Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυνατό.

Μετά τον πολύ δυναμικό πιλότο, περίμενα κλασικά να πέσει η εξέλιξη και να αρχίσουμε να βλέπουμε την ιστορία του κάθε πικραμένου μέσα στο χωριό. Αντιθέτως, δίνει πόνο στην εξέλιξη και σκοτώνει αβέρτα κόσμο. Τωρα θα μπω στο τέταρτο.

• Like 1
Δημοσ.

Δυνατό.

Μετά τον πολύ δυναμικό πιλότο, περίμενα κλασικά να πέσει η εξέλιξη και να αρχίσουμε να βλέπουμε την ιστορία του κάθε πικραμένου μέσα στο χωριό. Αντιθέτως, δίνει πόνο στην εξέλιξη και σκοτώνει αβέρτα κόσμο. Τωρα θα μπω στο τέταρτο.

και που να δεις τι γίνετε στο 5ο...

• Like 3
Δημοσ.

Ειδα τα πρωτα 2 επεισοδια,για να πω την αληθεια μου φανηκε βαρετο και ο Matt στα 2 συγκεκριμενα, με απογοητευσε,μου φανηκε πολυ αναιμικος.  :)

• Confused 1
Δημοσ.

Δε ξέρω που το πάνε και πως θα εξελιχθεί στα επόμενα (καθώς τα ´χουν δείξει όλα), αλλά μέχρι στιγμής η σειρά είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Το 5ο κορυφή..

Δημοσ.

Το είδα και μπορω να πω οτι το time span μου βρωμάει καπως. Θα δείξει I guess

Φαντάζομαι ότι

αν φυσικα ισχύουν όλα αυτά που είπαν στο 5ο επεισόδιο και δεν είναι μούφα, ότι στο early συμπαν (2014 και πριν) μάζευαν κόσμο για πολλα χρόνια (ήδη ξερουμε ότι η μπαργουμαν που μας άφησε χρόνους νόμιζε ότι ήταν 1999) και τους βάζαν για ύπνο. Αλλά δεν τους ξύπνησαν όλους ταυτόχρονα. Για αυτο πχ η γκόμενα του Dillon λέει ότι ζει εκει 12 χρονια, ενω ο Dillon της λεει οτι 5 εβδομάδες πριν ήταν μαζί. I guess την ξύνπησαν 12 χρόνια πριν ξυπνήσουν τον Dillon. Ή ο τυπάς που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο που λέει ότι κοιμήθηκε με μια, και την αλλη μερα ηταν πιο γερασμένη.  

• Like 3
Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι

αν φυσικα ισχύουν όλα αυτά που είπαν στο 5ο επεισόδιο και δεν είναι μούφα, ότι στο early συμπαν (2014 και πριν) μάζευαν κόσμο για πολλα χρόνια (ήδη ξερουμε ότι η μπαργουμαν που μας άφησε χρόνους νόμιζε ότι ήταν 1999) και τους βάζαν για ύπνο. Αλλά δεν τους ξύπνησαν όλους ταυτόχρονα. Για αυτο πχ η γκόμενα του Dillon λέει ότι ζει εκει 12 χρονια, ενω ο Dillon της λεει οτι 5 εβδομάδες πριν ήταν μαζί. I guess την ξύνπησαν 12 χρόνια πριν ξυπνήσουν τον Dillon. Ή ο τυπάς που εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο που λέει ότι κοιμήθηκε με μια, και την αλλη μερα ηταν πιο γερασμένη.  

Αυτο το ειχα ξεχάσει εντελώς... Επίσης αναφερόμουν στο time span του lecture της ξανθιάς. Εκεί δλδ που αρχίζει και αραδιαζει τα νούμερα. Επισηςv2 η πλοκή εκεί αρχίζει και γινεται brain dead επειδη

Αν ξέρεις οτι θα υπαρχει νέος predator, τότε γιατι δεν κανεις κατι πιο δραστικό; Έμεινε απο λεφτα το κράτος;

]

Δημοσ.

Πολύ δυνατό το 5ο παίδες!!

Πάντως εμένα μου έλυσε κάποιες απορίες αλλά μου δημιούργησε και άλλα ερωτηματικά! 

Δημοσ.

Θα το ξεκινησω και εγω γιατι μου αρεσει πολυ σαν ηθoποιος ο Dillon. :)

Εγώ φίλε μου δεν τον ήξερα αλλά έχω πάθει πλάκα μέχρι στιγμής.

Εντυπωσιακός και επιβλητικός ηθοποιός πραγματικά με απίστευτη φάτσα!

Χαίρομαι που απέκτησε δικό της thread η σειρά και μάλιστα βλέπω ότι μαζευόμαστε όλο και πιο πολλοί fans της σειράς εδώ πράγμα που δείχνει πόσο καλή είναι.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει ενα πολύ δυνατό ατού η σειρά μέχρι στιγμής. Είναι σειρά μυστηρίου, ΑΛΛΑ δεν σου σπάει τα κάκαλα. Ούτε ανούσια fillers, ούτε επεισόδια να ξοδεύονται πάνω σε ενα πρόσωπο και μόνο, και κυρίως, η εξέλιξη γίνεται αστραπιαία. Πέμπτο επεισόδιο και ήδη έχουμε πολυ δυνατές αποκαλύψεις που άλλες σειρές θα τις αφηναν για σεζόν φινάλε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...