d_gkal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ναι, οταν ειναι φουλ. οταν ειναι στα 3/4 αναβοσβηνουν τα 3, κλπ
Georges89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 ναι, οταν ειναι φουλ. οταν ειναι στα 3/4 αναβοσβηνουν τα 3, κλπ Και κατι αλλο. Εχω ενα μικρο λαμ πακι λεντ απειροελαχιστου καταναλωσεως. Οταν το συνδεω αναβει για ολιγα σεκοντ και μετα σβηνει μονο του. Μαλλον επειδη εχει πολυ μικρη καταναλωση σταματαει τη παραχη ρευματος η τραπεζα. Το ηθελα για φωτακι νυκτος. Το λεντ της ξιαομι τρωει δεκαπλασια ενεργεια αν οχι περισσοτερη και ειναι εκτυφλωτικο.
dimitrisdou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το δικό μου και είμαι λίγο μπερδεμένος με τη λειτουργεία του power button. Κλείνει αυτόματα ή απενεργοποιείται απο το κουμπί, και αν ναι, πως; Επίσης στη σελίδα τους κάτι διάβασα για concealed buttons, εχει κρυφα κουμπια δηλαδη;
a16 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εναν οικονομικο Ανταπτορα μπριζας για να φορτιζει πιο γρηγορα απο που μπορω να παρω απο ελλαδα;γιατι με αυτους που εχω απο τα διαφορα κινητα κανει 10-11 ωρες για να φορτισει πληρως. 1
d_gkal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 κλεινει αυτοματα. δε χρειαζεται να κανεις κατι. το κουμπι υπαρχει αλλα για να ενημερωνεσαι για το υπολοιπο της μπαταριας(οκ και για τα ανεμηστηρακια, λαμπακια)
ekans Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 μολις παραγγειλα και εγω απο banggood ολα ενταξει με την καρτα, απο geardbest δεν γινοταν η συναλαγη.. για να δουμε ποσο καιρο θα κανει να ερθει
kukukali Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και κατι αλλο. Εχω ενα μικρο λαμ πακι λεντ απειροελαχιστου καταναλωσεως. Οταν το συνδεω αναβει για ολιγα σεκοντ και μετα σβηνει μονο του. Μαλλον επειδη εχει πολυ μικρη καταναλωση σταματαει τη παραχη ρευματος η τραπεζα. Το ηθελα για φωτακι νυκτος. Το λεντ της ξιαομι τρωει δεκαπλασια ενεργεια αν οχι περισσοτερη και ειναι εκτυφλωτικο.Πάρε αυτο http://m.ikea.gr/fotismos/fotismos-led/fotistika-led/fwtistiko-usb-51451/76581/ είναι πολυ καλο με τη μισή κατανάλωση και πιο μακρύ/ευκαμπτο.
dimitrisdou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επισης αλλο ένα θεμα.. 2 φορες που συνδεσα το κινητο για φορτιση και αφου ηταν γεματο το powerbank, αντι να το φτασει 100% σταματησε τη πρωτη φορα στο 97% και τη δευτερη στο 88%. Μολις εβγαλα και ξαναεβαλα το καλωδιο ξαναενεργοποιηθηκε και το πηγε 100%. Τι μπορει να συμβαινει; 1
nadware1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 μολις παραγγειλα και εγω απο banggood ολα ενταξει με την καρτα, απο geardbest δεν γινοταν η συναλαγη.. για να δουμε ποσο καιρο θα κανει να ερθει Sorry για το off topic, αλλά με ποιας τράπεζας κάρτα πέρασες τη συναλλαγή; Εγώ με mastercard efg τρώω συνεχώς πόρτα!
ekans Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Sorry για το off topic, αλλά με ποιας τράπεζας κάρτα πέρασες τη συναλλαγή; Εγώ με mastercard efg τρώω συνεχώς πόρτα! me peiraiws file! apo gearbest den me afhnw pantws!
arma1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αν φορτιζουμε το κηνητο με αυτο, δε θα εχει η μπαταρια του κινητου θεμα;
Billator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αν φορτιζουμε το κηνητο με αυτο, δε θα εχει η μπαταρια του κινητου θεμα; Φυσικά και όχι 2
Charlie53 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Επειδη τρωω συνεχως ακυρο και απο gearbest και απο bangood αν εχει καποιος ενα και του περισευει ας μου στειλει ενα π.μ επισης με ενδιαφερει και η θηκη του σιλικονης.
kukukali Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις...Xiaomi ZMI PB810 Το ξερω οτι το αλλο ειναι πιο φτηνο αλλα ειναι πιο ματζιβελο...
alfas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μόλις μου στάλθηκε και εμένα οτι έγινε αποστολή απο gearbest το xiaomi και η θηκη του στα 15 δολλάρια. Με paypal balance το αγόρασα. Με πιστωτική/paypal έτρωγα πόρτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις