Daemonos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Wayward Pines TV Series Drama, Mystery, Thriller Secret Service agent Ethan Burke arrives in the bucolic town of Wayward Pines, ID, on a mission to find two missing federal agents. But instead of answers, Ethan's investigation only turns up more questions. What's wrong with Wayward Pines? Each step closer to the truth takes Ethan further from the life he knew, from the husband and father he was, until he must face the terrifying reality that he may never get out of Wayward Pines alive.Written by Fox Πάρα πολύ όμορφη σειρά με πολλές ανατροπές από τα πρώτα επεισόδια κιόλας! Αρκετά Promising! 1
Porco_rosso Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 o συνδιασμός Σιάμαλαν και έντονη ομοιότητα-τουλάχιστον φαινομενικά-με Twin Peaks δε με ψήνει, αλλά θα του δώσω μια ευκαιρία λόγω cast και... ε οκ, , ο νέος κύκλος Twin Peaks θέλει κάνα χρόνο να βγεί οπότε οτιδήποτε μπορεί οριακά να το φέρει λίγο στο νού είναι καλοδεχούμενο...
KilliK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 βασισμενο σε βιβλια ειναι. παντως διαβαζω καλες κριτικες.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Διαβάζω οτι δώσανε όλο το plot στο τελευταίο επεισόδιο. Ισχύει;
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Διαβάζω οτι δώσανε όλο το plot στο τελευταίο επεισόδιο. Ισχύει; Είχα κάνει την βλακεία και διάβασα το summary από τα 3 βιβλία την προηγούμενη βδομάδα.Ακόμα και έτσι ήταν δυνατό επεισόδιο. 1
Gtr34 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Με εντυπωσίασε το πρώτο επεισόδιο. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2015 από Gtr34
skiabox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Κορυφαίο το 5ο επεισόδιο. Το καλύτερο από όλα μέχρι τώρα με διαφορά!
speedy23 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Διαβάζω οτι δώσανε όλο το plot στο τελευταίο επεισόδιο. Ισχύει; Λιγο πολυ ναι. Καλο επεισοδιο αλλα που θα πανε τωρα, ειμαι περιεργος να δω. 1
nyne Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ωραια σειρά καλοί πρωταγωνιστες,ελπιζω να μην γίνει κλισέ η φάση κ όντως εχω την απορία να δω τι θα γίνει στη συνέχεια,αφού μας έδειξαν τι παιζει...
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Λιγο πολυ ναι. Καλο επεισοδιο αλλα που θα πανε τωρα, ειμαι περιεργος να δω. μας εδειξαν; δεν ειμαι τοσο σιγουρος... Το είδα και μπορω να πω οτι το time span μου βρωμάει καπως. Θα δείξει I guess
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 εμενα μου βρωμαει που υπηρχε επικοινωνια με σιατλ, οταν πηγαινε εκει η οικογενεια του που τους λεγαν "ερχεται εδω η οικογενεια του, δεν ειπατε οτι θα το χειριστειτε;", 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα