Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς κατρακυλαει σε επίπεδα b movie. Θα συνεχίσω να την βλέπω εδώ που φθάσαμε. Πόσα επισοδια έχει ακομα;

Σα b-movie ήταν από το πρώτο επεισόδιο.

Δημοσ.

Βγήκε και το 9ο.

Πάμε πλέον στην τελική μάχη της επιβίωσης με μία δόση από Βίβλο όπου ο δημιουργός απογοητευεται από το δημιούργημα του και πάει να το καταστρέψει.

Ειλικρινά χωρίς να είναι άσχημη σειρά νομίζω πως η υλοποίηση της ιδέας δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Πιστεύω πως θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη αλλά ακόμα και έτσι μια χαρά περάσε η ώρα μέχρι τώρα.

Μια απορία που έχω είναι γιατι εξαρχης δεν κρατησε μονο τα παιδια αφού οι ενήλικες έχουν ένα θέμα να προσαρμοστουν και να χρησιμοποιησει μόνο τους εθελοντές ώστε να τα μεγαλώσει;

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ περίεργη σειρά, ρε διάολε. Όλο το concept της σειράς είναι απόλυτα b movie αισθητικής και χρειάζεται να ρίξεις πάρα πολύ νερό στο κρασί σου για να δεχτείς όλα όσα γίνονται, Δεν είναι σειρά μυστηρίου, γιατί το μυστήριο ξεδιαλύνεται σχετικά νωρίς. Δεν είναι σειρά χαρακτήρων, γιατί οι χαρακτήρες φέρονται αλλοπρόσαλλα. Δεν είναι σειρά κοινωνικού προβληματισμού, γιατί η κοινωνία και τα μέλη της αντιδρούν τελείως μη ρεαλιστικά. Η σειρά είχε 10 ώρες για να εμβαθύνει σε όλα αυτά τα θέματα, αλλά τελικά χάθηκε μέσα στις αμερικανικές εμμονές περί ασφάλειας και τρομοκρατίας. Δεν μετανοιώνω που την είδα, αλλά η σειρά είχε τόσο πολλές δυνατότητες που σχεδόν όλες έμειναν ανεκμετάλλευτες.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση για οποιον μπορει να βοηθησει...

Ο επιστημονας εφτιαξε στην αρχη μια πολη με τυπους που 'ξυπνησε' και την ειδε να αναπτυσεται.....

Αποκαλυψε ομως στους κατοικους την αληθεια-για την πραγματικη χρονολογια και τον εξωτερικο κινδυνο-και ο κοσμος δεν μπορεσε να το διαχειριστει και αυτοκαταστραφηκε.

Μετα με την βοηθεια των εθελοντων....καθαρισε την πολη.....ξυπνησε αλλους πολιτες.....και αυτη την φορα δεν αποκαλυψε παρα σε ελαχιστους την αληθεια (μαυρος σεριφης).....

Αυτο δεν διηγηθηκε στον νεο Σεριφη στο γραφειο του??

Δημοσ.

Ερωτηση για οποιον μπορει να βοηθησει...

Ο επιστημονας εφτιαξε στην αρχη μια πολη με τυπους που 'ξυπνησε' και την ειδε να αναπτυσεται.....

Αποκαλυψε ομως στους κατοικους την αληθεια-για την πραγματικη χρονολογια και τον εξωτερικο κινδυνο-και ο κοσμος δεν μπορεσε να το διαχειριστει και αυτοκαταστραφηκε.

Μετα με την βοηθεια των εθελοντων....καθαρισε την πολη.....ξυπνησε αλλους πολιτες.....και αυτη την φορα δεν αποκαλυψε παρα σε ελαχιστους την αληθεια (μαυρος σεριφης).....

Αυτο δεν διηγηθηκε στον νεο Σεριφη στο γραφειο του??

Ναι αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη απορία έχω εγώ....

Ο επιστήμονας έφτιαξε την πόλη μαζί με την αδελφή του, έβαλε εθελοντές σε κρυόψυξη και μετά τους ξυπνούσε ανάλογα ποιον χρειαζόταν το community, αυτός, how the hell did he live that long?εκτός αν μπήκε και αυτός σε κρυόψυξη με αυτόματο ξύπνημα?

Δημοσ.

Άλλη απορία έχω εγώ....

Ο επιστήμονας έφτιαξε την πόλη μαζί με την αδελφή του, έβαλε εθελοντές σε κρυόψυξη και μετά τους ξυπνούσε ανάλογα ποιον χρειαζόταν το community, αυτός, how the hell did he live that long?εκτός αν μπήκε και αυτός σε κρυόψυξη με αυτόματο ξύπνημα?

Αυτό έκανε, νομίζω στο 5ο επεισόδιο το αναφέρει

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πώς διάολο οι κρυονικές εγκαταστάσεις και όλα τα υπόλοιπα, πχ αμάξια της παλιάς ζωής που βρήκε ο Max Payne στις εγκαταστάσεις διατηρήθηκαν και μάλιστα λειτουργικά (είχαν μάλιστα και ικανό στρώμα σκόνης τρομάρα τους)  για 2 με 2,5 χιλιάδες χρόνια και δεν αποσυντέθηκαν.
Αλλά εντάξει, κατά τ' άλλα καλά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...