mataragas24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον δεν έγινα απόλυτα κατανοητός.. Ακολουθώ κανονικά τα βήματα του manual και το repeater μου δείχνει ότι πιάνει 2-3 γραμμές σήμα (50%). Μετά προσπαθώ να συνδεθώ στο καινούργιο SSID του repeater αλλά δεν με αφήνει και μου δείχνει συνέχεια limited access.. Μίλησα με τον τεχνικό του ξενοδοχείου και μου είπε ότι δεν θα δουλέψει γιατί το repeater δεν θα πάρει ποτέ IP γιατί όλος ο εξοπλισμός ειναι κλειδωμένος και οι διευθύνσεις καρφωτές. στέκει αυτό?
jkoukos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 O εξοπλισμός μπορεί να είναι κλειδωμένος και με σταθερές διευθύνσεις, αλλά είναι άσχετο με τον αναμεταδότη. Με το κινητό ή άλλη συσκευή δεν μπορείς να συνδεθείς κατευθείαν στο δίκτυο; Αν ναι, το ίδιο πρέπει να μπορεί και ο αναμεταδότης.
mataragas24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 αυτό ξέρω και εγώ.. το θέμα είναι ότι όταν συνδέω τον αναμεταδότη (δείχνει 2-3 γραμμες σηματος) δεν μπορώ να συνδεθω στο καινούργιο SSID που υπάρχει.. Λες να είναι θέμα του repeater?
jkoukos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δεν συνδέεσαι ή συνδέεσαι και δεν έχεις πρόσβαση;
mataragas24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 μετά από πολύ ώρα συνδέεται.. αλλα μου έχει Limited access και μου έχει δώσει apipa IP.. οποτε είναι σαν να μην συνδέεται γιατί ούτε στο interface του repeater με αφήνει να μπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα