Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως πρέπει να είναι πολύ καμένος κάποιος για να κάθεται να γυαλίζει τα ελαστικά του αυτοκινήτου.

απορίες:

γυαλίζετε και το πέλμα του ελαστικού;

αν στη διαδρομή βρείτε νερά, κατεβαίνετε στρώνετε χαλί και περνάτε από πάνω;

οι ίδιες πατέντες πιάνουν και αν θέλω να γυαλίσω τις σόλες των παπουτσιών μου;

• Like 3
  • Sad 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα του οίκου σας κύριοι.Το τι κάνει ο καθένας στην περιουσία του, δέν είστε σε θέση να το κρίνετε... γιατί αν πάει έτσι,κουτός και αυτός που πλένει το αμάξι του,κουτός και αυτός που φυτεύει λουλούδια (που θα ξεραθούν σε 6 μήνες)

Για την ιστορία,στο πέλμα δέν βάζουμε τίποτα και οχι επειδή,μοιραία,θα λερωθεί κατα την κύλιση.Το πέλμα είναι το μόνο πράγμα που κρατάει το όχημα σε επαφή με το δρόμο (και το σαρκιό σας μακριά απο τα επείγοντα του ΚΑΤ).Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε, είναι κάτι που ενδεχομένως διαταράξει λεπτές ισορροπίες.

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι κουβαλάμε "ιδιαιτερότητες".Αν πιστεύεις οτι είναι άξιες χλευασμού,κοιτάξου καλά και αγχώσου.

ps. το μυαλό μου ξέρασε ελαφρώς.

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθενας μπορει να εχει ιδιαιτερότητες αλλα όπως λες πιο πανω στα του οικου του.

Αλοιμονο σε μια δημοσια συζητηση να ζητάμε γνωμες ο καθενας για τις ιδιαιτερότητες του.

Δημοσ.

δεν τους κρινουμε, απλα γελαμε με την παρτη τους

και οταν τους παταμε, μετα κλαινε αυτοι

Εσυ διλ. Εισαι καλύτερος απο όλους?

Εγώ ζήτησα να μου πείτε τις γνώμες σας και οχι να κάθετε ο καθένας και να τρολαρι...

• Like 1
Δημοσ.

πάντως πρέπει να είναι πολύ καμένος κάποιος για να κάθεται να γυαλίζει τα ελαστικά του αυτοκινήτου.

απορίες:

Εντάξει σε κάποιους αρέσει! (μόνο το πλαϊνό εννοείται, όχι το πέλμα!). Εγώ εκεί που το πηγαίνω για πλύσιμο συνήθως γυαλίζουν και τα λάστιχα, δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ωραίο για 2-3 μέρες....:)

Δημοσ.

απορίες:

και εσυ αν ειναι μην πλένεις το αυτοκίνητο σου ..ετσι και αλλιώς σε μισή ώρα θα έχει γεμίσει σκόνη ..μπορει και καμια κουτσουλιά

Τέλος πάντων ευχαριστώ για τις γνώμες ....ας κλειδωθεί...

Ευχαριστώ...ας κλειδωθεί.....

Δημοσ.

κοιταζει τα λαστιχα και ξυριζεται, πριν φυγει για την δουλεια

Δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι για να πείς την γνώμη σου πατριώτη.

Οχι δεν τα γυαλίζω για να ξυρίζομαι....

Πολύ απλά πέρα απο την γυαλάδα που αφήνει ο αφρός, κρατάει το λάστιχο μαλακό, και ως εκ τούτου τα λάστιχα δεν ξεραίνονται γρήγορα, με άμεσο όφελος την περαιτέρω αντοχή στο χρόνο, ενώ εσύ είμαι σίγουρος ότι όταν θα ανέβεις απότομα ένα πεζοδρόμιο, έχει σίγουρες πιθανότητες να κοπεί και να σκάσει στα πλάγια(μάγουλο).

Χρησιμοποιώ το προιόν που ανέφερα τουλάχιστον μια 15ετία προς τα πίσω και ποτέ μα ποτέ δεν έχει κάνει σκάσιμο στα πλάγια ούτε για πλάκα. Μπορεί το πέλμα να έχει φτάσει στο αμήν, το μάγουλο όμως δεν μασάει μία.

Και για να κλείσουμε τις λεπτομέρειες προς τον topic starter, το σπρέυ κοστίζει 10 ευρώ περίπου. Μπορείς να γυαλίσεις απο ότι υπολόγισα γύρω στις 7-8 φορές ένα αμάξι(4 ρόδες).

Δεν χρειάζεται να το κάνεις τακτικά. 1 φορά τον μήνα νομίζω αρκεί, ανάλογα φυσικά με τις συνθήκες.

• Like 1
Δημοσ.

ετσι κι αλλιως πανω στο 2μηνο τα εχω πεταξει τα λαστιχα

Με γειά σου με χαρά σου αν έχεις λεφτά να αλλάζεις ανά δύο μήνες λάστιχα. Αν και μεταξύ μας αν αλλάζεις λάστιχα σε δύο μήνες η είσαι άρρωστος με τις πίστες, η δεν έχεις που αλλού να ξοδέψεις τα χρήματά σου, άρα δεν σε πέρνει να την λες στους άλλους που επενδύουν τα χρήματά τους όταν πρόκειται για αμάξι, η είσαι καγκουρόβιος και απο το πρωί μέχρι το βράδυ, σπινιάρεις αδιάκοπα τα λάστιχα για να είναι πάντα ζεσταμένα. Τι άλλο να πω.

Ασε λοιπόν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που δεν έχουν να δώσουν 200-400 το δίμηνο να αλλάζουν λάστιχα για την κάβλα τους, να την βγάζουν με το 10άρικο στα δύο χρόνια και να χαίρονται.....

Χμ.... τώρα που είδα την υπογραφή σου βλέπω δουλεύεις microsoft.

Αρα μάλλον έχεις αμάξι με leasing που σου δίνει η εταιρία και μας πουλάς ιστορία, αφού την συντήρηση για τα leasing τα αναλαμβάνει η εκάστοτε εταιρία που σας τα δίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...