j0hnn1e Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Κανείς άλλος που κατάλαβε απο την τελευταία σκηνή οτι και καλά τα Άμπι είναι το πρώιμο στάδιο του ανθρώπινου είδους με την εξέλιξη και καλά να επαναλαμβάνεται απο την αρχή ;
crom251 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ωραια σειρα. Ο 2ος κυκλος καλυτερος απο τον 1ο τελικα αν και αρχισε λιγο νωχελικα... Ξερουμε ποτε θα βγει ο 3ος?
j0hnn1e Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Αν βγει 3ος θα ειναι οικτρή μαλακια θεωρώ. Ας το αφήσουν ετσι να πλανάται στο χάος το τι έγινε εν τέλη 2
adi32 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Τελειωσα τον πρωτο κυκλο Στην αρχη πιστευα οτι θα καταληξει λαλακια Τα τελευταια επεισοδια ομως ηταν πολυ καλα αλλα να πεθανει και ο Ντιλον και ο Παπαθεμελης δεν το περιμεναΤωρα τι θα δουμε?
gpgalanis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Πολύ καλός ο 2ος κύκλος. Κλασεις καλύτερος από τον 2ο. Από την μία θα ήθελα να συνεχίσει αλλά από την άλλη νομίζω πως ήταν ένα ταιριαστό τέλος. 1
Bermudakias33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2019 Μόλις το τελείωσα. Πολύ καλή σειρά και μακάρι να είχε και 3η σεζόν.
skiabox Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 20 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε Μόλις το τελείωσα. Πολύ καλή σειρά και μακάρι να είχε και 3η σεζόν. Είδα κίνηση στο thread και τρόμαξα. Λεω έχει γούστο να βγήκε 3η σεζόν! 1
DrFreeman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Εχοντας διαβάσει την τριλογία των βιβλίων (που είναι ουσιαστικά η 1η σεζόν της σειράς), δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τον 2ο κύκλο με τον οποίο ουδεμία σχέση είχε ο συγγραφέας. Το consensus εδώ ήταν πως άξιζε; Αναρωτιέμαι πως προχώρησε η ιστορία μια και η τριλογία τελείωνε με τρόπο που δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει...
crom251 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, DrFreeman είπε Εχοντας διαβάσει την τριλογία των βιβλίων (που είναι ουσιαστικά η 1η σεζόν της σειράς), δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τον 2ο κύκλο με τον οποίο ουδεμία σχέση είχε ο συγγραφέας. Το consensus εδώ ήταν πως άξιζε; Αναρωτιέμαι πως προχώρησε η ιστορία μια και η τριλογία τελείωνε με τρόπο που δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει... Ο 2ος κυκλος ειναι καλυτερος απο τον 1ο. Κατσε δες το... Αλλα κανε υπομονη. Τα πρωτα επεισοδια του 2ου κυκλου θα σου φανουν μαπα και επαναλαμβανομενα. Αλλα απο ενα σημειο και μετα απογειωνεται... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από crom251 2
bluesattack Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Η σειρα μετραγε.Αυτο που δεν καταλαβαινω (ισως γιατι δεν ειδα αρκετα επεισοδια ) ειναι ο λογος υπαρξης του δευτερου κυκλου.Δεν ηταν πανομοιοτυπος , μιλαμε για πιστη αντιγραφη , με τον πρωτο ?
managermono Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Στις 20/10/2019 στις 7:51 ΜΜ, skiabox είπε Είδα κίνηση στο thread και τρόμαξα. Λεω έχει γούστο να βγήκε 3η σεζόν! κι εγω εφαγα τετοιο μπειτ
katergaris79 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Αυτό γιατί είναι ακόμα στο "Κινηματογράφος"; 😜 1
jpaokx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Ξεθάβω και εγώ το thread. Μην ανησυχείτε. Δεν βγαίνει άλλο season 😜 (προς το παρόν). Κατάφερα να το τελειώσω και εγώ μέσα στις γιορτές. Αρκετα ενδιαφέρουσα σειρά. Ωραία η ιδέα. Η υλοποίηση ήταν λίγο για τα μπάζα. Θα προτιμούσα άλλο τέλος. Μου άρεσε που δεν είχε σχέση με εξωγήινους ή φαντάσματα. Έθεσε ωραία κάποια κοινωνικό πολιτικά θέματα αλλά χάθηκε κάπου σε απλότητες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα