Προς το περιεχόμενο

ανεβαζει μονος του συχνοτητα

kostas kiziridis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα εχω τον επεξεργαστη στα 4,2 α10-7700κ και ειχα ανοικτο το hwinfo64 μπηκα να δω θερμοκρασιες αλλα αντικρησα οτι το core clock πηγε στα 4,7 πως γινετε αυτο? 
και με μαχ θερμοκρασια  71

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' ότι λες έχεις κάνει O/C. Επομένως μήπως τον ανέβασες εσύ και δεν το θυμάσαι? :) Ή μήπως έχεις ενεργοποιημένο το turbo core?

Αλλά κάπου είχα δει πως οι ξεκλείδωτοι επεξεργαστές κάποιες φορές ανεβάζουν μόνοι τους την συχνότητα, αν το αντέχουν. Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό...

Λογικα θα διαβαζει λαθος το προγραμμα.

O επεξεργαστης ειναι στοκ στα 3.4 και εχει turbo 3.8 ,για να αλλαξεις το turbo πρεπει να αλλαξεις και την επιλογη στο bios για τον πολλαπλασιαστη του turbo ,λογικα εσυ το εχεις απενεργοποιημενο ετσι?

Φιλε μου κατεβασε το cpuz απο εδω  και δες τι συχνοτητα σου δειχνει. Αυτη θα ειναι και η σωστη.

@Xristaras τι σχεση εχει αν εχει ανεβασει τις μνημες?

Φιλε μου κατεβασε το cpuz απο εδω  και δες τι συχνοτητα σου δειχνει. Αυτη θα ειναι και η σωστη.

@Xristaras τι σχεση εχει αν εχει ανεβασει τις μνημες?

αν ανεβάσει τις μνήμες σε συχνότητα που μόνο με OC γίνεται,τότε κλοκάρεται και ο επεξεργαστής.

Tα εχεις μπερδεψει λιγο βρε συ... Μνημες μπορεις να ανεβασεις και απο το διαιρετη των μνημων , Εφοσον λεει το παιδι οτι τον εχει ανεβασει μονος του στα 4.2 και στο bios του λεει 4.2 δεν υπαρχει κατι αλλο. 

οι μνημη ειναι στα 2133, και δεν εχω πειραξη τιποτα απολυτος μονο το multiplier, την μνημη για να την παω 2133 κατεβασα τα cas las κτλπ. θα δοκιμασω αυριο με το προγραμματακι να δω τι παιζει,
αυτο που εναβασε στα 4,7 ηταν εν ωρα παιχνιδιου και εκανα επανεκκινιση το προγραμμα και παλι μαχ 4,7 εδιχνε.  το μιν 1,9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...