Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχανα, θα είχε κατέβει γυμνος στο Σύνταγμα να ουρλιάζει με μένος για την δικαιωση του.

Τώρα απλά αραδιάζει σεντόνια με σαχλαμάρες.

• Like 1
Δημοσ.

Empeiros1925 είσαι επικίνδυνος... ειδικά τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές και μπορεί να σε πάρει κάποιος αφελής στα σοβαρά. Έτυχε και σου βγήκε τώρα, την επόμενη φορά μπορεί να σου βγει πάλι αλλά δεν είναι σίγουρο. Ο τρόπος στοιχηματισμού σου δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο ασφαλής από οποιοδήποτε άλλο τυχαίο στοίχημα με λογική απόδοση.

Έυχομαι απλά να μην χάσει κανένας απελπισμένος τα τελευταία του χρήματα επειδή δεν έβαλες ένα disclaimer πως η "μέθοδός" δεν έχει εγγυημένα κέρδη.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι επικίνδυνος σύμφωνα με σένα. Μπορώ κι εγώ να αρχίσω να πετάω χαρακτηρισμους πίσω από μια οθόνη.

Από το πρώτο ποστ ήμουν ξεκάθαρος, είπα τι θα παίξω και πως, έπεσε βροχή ο χλευασμός, και στο τέλος εγώ έβγαλα 100 ευρώ, κι εσείς αφρούς που δεν "δικαιώθηκατε"

Δημοσ.

Empeiros1925 είσαι επικίνδυνος... ειδικά τώρα που περνάμε δύσκολες στιγμές και μπορεί να σε πάρει κάποιος αφελής στα σοβαρά. Έτυχε και σου βγήκε τώρα, την επόμενη φορά μπορεί να σου βγει πάλι αλλά δεν είναι σίγουρο. Ο τρόπος στοιχηματισμού σου δεν είναι περισσότερο ή λιγότερο ασφαλής από οποιοδήποτε άλλο τυχαίο στοίχημα με λογική απόδοση.

Έυχομαι απλά να μην χάσει κανένας απελπισμένος τα τελευταία του χρήματα επειδή δεν έβαλες ένα disclaimer πως η "μέθοδός" δεν έχει εγγυημένα κέρδη.

Αφού μόνος σου το γράφεις...γιατί είναι επικίνδυνος?Δεν είδα πουθενά γραμμένο να παροτρύνει ή να λέει ότι είναι η μέθοδος που έχεις εγγυημένα κέρδη...είπε το παιδί...θα ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο (δεν είπε ακολουθήστε με...).

Αν εσύ έχεις κάποια μέθοδο που έχει εγγυημένα κέρδη...θα σε παρακαλούσα να την μοιραστείς μαζί μας πάντως!!

Επίσης δεν μας είπες εσύ...και ο posthelper πόσα κερδίσατε σ αυτό το copa america που έχετε αυτές τις εγγυημένες μεθόδους...

Στον έμπειρο1925 έτυχε και έκατσε στο 100ρικο.Δεν είπε κανείς ότι δεν θα μπορούσε να χάσει...μα πόσο είστε επιτέλους ?10χρονα?

Δημοσ.

κι έδωσα αποδείξεις για το ότι είναι κερδοφόρο (100 ευρώ, δεν μου εκατσαν άσχημα, ξεκινώντας με 50 cents).

Με ολη την καλη διαθεση, αυτο δεν το εκανες.

Το αν σου πηγε καλα 1 φορα η μεθοδος δεν αποδεικνυει οτι θα σου πηγαινει παντα.

• Like 2
Δημοσ.

@soop, δεκτό αυτό που λες. Απόδειξη για εγγυημένο σύστημα σαφώς και δεν υπάρχει. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει κρίση να αξιολογήσει ένα σύστημα που "έκατσε" αυτή τη φορά, πόσες άλλες φορές θα κάτσει.

Δημοσ.

να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα λέμε

empeiros μία φορά θα χάσεις και θα ήμαστε εκεί να στο κοπανάμε μια ζωή  :-D

seriously τώρα, well done...τα πήγες μια χαρά ακόμα και με τόσες ισοπαλίες

• Like 2
Δημοσ.

Ultralisk, κάνε υπομονή και σε ένα μήνα (αν είμαστε καλά πρώτα ο Θεός) θα ανοίξω καινούριο thread, όπου θα δείξω πως να παίξουμε το σύστημα στα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Περιμενω μαζικό κράξιμο, θεωρίες και σεντόνια ;-)

Δημοσ.

Χαχαχα...Ποσο ασχετος εισαι απο μπαλα...Ποια ομαδα μου βρε?Το Κασσιωπη που πεσε χθες?Πανηγυριζαμε στην Κερκυρα...

:-D :-D :-D

Δημοσ.

Τι μανία σε αυτό το φόρουμ, να με βγάζουν άσχετο σε κάθε τι :-P

Αν μαζέψω τις μπούρδες που έχετε γράψει σε αυτό το νήμα, θα γεμίσω 2 σελίδες. Για αυτό ήρθα στο Insomnia, για να μάθω από εσάς τους σχετικούς.

Δημοσ.

Από τα πρώτα σου ποστ, έχεις δείξει πως έχεις τσακωθεί με την έννοια του επιχειρηματος. Πετάς απλά χαρακτηρισμους, γράφεις ανοησίες και πραγματικά για ποιο λόγο γράφεις εδώ, ούτε εσύ δεν ξέρεις.

Το ποια κακία δεν μου βγήκε, αν εσύ το κατάλαβες, έχεις τα συγχαρητήρια μου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...