Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 φυγαν ως τωρα; γιατι διαβασα οτι θα εχουμε επιστροφη του... ζευγους,

οποτε η μια η αλλη :P :D

Ποιο ζεύγος?

Δημοσ.

είδα το 3ο της δεύτερης σεζόν ... βαρεμάρα λεμε ...απορώ ποιο μυαλό ήταν πίσω απο την ανανέωση της σειράς .............. τρώει ένα χ απο εμένα και πολύ άργησα 
πραγματικά έχω δει ελεεινές σειρές πχ αυτή απλά για να δω πως τελειώνουν αλλα αυτό δεν παίζει λολ 

Δημοσ.

πρωτη σεζον τα εσπαγε ειδικα το τελευταιο επεισοδιο ηταν μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο στην τσιτα αγωνια....δυστυχως εχω δει τα 2 πρωτα(season2)επεισοδια μεχρι στιγμης απογοητευση μαυρα χαλια θα δω αλλα δυο επεισοδια και αν εχει τα ιδια χαλια τελος.

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια, οποιος δεν γουσταρει ας την παρατησει, ωχουυυυυυυυυυυυυυυυ

λες και δεν εχει αλλες σειρες

Δημοσ.

Γιατι τοσο κραξιμο, ειναι λιγο βαρετο ειναι η αληθεια καθως δε προχωραει παρα πολυ γρηγορα, αλλα δεν ειναι πολυ κακο. Ο γιατρος ειναι λιγο γιουχου  :-D

Δημοσ.

δε προχωραει παρα πολυ γρηγορα, αλλα δεν ειναι πολυ κακο. Ο γιατρος ειναι λιγο γιουχου  :-D

θα συμφωνησω μ αυτο, ντεμι ειναι, κουτσοβλεπεται πες..

ο γιατρος τι γιουχου; χαλιακας ειναι, αφου μας εφεραν που μας εφεραν πισω ενα σωρο απ τους περσινους,

δεν μας εφερναν και τον ντειμον

Δημοσ.

Η υποθεση παντως εχει ενδιαφερον, ο τυπακος που κανει κουμαντο θα κανει χαζομαρες 100% και ο γιατρος θα γινει τρου λιντερ  :-D , περα απ την πλακα ποτε περασε το 40λεπτο δε το καταλαβα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...