Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανείς άλλος που κατάλαβε απο την τελευταία σκηνή 

οτι και καλά τα Άμπι είναι το πρώιμο στάδιο του ανθρώπινου είδους με την εξέλιξη και καλά να επαναλαμβάνεται απο την αρχή ;

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραια σειρα.

Ο 2ος κυκλος καλυτερος απο τον 1ο τελικα αν και αρχισε λιγο νωχελικα...

Ξερουμε ποτε θα βγει ο 3ος?

Δημοσ.

Αν βγει 3ος θα ειναι οικτρή μαλακια θεωρώ.

Ας το αφήσουν ετσι να πλανάται στο χάος το τι έγινε εν τέλη

• Like 2
Δημοσ.

Τελειωσα τον πρωτο κυκλο

Στην αρχη πιστευα οτι θα καταληξει λαλακια

Τα τελευταια επεισοδια ομως ηταν πολυ καλα

αλλα να πεθανει και ο Ντιλον και ο Παπαθεμελης δεν το περιμενα
Τωρα τι θα δουμε?

Δημοσ.

Πολύ καλός ο 2ος κύκλος. Κλασεις καλύτερος από τον 2ο. Από την μία θα ήθελα να συνεχίσει αλλά από την άλλη νομίζω πως ήταν ένα ταιριαστό τέλος.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Bermudakias33 είπε

Μόλις το τελείωσα.

Πολύ καλή σειρά και μακάρι να είχε και 3η σεζόν.

Είδα κίνηση στο thread και τρόμαξα.

Λεω έχει γούστο να βγήκε 3η σεζόν!

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχοντας διαβάσει την τριλογία των βιβλίων (που είναι ουσιαστικά η 1η σεζόν της σειράς), δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τον 2ο κύκλο με τον οποίο ουδεμία σχέση είχε ο συγγραφέας. Το consensus εδώ ήταν πως άξιζε; Αναρωτιέμαι πως προχώρησε η ιστορία μια και η τριλογία τελείωνε με τρόπο που δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Εχοντας διαβάσει την τριλογία των βιβλίων (που είναι ουσιαστικά η 1η σεζόν της σειράς), δεν μπήκα καν στον κόπο να δω τον 2ο κύκλο με τον οποίο ουδεμία σχέση είχε ο συγγραφέας. Το consensus εδώ ήταν πως άξιζε; Αναρωτιέμαι πως προχώρησε η ιστορία μια και η τριλογία τελείωνε με τρόπο που δύσκολα θα μπορούσε να συνεχίσει...

Ο 2ος κυκλος ειναι καλυτερος απο τον 1ο. Κατσε δες το...

Αλλα κανε υπομονη. Τα πρωτα επεισοδια του 2ου κυκλου θα σου φανουν μαπα και επαναλαμβανομενα. Αλλα απο ενα σημειο και μετα απογειωνεται...

Επεξ/σία από crom251
  • Like 2
Δημοσ.

Η σειρα μετραγε.Αυτο που δεν καταλαβαινω (ισως γιατι δεν ειδα αρκετα επεισοδια ) ειναι ο λογος υπαρξης του δευτερου κυκλου.Δεν ηταν πανομοιοτυπος , μιλαμε για πιστη αντιγραφη , με τον πρωτο ? 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω και εγώ το thread. Μην ανησυχείτε. Δεν βγαίνει άλλο season 😜 (προς το παρόν).

Κατάφερα να το τελειώσω και εγώ μέσα στις γιορτές. Αρκετα ενδιαφέρουσα σειρά. Ωραία η ιδέα. Η υλοποίηση ήταν λίγο για τα μπάζα. Θα προτιμούσα άλλο τέλος. Μου άρεσε που δεν είχε σχέση με εξωγήινους ή φαντάσματα. Έθεσε ωραία κάποια κοινωνικό πολιτικά θέματα αλλά χάθηκε κάπου σε απλότητες. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...