Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω ρε παιδια επειδη ειναι λιγο πολυ χαλαρα (οπως θα επρεπε) απλα πειτε οτι εγω κανονιζω μεσω αυτου του σιτε να αγορασω κατι μεγαλης αξιας (200-300) και ξαφνικα ανοιγω το δεμα και μου εχει σταλει ενα κουτσουρο.Θελω να ρωτησω τα εξης:
1.Εχει γινει κατι τετοιο?

2.Υπαρχει καμια περιπτωση να γινει?
3.Αν γινει εγω μπορω να κανω κατι η απλα χανω τα δουλεμενα με αιμα λεφτα μου?

(ολος ο παραδειγματισμος με αντικαταβολη ΕΛΤΑ)

Δημοσ.

Τα παντα μπορουνε να συμβουν στην σημερον εποχη. :D

Γι'αυτο το λογο ειτε χερι με χερι ειτε με αντικαταβολη.Ανοιγεις εκεινη την στιγμη,βλεπεις πληρωνεις.

Δεν βλεπεις...το στελνεις πισω οπως σου ηρθε.

Ποτε πληρωμη αν δεν δεις και ελεγξεις.

Απλα.

Δημοσ.

μπορω να κανω κατι τετοιο στο ταχυδρομειο?δεν νομιζω να με αφησουν ..

Δεν ξερω αν αλλαζει κατι αλλα μπορεις να το απαιτησεις απο τον αποστολεα να γραφει επανω στο δεμα "μπορει να ανοιχτει να ελεγχθει".

Νομικα δεν γνωριζω τι θα σε εξασφαλισει αλλα οταν ο αλλος ειναι καθαρος δεν πιστευω να κολλησει.Κατι σαν καλη θεληση...ας πουμε.Μετα βεβαια μπορει ο αποστολεας να αρχιζει να τσιναει γιατι μπορει καποιος να τσεπωσει κατι απο το πακετο και να πει οτι δεν υπηρχε.

Μπερδεμα μεγαλο...μην το ψαχνεις.

Περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις να ρωτησεις απο τα couriers,ταχυδρομειο...

Δυστυχως δεν ειναι οπως το ebay κλπ που αν δεν παει κατι καλα στην αγορα-εμπορευμα σου επιστρεφουν τα χρηματα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΝΤΑ στο ανογμα ενος πακετου βιντεοσκοπω το ανοιγμα του πακετου και οτι περιεχει.

Unboxing.

Tουλαχιστον να εχω κατι σε περιπτωση νομικης διωξης ως αποδεικτικο αναλογως και του δικαστηριου.

Ειλικρινα χωρις να ειναι χερι με χερι ειμαστε μια χωρα που σε κατι ζητηματα αυτος που παραλαμβανει ειναι εκτεθειμενος.

Εγω για το γμτ που λενε αν δεν ειναι απο skroutz κλπ αλλα απο καποιον ιδιωτη θα το ανοιγα επιτοπου κι αν δεν ηταν εκει μεσα οτι καλουμαι να πληρωσω θα εφερνα αστυνομια επιτοπου και οτι γινει...τι να σου πω...παντως δεν θα το πληρωνα.

Γι'αυτο και προσωπικα δεν εχω κανει τετοιες αγορες που δεν ξερω τον αλλον.κει μετρανε μετα αλλα πραγματα...

• Like 1
Δημοσ.

<p>λες οι αξιολογησεις πιανουν τοπο ή απλα ειναι φιλοι-γνωστοι που γραφουν στον φιλο τους?</p>

nobody knows :) μπες και δες σε καθε προφιλ που αφησε αξιολογηση αν ειναι ενεργο/εχει μηνυματα στο φορουμ. Υπ οψιν πολλοι χρησιμοποιουν το φορουμ μονο για να πουλανε, οποτε μπορει να μην εχουν μηνυματα.

Υπάρχει νμζω καποιο κουριερ που επιτρεπει την <<εντολη ελεγχου>> πριν να πληρσεις. Ψαχτο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...