pavloa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Έχετε να μου προτείνετε γυαλιστικό για τα ελαστικά;; Είχα πάρει ένα μπουκάλι δεν θυμάμαι μάρκα και ούτε 1 μέρα δεν κράτησε...
Thanos1972 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 πηγαινε σε ενα φαρμακειο και αγορασε 2 μπουκαλακια γλυκερινη.νομιζω 2 euros το μπουκαλακι πρεπει να εχει.παρε ενα αδειο φσιτ φσιτ απο αζαξ και ριξε αυτα τα 2 μεσα.βαλε και το υπολοιπο νερο,ανακατεψε και εισαι ετοιμος. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καμία άλλη γνώμη ;;; Praktiker -> Ράφι αξεσουάρ αυτοκινήτων -> Γυαλιστικά Ελαστικών...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εχει καποιο νοημα να γυαλισουμε ενα ελαστικο οταν μετα απο λιγο θα ειναι στην παλια κατασταση ? Πριν λιγο επλυνα το αμαξι μου και μου τα γυαλισαν.Αυριο θα ειναι οπως πριν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 καποτε το κανανε οι μαντραδες Αυτοι λογικο να το κανουν να να δειχνει ...πιο καλο το αμαξι .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εχει καποιο νοημα να γυαλισουμε ενα ελαστικο οταν μετα απο λιγο θα ειναι στην παλια κατασταση ? Πριν λιγο επλυνα το αμαξι μου και μου τα γυαλισαν.Αυριο θα ειναι οπως πριν... Ε κοίτα, στα πλαϊνά κάπως μένει λίγο παραπάνω το γυάλισμα. Ειδικά αν κινείσαι μόνο σε άσφαλτο κλπ. Αν το πας για ...σαφάρι τότε δεν έχει νόημα.
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Καμία άλλη γνώμη ;;; Ο Thanos1972 σου έδωσε την καλύτερη λύση! Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Γλυκερίνη απ'το φαρμακείο με νερό.
shine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 τη μοναδική φορά που έχω δει να γυαλίζουμε λάστιχα ήταν σε ένα γάμο, το αυτοκίνητο που θα πήγαινε τον γαμπρό είχανε ένα τενεκεδάκι μ ένα υγρό και μ' ένα πινέλο τα περνούσε. δε ρώτησα βέβαια τι ήταν. επίσης στο στρατό θυμάμαι όταν ήταν να μας επιθεωρήσει κάποιος γυαλίζαμε τα λάστιχα των αυτοκινήτων. απ ότι είχα ακούσει βάζανε νερό με ζάχαρη και δε ξέρω τι άλλο. μπορεί τα αυτοκίνητα να είχαν 1000 προβλήματα αλλά τουλάχιστον τα λάστιχα γυαλίζανε. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 τη μοναδική φορά που έχω δει να γυαλίζουμε λάστιχα ήταν σε ένα γάμο, το αυτοκίνητο που θα πήγαινε τον γαμπρό είχανε ένα τενεκεδάκι μ ένα υγρό και μ' ένα πινέλο τα περνούσε. δε ρώτησα βέβαια τι ήταν. επίσης στο στρατό θυμάμαι όταν ήταν να μας επιθεωρήσει κάποιος γυαλίζαμε τα λάστιχα των αυτοκινήτων. απ ότι είχα ακούσει βάζανε νερό με ζάχαρη και δε ξέρω τι άλλο. μπορεί τα αυτοκίνητα να είχαν 1000 προβλήματα αλλά τουλάχιστον τα λάστιχα γυαλίζανε. Τι μου θύμησες....Με βερνικι παπουτσιων τα εβαφαν και τα γυαλιζαν στην εποχη μου σε επιθεωρήσεις !!!
petaw-se-oneiro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Με ζαχαρόνερο όντως γυαλίζουν τα λάστιχα (όχι όσο με το σπρέυ) ΑΛΛΑ μετά όπως είναι λογικό το λάστιχο κολλάει και κολλάει πάνω του όλη η σκόνη (δεν έχει μόνο στον χωματόδρομο σκόνη) και σύντομα γίνονται χειρότερα απο πρίν. Αν πλένεις το αυτοκίνητο με το πιεστικό απλά επέμεινε λίγο παραπάνω με αυτό...Δεν αξίζει και δεν χρειάζεται να κανεις κάτι άλλο. Φάε τα λεφτά που είναι να πάρεις γυαλιστικά και ιστορίες για αγρίους,σε βενζίνες. Περισσότερο θα το απολαύσεις... 1
piiii Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το armor all σε σπρέυ-αφρό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το armor all σε σπρέυ-αφρό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τι σου προσφερει αυτό την επομενη μερα ?
MT60RS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 κοιταζει τα λαστιχα και ξυριζεται, πριν φυγει για την δουλεια 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα