Vassilis_24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δεν μπορούν να φτιάξουν μια καλή σειρά με στοιχεία θρίλερ τελικά, έτσι και στο harper's island ξεκίνησαν πολύ καλά και το τέλος ήταν τραγικό, έτσι και στο happy town είχαν μια καλή πρώτη σεζόν αλλά δεν είδαμε ποτέ τη δεύτερη...Μακάρι να δούμε κάποια πιο άρτια υλοποίηση στο μέλλον...
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 δεν ξέρω ρε παιδιά , εμένα πάντως μου άρεσε αυτή η σειρά για παράδειγμα , άλλο αν την έκοψαν δεν την βαρέθηκα ποτέ 3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 δεν ξέρω ρε παιδιά , εμένα πάντως μου άρεσε αυτή η σειρά για παράδειγμα , άλλο αν την έκοψαν δεν την βαρέθηκα ποτέ Και εμενα μου αρεσε,και ειχε τελειωσει πολυ ωραια η 1 σεζον. 1
Daemonos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αράχτε ρε παίδες... να δούμε και την 2η και μετά θα κρίνουμε αν τα είδαμε όλα στην 1η...
coffeex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αράχτε ρε παίδες... να δούμε και την 2η και μετά θα κρίνουμε αν τα είδαμε όλα στην 1η... 2η ;; To αρχικό πλάνο δεν ήταν για 1 season και μόνο;
Daemonos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κάπου πήρε το μάτι μου για 2η, ίσως έκανα λάθος
gpgalanis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω πως έφαγε ακύρωση καθώς εξαρχής ήταν σχεδιασμένο για μια σεζόν. Απλά επειδή βασίζεται σε τριλογία βιβλίων και προσπαθησαν να το στριμωξουν σε 1 σεζόν δεν κατάφεραν να το αναπτύξουν όπως έπρεπε. 1
damian1977 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ρε μην λετε για σειρες που δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα!!!!!! (Κοκκαλα εχει αυτο το the river και δεν εμφανιζεται ουτε στο popcorn time?)
Vangelis_D9 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ρε μην λετε για σειρες που δεν μπορουμε να βρουμε πουθενα!!!!!! (Κοκκαλα εχει αυτο το the river και δεν εμφανιζεται ουτε στο popcorn time?) Ε αφού ήταν τόσο πολύ μάπα που το διέγραψαν όλοι για να μην γεμίζει άχρηστα τους σκληρούς τους. Κι εγώ τότε είχα αντέξει δυο επεισόδια, το Wayward Pines είναι κλάσεις καλύτερο απ' αυτό.
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ε αφού ήταν τόσο πολύ μάπα που το διέγραψαν όλοι για να μην γεμίζει άχρηστα τους σκληρούς τους. Κι εγώ τότε είχα αντέξει δυο επεισόδια, το Wayward Pines είναι κλάσεις καλύτερο απ' αυτό. άρα δεν την είδες εμείς όμως είδαμε και τα δύο και ξέρουμε οτι το the river ηταν ωραία σειρά ενώ το wayward pines ξεκίνησε με προοπτικές αλλα τώρα θα θέλαμε ένα τρόπο να το διαγράψουμε εκτός απο τους σκληρούς δίσκους μας και απο το μυαλό μας ίσως απο τις χειρότερες σειρές του είδους των τελευταίων χρόνων 1
vsl Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 To River μπορεί να ξεκίνησε λίγο αδιάφορα και βαρετά, αλλά εξελίχθηκε πολύ καλά και είχε και ωραίο τέλος (σεζόν). Και εγώ σχεδόν με το ζόρι την έβλεπα στην αρχή, αλλά μόλις τελείωσε, αμέσως γκούγκλαρα πότε ξεκινάει η 2η σεζόν και όταν είδα ότι έφαγε άκυρο "στεναχωρήθηκα". Και αυτό είναι καλύτερο, από το να ξεκινάει μια σειρά με υποσχέσεις, όπως το W.P. και να καταλήγει να λες "πάλι καλά που δε θα συνεχιστεί" 1
gpgalanis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Βασικά δεν θα συνεχιζόταν έτσι κι αλλιώς. Και καλύτερα να το ξέρεις ότι είναι μια σεζόν και τέρμα πάρα να κόβεται χωρίς να ολοκληρωθεί.
LEFteriz Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Την είδα όλη τη σειρά σε 4 μέρες. Μια χαρά την βρήκα , με ικανοποιητικό τέλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα