Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε να μου προτείνετε γυαλιστικό για τα ελαστικά;; Είχα πάρει ένα μπουκάλι δεν θυμάμαι μάρκα και ούτε 1 μέρα δεν κράτησε...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα φαρμακειο και αγορασε 2 μπουκαλακια γλυκερινη.νομιζω 2 euros το μπουκαλακι πρεπει να εχει.παρε ενα αδειο φσιτ φσιτ απο αζαξ και ριξε αυτα τα 2 μεσα.βαλε και το υπολοιπο νερο,ανακατεψε και εισαι ετοιμος.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καμία άλλη γνώμη ;;;

Praktiker -> Ράφι αξεσουάρ αυτοκινήτων -> Γυαλιστικά Ελαστικών... :P

Δημοσ.

Εχει καποιο νοημα να γυαλισουμε ενα ελαστικο οταν μετα απο λιγο θα ειναι στην παλια κατασταση ?

Πριν λιγο επλυνα το αμαξι μου και μου τα γυαλισαν.Αυριο θα ειναι οπως πριν...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχει καποιο νοημα να γυαλισουμε ενα ελαστικο οταν μετα απο λιγο θα ειναι στην παλια κατασταση ?

Πριν λιγο επλυνα το αμαξι μου και μου τα γυαλισαν.Αυριο θα ειναι οπως πριν...

Ε κοίτα, στα πλαϊνά κάπως μένει λίγο παραπάνω το γυάλισμα. Ειδικά αν κινείσαι μόνο σε άσφαλτο κλπ. Αν το πας για ...σαφάρι τότε δεν έχει νόημα. :)

Δημοσ.

Καμία άλλη γνώμη ;;;

Ο Thanos1972 σου έδωσε την καλύτερη λύση! Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Γλυκερίνη απ'το φαρμακείο με νερό.

Δημοσ.

τη μοναδική φορά που έχω δει να γυαλίζουμε λάστιχα ήταν σε ένα γάμο, το αυτοκίνητο που θα πήγαινε τον γαμπρό

είχανε ένα τενεκεδάκι μ ένα υγρό και μ' ένα πινέλο τα περνούσε.

δε ρώτησα βέβαια τι ήταν.

επίσης στο στρατό θυμάμαι όταν ήταν να μας επιθεωρήσει κάποιος γυαλίζαμε τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

απ ότι είχα ακούσει βάζανε νερό με ζάχαρη και δε ξέρω τι άλλο.

μπορεί τα αυτοκίνητα να είχαν 1000 προβλήματα αλλά τουλάχιστον τα λάστιχα γυαλίζανε.

• Like 1
Δημοσ.

τη μοναδική φορά που έχω δει να γυαλίζουμε λάστιχα ήταν σε ένα γάμο, το αυτοκίνητο που θα πήγαινε τον γαμπρό

είχανε ένα τενεκεδάκι μ ένα υγρό και μ' ένα πινέλο τα περνούσε.

δε ρώτησα βέβαια τι ήταν.

επίσης στο στρατό θυμάμαι όταν ήταν να μας επιθεωρήσει κάποιος γυαλίζαμε τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

απ ότι είχα ακούσει βάζανε νερό με ζάχαρη και δε ξέρω τι άλλο.

μπορεί τα αυτοκίνητα να είχαν 1000 προβλήματα αλλά τουλάχιστον τα λάστιχα γυαλίζανε.

Τι μου θύμησες....Με βερνικι παπουτσιων τα εβαφαν και τα γυαλιζαν στην εποχη μου σε επιθεωρήσεις !!!

Δημοσ.

Με ζαχαρόνερο όντως γυαλίζουν τα λάστιχα (όχι όσο με το σπρέυ) ΑΛΛΑ μετά όπως είναι λογικό το λάστιχο κολλάει και κολλάει πάνω του όλη η σκόνη (δεν έχει μόνο στον χωματόδρομο σκόνη) και σύντομα γίνονται χειρότερα απο πρίν. Αν πλένεις το αυτοκίνητο με το πιεστικό απλά επέμεινε λίγο παραπάνω με αυτό...Δεν αξίζει και δεν χρειάζεται να κανεις κάτι άλλο. Φάε τα λεφτά που είναι να πάρεις γυαλιστικά και ιστορίες για αγρίους,σε βενζίνες. Περισσότερο θα το απολαύσεις...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...