλοιπο αμάξι. Τόσο απλά.
zio10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αντί για γυαλιστικό ή παρεμφερή χημικά, είναι προτιμότερο και λογικότερο ένα απαλό κ γρήγορο πέρασμα με μια πλαστική βούρτσα κατά το συνολικό πλύσιμο του αυτοκινήτου, ώστε να καθαρίσει από λάσπες και χώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι το φυσικό μαύρο του ελαστικού που δένει με μια καθαρή ζάντα και το υπόλοιπο αμάξι. Τόσο απλά. Είναι αλλιώς με καθαριστικό, "ζωντανεύει" Είναι όπως με τα μαύρα πλαστικά μέρη. Αν απλά τα πλύνεις είναι καθαρά αλλά παραμένουν ξεθωριασμένα. Αν τα περάσεις και ειδικό γυαλιστικό δείχνουν αλλιώς!
Expertr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ενα σπρευ με καλη σιλικονη βοηθαει και το λαστιχο ειδικα τωρα το καλοκαιρι να μην ξεραινετε ευκολα και ειναι και ομορφο.Οσοι εχετε απορια το ποιοι καθονται και κανουν τετοια πραγματα ειτε ειστε απο αυτους που τα πλενετε με σκουπα ειτε αυτοι που τα πατε μονιμα σε πλυντηριο.το να φροντιζεις το αυτοκινητο σου δεν θεωρειται ιδιαιτεροτητα κυριοι. 2
dacourt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Βάζω το σκύλο μου και το κατουράει... λαμπίκο σε χρόνο dt!
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εδω καθοταν ο αλλος και παταγε με λευκο μαρκαδορο τα γραμματα στο προφιλ Εγω το εκανα αυτο προσωπικα στην αντικα.εχεις να πεις κατι γιαυτο?ειμαι χαζος ενα πραμα???? (δεν υπηρχαν εργοστασιακα λαστιχα με ασπρα γραμματα οταν εψαχνα).
Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγω το εκανα αυτο προσωπικα στην αντικα.εχεις να πεις κατι γιαυτο?ειμαι χαζος ενα πραμα???? (δεν υπηρχαν εργοστασιακα λαστιχα με ασπρα γραμματα οταν εψαχνα). Φυσικά και είσαι . Κανονικά πάς καρφί για κάτι τέτοιο: 1
dacourt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγω το εκανα αυτο προσωπικα στην αντικα.εχεις να πεις κατι γιαυτο?ειμαι χαζος ενα πραμα???? (δεν υπηρχαν εργοστασιακα λαστιχα με ασπρα γραμματα οταν εψαχνα). Υπάρχουν...
Thanos1972 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν... 185/70/13 σε νορμαλ τιμη radial λαστιχο.περιμενω.ευχαριστω.
iTechBlogGr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Για να γυαλίσεις το ελαστικό θέλει και μια σωστή προεργασία. Αν δεν την κάνεις σίγουρα θα χρειαστεί πιο γρήγορα να το ξανά γυαλισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα