Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

έπεσε στα χέρια μου ένα picostation M2 και αναρωτιέμαι αν ξέρεις κανεις αν μπορεί να δουλέψει ως Wifi repeater..???

Ευχαριστω πρωκαταβολικά

Δημοσ.

Δουλεύει ως WDS Repeater (όχι Universal Repeater), άρα στα σίγουρα μόνο με συσκευές της ίδιας εταιρείας.

Με συσκευές άλλων κατασκευαστών είναι λαχείο (και αν).

Σε κάθε περίπτωση θέλει ασφάλεια το πολύ WEP (ή καθόλου) και απενεργοποιημένο το Airmax.

Δημοσ.

Δουλεύει ως WDS Repeater (όχι Universal Repeater), άρα στα σίγουρα μόνο με συσκευές της ίδιας εταιρείας.

Με συσκευές άλλων κατασκευαστών είναι λαχείο (και αν).

Σε κάθε περίπτωση θέλει ασφάλεια το πολύ WEP (ή καθόλου) και απενεργοποιημένο το Airmax.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση σου..

μηπως ξέρεις καποιο link που θα μπορούσε να με βηθήσει..?? 

Δουλεύω σε ξενοδοχείο και λογικά όλα ειναι της ίδιας εταιρίας, απλα μεσα στο δωματιομου , γιοκ σημα....

Δημοσ.

Κανόνας:

Για αναμετάδοση από ασύρματο δίκτυο (ελεύθερο ή μη), στο οποίο δεν έχουμε πρόσβαση για ρυθμίσεις (αλλά και στις πλείστες των περιπτώσεων), καλύτερη λύση είναι συσκευή που έχει δυνατότητα Universal Repeating και όχι WDS Repeating.

Δημοσ.

Κανόνας:

Για αναμετάδοση από ασύρματο δίκτυο (ελεύθερο ή μη), στο οποίο δεν έχουμε πρόσβαση για ρυθμίσεις (αλλά και στις πλείστες των περιπτώσεων), καλύτερη λύση είναι συσκευή που έχει δυνατότητα Universal Repeating και όχι WDS Repeating.

http://www.skroutz.gr/s/4343921/TP-LINK-TL-WA854RE.html

Αυτό δηλαδή θα είναι κομπλε.. σωστα??

Δημοσ.

Ναι, αυτό μπορεί να δουλέψει και ως Universal Repeater.

Είναι όμως μόνο για εσωτερική χρήση, σε αντίθεση με το Picostation που ρώταγες πριν.

Επίσης να έχεις υπόψη ότι για καλή αναμετάδοση, η συσκευή πρέπει να τοποθετηθεί σε κάποια ενδιάμεση θέση, μεταξύ εσένα και τις αρχικής εκπομπής, ώστε να λαμβάνει κανονικά το σήμα που θα αναμεταδίδει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδια..

Τελικά αγόρασα τον παρακάτω universal repeater. Λόγω του ότι μένω σε ξενοδοχείο και δεν έχω απευθείας πρόσβαση με το ρούτερ (ούτε με την τοπική κεραία), έχω πρόβλημα με την σωστή του λειτουργία.

http://www.skroutz.gr/s/4343921/TP-LINK-TL-WA854RE.html

Παρόλο που μου εμφανίζει κανονικά όλα τα διαθέσιμα δίκτυα, μόλις το συνδεθώ μετά δεν με αφήνει να συνδεθώ (στο repeater) και δεν συνδέεται με το δίκτυο..

Παίζει ρόλο που πρέπει να κάνει log in στη σελίδα του ξενοδοχείου (2.2.2.2) πριν σου δώσει πρόσβαση στο ίντερνετ?

Καμια γνώμη? καμιά βοήθεια?

Δημοσ.

Κανονικά δεν έχει σχέση η σελίδα log in, διότι το ίδιο το repeater κάνει αναμετάδοση και δεν συνδέεται στο διαδίκτυο.

Μπορείς να γράψεις τα βήματα που κάνεις για την ρύθμιση;

Επίσης όταν συνδέεσαι σε αυτό, βάζεις τον κωδικό του δικτύου;

Δημοσ.

το δίκτυο είναι ανοιχτό (δεν έχει κωδικό).. Κάνω τα βήματα όπως τα έχει στο manual.. 

Μόλις μου βγάζει να περιμένω 2 λεπτά για να εφαρμοστούν οι ρυθμίσεις, με πετάει και μετά με βάζει με limited access  (δεν δουλευει ούτε η tplinkextender.net).

Μήπως πρέπει να αλλάξω IP, default gateway or DHCP?? αν και δεν νομίζω πως χρειάζεται..

Παίζει να μην είναι συμβατό με την συγκεκριμένη κεραία?

Δημοσ.

Μετά τις ρυθμίσεις κάνει επανεκκίνηση και συνδέεται με το ασύρματο του ξενοδοχείου.

Τώρα στον υπολογιστή πρέπει να βρεις το νέο SSID και να συνδεθείς μαζί του. Είναι απόλυτα λογικό αν δεν κάνεις νέα σύνδεση, να μην έχεις δυνατότητα πλοήγησης, αφού πιθανότατα έχει πάρει διεύθυνση σε άλλο εύρος από αυτό που είχε αρχικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...