Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η 2 season, λυπαμαι αλλα ειναι για τα σκουπιδια, τα 2 πρωτα επεισοδια ειδα με το ζορι και την πεταξα απο την Watchlist μου .

Απορω γιατι δημιουργησαν 2 σεζον? Επαναληψη της 1ής με αλλους ηθοποιους και με πολυ χειροτερες ερμηνειες, κριμα .

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κατά την γνώμη μου αποτελεί λογική συνέχεια της πρώτης χωρίς βέβαια το στοιχείο της αγωνίας σχετικά με το τι βλέπουμε.

Δεν είναι σούπερ αλλά δεν είναι και κακό. Μια μέτρια σειρά είναι.

Δημοσ.

να πω την αλήθεια μετά το σημερινό θα την συνεχίσω λίγο , μου έδωσε την εντύπωση πως ίσως γίνει ενδιαφέρουσα 

Δημοσ.

Δεν διαβασα τα προηγουμενα μηνυματα , δεν εχω δει ακομα την season 2 ( τα γραφω για να τα δω μαζεμενα ) αλλα η ερωτηση μου ειναι απλη.Τι υποτιθεται οτι ειναι η season 2 ? Αναδρομη προ matt dilon ? Γιατι συνεχεια της ιστοριας , απο κατι τραιλερ που ειδα, δεν φαινεται να ειναι.Και γιατι δεν παιζει ο matt αλλα αυτος ο χαλβας ο patrick ? Tι ειχε μεσα στο κεφαλι του ο σεναριογραφος ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν διαβασα τα προηγουμενα μηνυματα , δεν εχω δει ακομα την season 2 ( τα γραφω για να τα δω μαζεμενα ) αλλα η ερωτηση μου ειναι απλη.Τι υποτιθεται οτι ειναι η season 2 ? Αναδρομη προ matt dilon ? Γιατι συνεχεια της ιστοριας , απο κατι τραιλερ που ειδα, δεν φαινεται να ειναι.Και γιατι δεν παιζει ο matt αλλα αυτος ο χαλβας ο patrick ? Tι ειχε μεσα στο κεφαλι του ο σεναριογραφος ?

Είναι ίδια με την 1η σεζόν με διαφορετικούς ηθοποιούς. 

Δημοσ.

Ενω η πρωτη σεζον μου αρεσε πολυ κ γουσταρα ,στη  δευτερη το εκλεισα στα μισα του δευτερου. Αναμασημενη τροφη αυτο που ειπαν κ αλλοι, ιδια ιστορια με αλλους ηθοποιους (χειροτερους σαν χαρακτηρες). Eφυγε ο dillon κ βαλανε τον κρυοκωλο το γιατρο, λειπει η νοσοκομα παμ που εδινε αλλη νοτα. Με εκνευρισε,διοτι σαν ιστορια ηταν πολυ καλη κ θα μπορουσαν να την αναπτυξουν. Αντ' αυτου την επαναλαβανε, λογω επιτυχιας της πρωτης τι να πω. Ο djimon hounsou που εμφανιζεται στη συνεχεια, ετσι απο περιεργεια τι ρολο βαραει, απο αυτους που το παρακολουθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω η πρωτη σεζον μου αρεσε πολυ κ γουσταρα ,στη  δευτερη το εκλεισα στα μισα του δευτερου. Αναμασημενη τροφη αυτο που ειπαν κ αλλοι, ιδια ιστορια με αλλους ηθοποιους (χειροτερους σαν χαρακτηρες). Eφυγε ο dillon κ βαλανε τον κρυοκωλο το γιατρο, λειπει η νοσοκομα παμ που εδινε αλλη νοτα. Με εκνευρισε,διοτι σαν ιστορια ηταν πολυ καλη κ θα μπορουσαν να την αναπτυξουν. Αντ' αυτου την επαναλαβανε, λογω επιτυχιας της πρωτης τι να πω. Ο djimon hounsou που εμφανιζεται στη συνεχεια, ετσι απο περιεργεια τι ρολο βαραει, απο αυτους που το παρακολουθουν.ή

ήταν μέλος του αρχικού team του pilsner...στον δευτερο κύκλο η δουλειά του είναι να δει τι υπάρχει πέρα από τον φράχτη και η πιθανότητα επέκτασης της κοινότητας με μελλοντικές αποικίες

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα..

Καθώς ξεκίνησε η σειρά ξενέρωσα πολύ άσχημα με αυτά που έβλεπα,αλλά δε βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα,ούτε και να την κατακρίνω με τη μία.Συνέχισα να τη βλέπω και καθώς τα επεισόδια έφτασαν στο 4ο,5ο και το χθεσινό 6ο επεισόδιο μπορώ να πω πως αποκτάει άλλο ενδιαφέρον πλέον.Ναι μεν δεν έχουμε πλέον την περιέργεια για το τι είναι αυτά τα πλάσματα αλλά όπως φαίνεται είναι πανέξυπνα και κινούνται με τακτική.Από δω και πέρα η αγωνία μας θα είναι για την επιβίωση των ανθρώπων μας και πιστεύω θα έχει πολύ ενδιαφέρον από το επόμενο επεισόδιο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...