Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα απο εναν φιλο μια καρτα γραφικων sapphire hd 6670 1 gb gddr5

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=1169&lid=1

και την εβαλα στον υπολογιστη μου αλλα μου δειχνει μαυρη οθονη ενω φαινεται να μπαινει στα windows

τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι 

μ/β : h61m-vg4

cpu: pentium g 2130

ram: teamgroup 4gb

hdd: 250gb

σ. του περασα τα τελευταια bios της μητρικης, με αλλη καρτα δουλευει κανονικα

Επεξ/σία από perachoritis
Δημοσ.

Μετά από την ενότητα "όλα μαύρα" έχουμε τώρα την "μαύρη οθόνη" και αναμένουμε και το "μαύρη είν' η νύχτα στα βουνά μαύρη σαν καλιακούδα...". Κατά τα άλλα ζητάμε σαφής και περιγραφικούς τίτλους...

• Like 1
Δημοσ.

ποιος θα ηταν ο σαφης τιτλοσ για εσας ..... 

Ενταξει πλάκα κάνει, το σημαντικό είναι να είσαι σαφής σε αυτά που γράφεις κάτω απο τον τίτλο και να δίνεις όλλες τις πληροφορίες που πρέπει.

Σήμα σε πληκτρολόγιο και ποντίκι παίρνεις ? Με ποιά άλλη κάρτα δουλεύει κανονικά ? Και όταν λές οτι νομίζεις οτι  μπαίνει στα windows εννοείς οτι ακούγεται ο ήχος των windows ? Πες και ποια οθόνη έχεις και δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλη έξοδο πχ αντί για hdmi / dvi.

Δημοσ.

Ενταξει πλάκα κάνει, το σημαντικό είναι να είσαι σαφής σε αυτά που γράφεις κάτω απο τον τίτλο και να δίνεις όλλες τις πληροφορίες που πρέπει.

Σήμα σε πληκτρολόγιο και ποντίκι παίρνεις ? Με ποιά άλλη κάρτα δουλεύει κανονικά ? Και όταν λές οτι νομίζεις οτι  μπαίνει στα windows εννοείς οτι ακούγεται ο ήχος των windows ? Πες και ποια οθόνη έχεις και δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλη έξοδο πχ αντί για hdmi / dvi.

το ειχα απο την αρχη με μια sapphire x1950 pro πριν βαλω την 6670 , σημα ειχα και στο ποντικι και στο πληκτρολογιο , ναι εννοω οτι ακουγοταν ο ηχος των windows, δοκιμασα και με hdmi σε αλλη οθονη αλλα εκανε το ιδιο , η δικια μου οθονη ειναι η lg flatron m1917a και η αλλη ηταν μια 37αρα lg

Δημοσ.

Για δοκίμασε και με vga να δεις. Στο pc του φίλου σου έπαιζε κανονικά όταν στην έδωσε ?

BIOS update για πιο λόγο έκανες, υπήρχε κάποιο πρόβλημα ?

Η Χ1950 pro και τα intel graphics δίνουν σημα στην οθόνη κανονικά ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχει απευθειας με vga , το παιδι μου ειπε οτι επαιζε αν και εχθες που μιλησαμε λιγο μου τα μασαγε, εκανα bios update γιατι διαβασα οτι μπορει να ειναι ενας απο του λογους που δεν δειχνει, και τα δυο ειναι κανονικα και τωρα απο αυτον τον υπολογιστη σου γραφω με την x1950  φορεμενη επανω.

Επεξ/σία από perachoritis
Δημοσ.

εγω ειδα οτι εσβησες την τελευταια φραση που ειπες "οτι ο μαγκας ειδε οτι η καρτα γραφικων ηταν καμμενη και ειπε οτι δουλευει και ας την στειλει."γιατι την εσβησες την φραση?

δεν εχει απευθειας με vga , το παιδι μου ειπε οτι επαιζε αν και εχθες που μιλησαμε λιγο μου τα μασαγε, εκανα bios update γιατι διαβασα οτι μπορει να ειναι ενας απο του λογους που δεν δειχνει, και τα δυο ειναι κανονικα και τωρα απο αυτον τον υπολογιστη σου γραφω με την x1950  φορεμενη επανω.

300+ ατομα το ειδανε πια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...