Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω κάτι τέτοιο έγινε:

Αλλα αν ισχυε αυτο ......

Τοτε πως ο dr. Jenkins φαινεται  να ειναι στην ιδια ηλικια που τον δειχνει και στο τωρα και στο τοτε που διαπραγματευοταν με τον συναδελφο του Ethan την συμμετοχη του στο ''project''? Και επιπλεον ο Hassler αρχισε να το ξανασκεφτεται επειδη τον ενοχλουσε συνεχως η συζυγος του Ethan με τηλεφωνηματα επειδη ανησυχουσε για τον αντρα της. Πως μπορουσε αυτο να ειναι θεμα εφοσον η απαγωγη του Ethan και η ναρκωση του εγιναν πριν  αιωνες? Αν μας το εδειχνε σαν αναμνηση του Ethan η της γυνακας του,τοτε η εξηγηση ειναι απλη, ειναι απλα αναμνηση δικη τους,πριν απαχθουν.Αλλα μας δειχνει το τηλεφωνημα του Hassler σαν ανεξαρτητο γεγονος απο τους δυο συζυγους,κανεις τους δεν ηξερε οτι εγινε. Πολυ περιεργο.

Η υπαρχει στην ταινια time travel και ο Jenkins εχει τον Hassler σαν συνεργατη η παλι λεει ψεμματα στον Ethan και προκειται για ενα πειραμα μελλοντικης σημασιας.Πολυ περιεργο,παντως.

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλα αν ισχυε αυτο ......

Τοτε πως ο dr. Jenkins φαινεται  να ειναι στην ιδια ηλικια που τον δειχνει και στο τωρα και στο τοτε που διαπραγματευοταν με τον συναδελφο του Ethan την συμμετοχη του στο ''project''? Και επιπλεον ο Hassler αρχισε να το ξανασκεφτεται επειδη τον ενοχλουσε συνεχως η συζυγος του Ethan με τηλεφωνηματα επειδη ανησυχουσε για τον αντρα της. Πως μπορουσε αυτο να ειναι θεμα εφοσον η απαγωγη του Ethan και η ναρκωση του εγιναν πριν  αιωνες? Αν μας το εδειχνε σαν αναμνηση του Ethan η της γυνακας του,τοτε η εξηγηση ειναι απλη, ειναι απλα αναμνηση δικη τους,πριν απαχθουν.Αλλα μας δειχνει το τηλεφωνημα του Hassler σαν ανεξαρτητο γεγονος απο τους δυο συζυγους,κανεις τους δεν ηξερε οτι εγινε. Πολυ περιεργο.

Η υπαρχει στην ταινια time travel και ο Jenkins εχει τον Hassler σαν συνεργατη η παλι λεει ψεμματα στον Ethan και προκειται για ενα πειραμα μελλοντικης σημασιας.Πολυ περιεργο,παντως.

Με μπέρδεψες λίγο.

Αυτο ειναι το πως το βλεπω εγω, παιζει να ειναι τερμα λάθος. Τις μέρες τις χρησιμοποίησα στην τύχη για να γινει πιο ευκολο το σκεπτικό μου.

Πιστεύω οτι απλά η σειρά μας έδειχνε δυο διαφορετικές χρονολογίες χωρίς να κάνει σαφή διαχωρισμό. Πχ: το 2014 την Δευτέρα ο τζενκινς απαγάγει τον ethan και τον βάζει για ύπνο. Εχουν μια x διαφορα ηλικίας οι δυό τους. Μετά απο 2 μέρες, η γυναίκα του αρχίζει τα παράπονα στον συνάδελφο του ethan και αυτος πάει στον επιστήμονα και του λέει να το ακυρώσει, και να τον ξυπνήσει. Ο επιστήμονας δεν το κάνει. Την Πέμπτη, βάζει και την γυναίκα με το παιδί για ύπνο. Ένα μήνα μετά βάζει και τον εαυτό του.

2000 χρονια μετά, ξυπνάει ο επιστήμονας, και εναν μηνα μετά ξυπνάει και τον ethan. Έτσι εχουνε διαφορά ηλικίας x και κάτι μήνες. Κανεις δεν μπορει να το πάρει πρέφα.

• Like 2
Δημοσ.

Με μπέρδεψες λίγο.

Αυτο ειναι το πως το βλεπω εγω, παιζει να ειναι τερμα λάθος. Τις μέρες τις χρησιμοποίησα στην τύχη για να γινει πιο ευκολο το σκεπτικό μου.

Πιστεύω οτι απλά η σειρά μας έδειχνε δυο διαφορετικές χρονολογίες χωρίς να κάνει σαφή διαχωρισμό..

Τοτε ναι,βγαινει νοημα,ετσι το καταλαβαινω.

Δημοσ.

Απίστευτη σειρά πραγματικά.Μία από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ.

Τρομερό και το 6ο επεισόδιο.

Έχουμε πλέον πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει και πάμε για άλλα!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι νομιζω πως αυτο ακριβως ειναι στα συν της σειρας!

Δηλ δεν τραβηξε επι μακρον το μυστηριο αλλα φροντισε απο τα μεσα της σεζον να μας δωσει το βασικο περιγραμμα του τι τρεχει....και δεν αφηνει να σερνονται πολλες εκδοχες!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τέλειωσα το δεύτερο επεισόδιο και ήδη την βρίσκω καταπληκτική. Το σενάριο, φυσικά, είναι πολύ ιντριγκαδόρικο, αλλά αυτό που μέχρι τώρα με τραβάει είναι το εξαιρετικής αισθητικής setting και οι αντιδράσεις όλων των χαρακτήρων στα τεκταινόμενα, είναι τελείως αλλοπρόσαλλες. Είμαι πολύ περίεργος να δω πού το πάει.

Δημοσ.

Αρκετά χειρότερο από τα προηγούμενα, κάπως βιαστικό/πρόχειρο...

Δε θα ήμουνα τόσο αυστηρός.

Η σειρά δε μπορεί να πηγαίνει τούρμπο μέχρι το τέλος.

Θα επιβραδύνει κιόλας.

Απλά έχεις καλομάθει μέχρι τώρα να έχει το ρυθμό ταινίας και όχι σειράς.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα και το κομβικό 5ο επεισόδιο και το 6ο. Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν σε αυτά τα δύο επεισόδια είναι όλη η αλήθεια, πιστεύω ότι η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Πολύ πιο πιθανό μου φαίνεται

ο κόσμος να μην έχει καταστραφεί και να πρόκειται για ένα μεγάλο πείραμα

.

Αν η σειρά ως τώρα μας έχει πει όλη την αλήθεια, τότε μιλάμε για υπερβολικά τραβηγμένα πράγματα. Ελπίζω σε τουλάχιστον μία ακόμη μεγάλη ανατροπή, η σειρά έτσι όπως το πάει ως τώρα απλά δεν στέκει, ούτε από μόνη της, αλλά ούτε και με βάση αυτά που η ίδια μας έχει δείξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...