theodhoris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γεια σας θα θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο ΤΕΙ μηχανολογίας της λάρισας , καβάλας ή κοζάνης κατά τι γνώμη σας για να δηλώσω στο μηχανογραφικό... ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Από άποψη παροχών που σ πρόσφερει η πόλη ξεκάθαρα Λάρισα. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω από ποιότητα σπουδών, αλλά απο ζωή οι φοιτητές στην καβαλα δεν περνάνε δυστυχώς τόσο καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν ρωτησε σε ποια πολη θα ξυσει τα @@ καλυτερα ως φοιτητης, αλλα ποιο ΤΕΙ ειναι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και γω στ Λρσα θα πήγαινα κρίνοντας μόνο από την πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodhoris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα με ενδιαφερει κυριως το ΤΕΙ και η εστιες απαντιστε μου ως προς αυτα αν ξερετε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δεν υπάρχουν διαφορές από τμήμα σε τμήμα σε αυτά τα ΤΕΙ που λες. Οπότε επέλεξε με βάση την πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asmodeus21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλύτερα λογια εχω ακουσει για το ιδρυμα της Λαρισας χωρις να εχω εμπειρια προσωπικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πατρας, Κοζανης και Λαρισας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Έλα Λάρισα μην το σκέφτεσαι. Δεν σπουδάσω εκεί αλλά έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που σπουδάζουν και έχω ακούσει καλά λόγια και για την ποιότητα των μαθημάτων και για τις εστίες που σε ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_Volos96 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καβάλα που σπουδάζω το ΤΕΙ είναι από τα καλύτερα με erasmus, συνδιάζεται με άλλα του εξωτερικού. Τώρα για ζωή χειμώνα άμα έχεις καλή παρέα παλεύετε(ένα μεγάλο κλαμπάκι,2 ελληνάδικα μικρά, ένα μπουζουκτσίδικο, καφετέριες,κρασάδικα) καλοκαίρι φτιάχνει άπειρα η ζωή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 πανε σερρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodhoris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 d_gkal .. ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρια γιατι εχουν εστια αλλιος σερρες θα πηγαινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 παιρνεις επιδοτηση ενοικιου ομως εκει (90 ευρω/μηνα αν ισχυει ακομη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 1000€/χρόνο είναι και θα τα πάρει 1 χρόνο μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα