Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα παλικάρια, Στο συστηματακι της υπογραφής μου ο επεξεργαστής "τραβάει" περίπου 180 βαττ και έχω στην διάθεσή μου αυτές τις δυο ψύκτρες. ~Η silent knight είναι όλο χαλκός με 92cm ανεμιστήρα 45cfm και ζυγίζει 610 γραμμάρια. ~Η 212evo ζυγίζει περίπου 450 με χάλκινη βάση (direct heatpipes) και αν χρησιμοποιηθεί θα έχει δυο Ultra Kaze 3000rpm 130cfm έκαστος. http://www.amazon.com/Scythe-DFS123812H-3000-Ultra-Kaze-120mm/dp/B001JKNMBE Την 212 δεν την έχω στα χέρια μου, είναι στο πατρικό μου, αλλιώς θα το δοκίμαζα άμεσα. Με την Asus έχω idle ~45-50 και full load ~60-65 πυρήνες, το package είναι πολύ χαμηλότερα. Θα κάνει διαφορά η 212? Θα μπορεί να ψύξει ~180βαττ? Ο θόρυβος δεν με απασχολεί, ήδη κάνει σαν σερβερ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και μόνο που η πρώτη έχει 92mm ανεμιστήρα, χάνει απόδοση στα σίγουρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Και μόνο που η πρώτη έχει 92mm ανεμιστήρα, χάνει απόδοση στα σίγουρα. Δεν κερδίζει απο το πολύ μεγαλύτερο βάρος και την χάλκινη κατασκευή? Οπως και να έχει θα το δοκιμάσω και θα ξαναποστάρω, κάποτε... Κανένας με 212 να παει αν αντέχει τέτοιο load? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ο δικός μου επεξεργαστής τραβάει περίπου 150W και χρησιμοποιώ την hyper 212 με εναν scythe kaze(max rpm). Σήμερα που είχε ~32 βαθμούς στο δωμάτιο που τον στρέσσαρα δεν ξεπέρασε τους 55 βαθμούς. Πάντως, κατα την γνώμη μου, άμα δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις . Εγώ πάντως, ποντάρω στην 212 ότι θα έχει καλύτερες θερμοκρασίες από την τωρινή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα