lifeowner771 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ο χρήστης songless_bird είπε:<br /> δεν εχει ¨λοξιγκα¨ και ¨σπασμενα¨ γραφικά. Δεν εχει ελλείψεις σε χαρακτηριστικά, ρυθμισεις, λειτουργίες. Δεν σε προβληματίζει η χρηση του και δεν σου έρχεται να σπάσεις ώρες ώρες το κινητό που το φοράει.<br /> <br /> Δεν είχες ποτέ το Storm 2...<br /> Το storm 1 χρειαζόταν όμως για να γινει η ζημιά.
mertaghon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 είχα και στορμ και ζ10. Εξαιρετικο το ος της bb. Το αντροιντ να πάρει παράδειγμα απο Την bb θα πρεπε..
Getapen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ας είναι και Android.. Το hub μη ξεχάσει να ενσωματώσει. Ασύλληπτο feature και ένας από τους βασικόυς λόγους που άλλαξα Android για bb.Η απουσία τοπικού αντιπροσώπου που να αναλαμβάνει service εντός εγγύησης είναι και ο λόγος που γύρισα στα παλιά. Όποιος έχει δοκιμάσει bos10 το λιγότερο που μένει είναι άφωνος. Πραγματικά αν υπήρχε εδώ αντιπρόσωπος ούτε που ξανά ακουμπουσα Android or win. Για το ios δεν έχω άποψη 1
songless_bird Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Όχι που δεν θα έβγαζε... Money! Περίεργο που το λες. Εγώ νομίζω ότι θα χάσει και αυτούς που έχει ως πελάτες. Εγώ πχ δεν θα αγοράσω BlackBerry με android. Δεν είναι η ομορφιά και η ποιότητα κατασκευής που τα ξεχωρίζουν, αλλά το λειτουργικό. Αν ήθελα android δεν θα αγόραζα BlackBerry... θα είναι το τέλος της, όπως ήταν και της Nokia η αλλαγή λειτουργικού. 1
Black Demis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Καλά, εδω που τα λέμε φταίνε και λίγο αυτοί όταν βγάζουν iPhone-killer χωρίς WiFi και με οθόνη που κάνει"κλικ". Τι σημαίνει ακριβώς"υγειές" λειτουργικό; χωρίς spyware και bloatware (αν και χρισιμοποιο το android είναι ο ορισμός του spyware και bloatware)
tsalin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Είχα Storm 1 και μετά Storm 2, πάνω σε εταιρικό BES! Λοιπόν ΝΑΙ ώρες ώρες και η μία συσκευή και η άλλη είχε τα κολλήματα της... ΌΜΩΣ μιλάμε για 5+ χρόνια πριν... και η απλότητα που έδινε στο να κάνει ότι έπρεπε χωρίς ΚΑΜΙΑ παρέμβαση του χρήστη ήταν μοναδική. Χαρακτηριστικά, όπως η remote διαγραφή δεδομένων, η remote διεχείριση σε πραγματικό χρόνο, η κρυπτογράφηση και η συμπίεση -σε εποχές που τα data ήταν πανάκριβα- ήταν έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό... ... μέχρι που βγήκε το iPhone και ο κάθε μανατζαρέος ήθελε να έχει κινητό με εμφάνιση Apple και who cares για την λειτουργικότητα... Η επόμενη συσκευή μου ήταν ένα Samsung Galaxy με Gingerbread -επίσης εταιρικό με πολιτική υποτίθεται BYOD... Αν το Storm / Storm 2 είχε θέματα, το Android ήταν και είναι τραγικό... Έσπασα δύο φορές οθόνη επειδή το πανάκριβο Samsung Android πέταξε προς τον τοίχο όταν αποφάσισε με 4 νταμάκια σήμα να βγαίνει εκτός δικτύου όποτε του γούσταρε... Σε σχέση με τον αντιπρόσωπο... είναι αλήθεια ότι η BB πάντα ήταν απούσα από την Ελλάδα. Ότι συσκευές ερχόντουσαν ήταν απευθείας από τα δίκτυα με ότι αυτό συνεπάγεται για business oriented συσκευές. Όμως από την άλλη ποιός αντιπρόσωπος θα επενδύσει σήμερα στην Ελλάδα σε μία εταιρία που σήμερα είναι, αύριο όχι... Τέλος, η επιλογή Android για OS είναι λάθος. Κατά τη γνώμη μου το διαφοροποιημένο λογισμικό μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το Android δεν κάνει για busines oriented συσκευές! Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βάση για κάτι διαφορετικό (like black phone) αλλά και πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα