mao Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Είμαι ευχαριστημένος από Το κινητό μου ακομα 5 iphone
voldemort Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 360 μοιρών κάμερα 50mpμε φλας διακριτική? Μάλλον δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν οι κάμερες αγαπητέ μου φίλε και εδώ που λες "Kαλα μας κανουν" αν όντως πας και αγοράσεις άλλη συσκευή επειδή έχει 1-2 παραπάνω mp τότε όντως καλά σου κάνουν. Βλέπεις το smartphone δεν είναι για αποκλειστηκά φωτογραφίες οπότε ασχολούνται και με άλλα πράγματα (λογισμικό, αρχιτεκτονική επεξεργαστή, οθόνη, μπαταρία, σχεδιασμό κτλπ κτλπ), αν θέλεις φωτογραφίες υπάρχουν συσκευές που εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα (dslr,cam κτλπ κτλπ) Αν δεν θέλεις να περιμένεις καινοτομίες με "το σταγονόμετρο" όπως λες ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΥΡΙΕ, να δεις πόσο απέχουν τα λόγια απο την πράξη στην ζωή. Πως φαινεται οτι καποιοι ανθρωποι οταν τους θιγεις την εταιρεια δεν εχουν το ελαχιστο βασικο χιουμορ για να καταλαβει καποιος τι εννοεις και ως ιδεα και ως λυση στο συνεχομενο δουλεμα ολων των εταιρειων. Λογισμικο,αρχιτεκτονικη επεξεργαστη,οθονη,μπαταρια,σχεδιασμος κλπ...μαλιστα. Απο αυτα ποσα θα αλλαξουν στο 6s και ποσα θα καταλαβεις οταν θα το κρατας στο χερι που δεν το καταλαβες εως τωρα;οπως το βλεπω μονο η καμερα(πισω-μπρος).Συνεπως βασει αυτων που ειπες δεν αξιζει να πας στο 6s.Καθως μπορεις να αγορασεις ακριβως με τα 900 ευρω μια αξιοπρεπεστατη dslr. Λεω να ακουσω την συμβουλη σου και να πραξω αναλογως. Αν δεν θέλεις να περιμένεις καινοτομίες με "το σταγονόμετρο" όπως λες ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΥΡΙΕ, να δεις πόσο απέχουν τα λόγια απο την πράξη στην ζωή. Δηλαδη θελεις να μας πεις οτι η apple εριξε πολυ ιδρωτα στα εργοστασια της για να ανεβασει απο τα 8 στα 12 mp την καμερα ,οταν οι αλλοι εχουν βγαλει και θα βγαλουν πανω απο 20 χαλαρα οταν αυτοι ειναι που τις τα κατασκευαζουν. Εχεις δικιο.Καιρος να "καινοτομησω" διοτι αλλιως καινοτομια δεν προκειται να δει κανεις. Καινοτομιες θα δεις μονο οταν αυτοι που στηριζουν μια εταιρεια ειναι αυστηροι στις επιλογες και στις αγορες τους και στην κριτικη τους δινοντας ετσι στην εκαστοτε εταιρεια που προτιμα ο καθενας το μηνυμα...τερμα το δουλεμα.Ας μην αγορασουν μια φορα ενα μοντελο και ας ακουμπησουν λιγο χωμα μια φορα...θα δεις την επομενη φορα τι πραγματικα θα σου προσφερει ως πραγματικη καινοτομια. Αυτο εννοω...αυτο σου λεω...αλλα μαλλον ακυρο για πολλους λογους. 1
michael92 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Λέω να παραμείνω στο 5s ακόμα. Που δεν χρειάζεται...(τσαντάκι) για τη μεταφορά ;-) Εγώ λέω να περιμένω μέχρι να βγουν τα εύκαμπτα, ελπίζω να μην μου έχει χαλάσει μέχρι τότε.
exor Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 αντε να βγει το s να παρω φτηνα το 6 για τη γυναικα (αν και παιζει να προτιμαει κανα σονυ σαμσουνγκ)
nikchris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αφού όλοι εδώ θεωρούν πρέπον να μας μοστραρουν τι κινητό έχουν, θα πω και εγώ ότι θα μείνω με το oneplus μέχρι να βγάλει η apple σοβαρό κινητό.
asorogu1981 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του εδω μεσα αχ θεε μου 2
Agmourk Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 360 μοιρών κάμερα 50mpμε φλας διακριτική? Μάλλον δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν οι κάμερες αγαπητέ μου φίλε και εδώ που λες "Kαλα μας κανουν" αν όντως πας και αγοράσεις άλλη συσκευή επειδή έχει 1-2 παραπάνω mp τότε όντως καλά σου κάνουν. Βλέπεις το smartphone δεν είναι για αποκλειστηκά φωτογραφίες οπότε ασχολούνται και με άλλα πράγματα (λογισμικό, αρχιτεκτονική επεξεργαστή, οθόνη, μπαταρία, σχεδιασμό κτλπ κτλπ), αν θέλεις φωτογραφίες υπάρχουν συσκευές που εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα (dslr,cam κτλπ κτλπ) Αν δεν θέλεις να περιμένεις καινοτομίες με "το σταγονόμετρο" όπως λες ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΥΡΙΕ, να δεις πόσο απέχουν τα λόγια απο την πράξη στην ζωή. Ετοιμολογία της λέξης καινοτομία: "καινο-" απο τη λέξη καινούργιο και "-τομια" απο τη λέξη τομή που ορίζει το όριο σε κάτι (τεχνολογία προφανώς). Τι απο τα δύο είναι το μπροστινό LED φλας?
Lpad Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Θα μεινω με το 6 plus δυσκολοι καιροι Ναι δυσκολοι καιροι! Μεροδουλι μεροφαι μαζεψες τα 1000 ευρο για να το παρεις!
king2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δώστε επιλογές για selfies στο λαό. Αντε και εις ανώτερα. 1
Federer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αυτή η εμπρόσθια κάμερα με LED flash του iPhone 6s, θα είναι η αρχή του τέλους για την apple και θα οδηγήσει την εταιρεία σε χρεωκοπία. Αντί να βάλει αναφορά στα SMS, πάει και βάζει άχρηστα πράγματα. Επι Jobs δεν θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο, θα τρίζουν τα κόκκαλα του. Η εξαγορά απο την Samsung είναι κοντα...
thanos_thesss Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αυτή η εμπρόσθια κάμερα με LED flash του iPhone 6s, θα είναι η αρχή του τέλους για την apple και θα οδηγήσει την εταιρεία σε χρεωκοπία. Αντί να βάλει αναφορά στα SMS, πάει και βάζει άχρηστα πράγματα. Επι Jobs δεν θα συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο, θα τρίζουν τα κόκκαλα του. Η εξαγορά απο την Samsung είναι κοντα... αναφορα παραδοσεις εχουν τα ιφον στα σμσ
ArisArts Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Λέω να παραμείνω στο 5s ακόμα. Που δεν χρειάζεται...(τσαντάκι) για τη μεταφορά ;-) Ενα UPS ακι/Battery bank όμως το θέλει στο τσαντάκι.... οπότε μήπως να το σκεφτείς καλύτερα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα