Προς το περιεχόμενο

[Mobile Power Bank] Xiaomi 10000mAh @ ALLBUY 12.24€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μπορείς να μου πεις πότε την παρήγγειλες και το έλαβες σήμερα;

Ελπίζω να έρθει την ερχόμενη εβδομάδα καθώς μετά θα λείπω και πάει...

Ναι το ξέχασα αυτό. 10 Ιουνίου και το χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ ήρθε 10 Ιουλίου

• Απαντ. 434
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανερχομαι σχετικα με την φορτιση των συσκευων. Με την πρωτη φορτιση του powerbank φορτισα το note 3 απο το 6% μεχρι τερμα, το ipad mini απο το 11% μεχρι τερμα και το s4 mini απο το 29% εφτασε στο 65%... not bad!

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπορούμε να αγοράσουμε παρά το CC? πο οτι διάβασα σε κάποια site μπορούμε, είναι σε αυτά?

Ναι από το banggood αγοράζουμε

Δημοσ.

Ναι από το banggood αγοράζουμε

Πως αγοράζετε?Προσπαθώ εδώ και ώρα για να πληρώσω μέσω κάρτας(οχι paypal) και μου πετάει το μήνυμα Transaction declined :Please contact your card issuing bank and try with another payment method.

Δημοσ.

Πως αγοράζετε?Προσπαθώ εδώ και ώρα για να πληρώσω μέσω κάρτας(οχι paypal) και μου πετάει το μήνυμα Transaction declined :Please contact your card issuing bank and try with another payment method.

Ίσως έχει να κάνει με το ημερήσιο όριο των τραπεζών για αγορές από εξωτερικό. Προσπάθησε κάποια άλλη στιγμή της ημέρας . Πάντως αρκετοί έχουν αγοράσει από εκεί και με κάρτες όλων των τραπεζών

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή, και νομίζω και πρώτη φορά όλα τα χρώματα διαθέσιμα στην χαμηλή τιμή. Πήρα 3 τεμάχια, φέρνω μπαταρίες Xiaomi δώρο σε όλα τα γενέθλια/γιορτές που πάω :)

• Like 4
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω κι εγώ με PayPal στις 24:00 χωρίς balance..(Εurobank)

Edit:

Some payment methods are not available for this transaction.

Credit Card - This payment cannot be funded with a credit card.

Δημοσ.

Με χρεωστική πειραιώς (visa), η παραγγελία προχώρησε κανονικά.

Ευχαριστώ vdeseris!

PS η αγορά έγινε μεσημέρι,

Χωρίς πανσέληνο ή ανάδρομο Ερμή ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...