johnbond Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Για να μη χρειαστεί να πουλήσεις σπίτια, αυτοκίνητα, νεφρά. Γιατί άμα παίξεις 3-4 Χ και δε βγουν τι διαφορά έχει; πάλι θα χρειαστεί να πουλήσεις όλα αυτά που λες
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν ξεκινήσεις με κάπως μεγαλύτερο ποσό φτάνεις μια ώρα αρχύτερα στο σημείο 0, γι αυτό η ''λογική'' του συστήματος είναι να ξεκινήσεις με το μικρότερο δυνατό ποσό. Στην ουσία ναι παρακαλάς στην αρχή να μην κερδίζεις, δεν είναι ό,τι λογικότερο υπάρχει.. 1
Empeiros1925 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Σε καμία περίπτωση δεν παρακαλώ να χάσω. Το "δεν μας έκανε τη χάρη" ήταν τρόπος του λέγειν. Αν έρθουν 20 x συνεχόμενα (υποθετικά μιλάω), όπου θα ποντάρω διαρκώς το αρχικό πόσο, μια χαρά ευχαριστημενος θα είμαι. Δεν έχω στόχο σώνει και καλά να βγάζω κάθε φορά 300 - 400 ευρώ. Και 10 ευρώ να βγάλω, είναι χρήματα που δεν είχα πριν. Για την ώρα έχω καθαρό κέρδος 85 ευρώ, χαλαρά θα μπορούσα να σταματήσω εδώ. 1
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Στην ουσία θελεις να ερχεται x κάθε 7-10 αγώνες και να τελειώσεις με x κάπου στους 8 που απο εκει και περα δεν εχει νοημα να παίξεις.
Empeiros1925 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εξαρτάται πως ορίζεις το "νόημα". Όταν παίζεις 5 ευρώ, σε ένα αποτέλεσμα για να βγάλεις, αλλα 5, έχει νόημα? Εγώ παίζω αυτό το σύστημα, περίπου 15 φορές μέσα στη χρονιά, και μου δίνει πάνω από 90% κέρδος, άλλες φορές υψηλό, άλλες φορές μέτριο. Αυτό είναι για μένα το νόημα, κι όχι να το παίξω μια φορά και να κάτσουν τα χι έτσι ώστε να βγάλω 1000 ευρώ.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 ΤΟ νοημα το οριζω ότι αν εχει ερθει χ και μενουν άλλοι 5 αγώνες για να τελειώσει η διοργάνωση, δεν εχεις ιδιαιτερο λόγο να ρισκαρεις λεφτα σε σημεία που δεν πιστευεις, γιατι αν δεν ερθει χ ως το τελος δεν μπορεις να συνεχισεις να παιζεις.
MrSeanKon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι η bet365, αξιόπιστη κι ως τώρα δεν έχω ακούσει παράπονα. Κι εγώ εκεί ποντάρω, αλλά και στον Stoiximan. Πρέπει να έχουμε περισσότερες επιλογές, ο πλουραλισμός δε βλάπτει.
Empeiros1925 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ΤΟ νοημα το οριζω ότι αν εχει ερθει χ και μενουν άλλοι 5 αγώνες για να τελειώσει η διοργάνωση, δεν εχεις ιδιαιτερο λόγο να ρισκαρεις λεφτα σε σημεία που δεν πιστευεις, γιατι αν δεν ερθει χ ως το τελος δεν μπορεις να συνεχισεις να παιζεις. Πάνω σε αυτό δεν θα διαφωνήσω. Αν απομένουν 4-5 αγώνες, μπορείς άνετα να ανεβάσεις το αρχικό bet ή να σταματήσεις τελείως. Προσωπικά, το συνεχίζω μέχρι το τέλος. Μην ξεχνάς πως η φύση των ημιτελικών/προημιτελικών είναι τέτοια που ευνοεί τις ισοπαλίες. Εν όψει των προημιτελικών, το bet είναι στο 1 ευρώ, για τον αγώνα Χιλή - Ουρουγουάη με απόδοση 5/2. Balance: 87,45 Euro Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2015 από Empeiros1925
Empeiros1925 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το bet ανεβαίνει στα 2 ευρώ, για τον αγώνα της Βολιβίας με το Περού, το x δίνει απόδοση 11/5. Balance: +86,45 Euro
Empeiros1925 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 To bet ανεβαίνει στα 4 ευρώ, για τον αγώνα Αργεντινή - Κολομβία, με απόδοση στο x, 11/5 Balance: + 84,45 Euro
Empeiros1925 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ήρθε και το πρώτο x στα προημιτελικά και πλησιάζουμε να κλείσει τριψήφιο νούμερο στο καθαρό κέρδος. Balance: + 97.25 Euro Απομένουν 5 αγώνες, κι η safe επιλογή είναι ο παίχτης να σταματήσει και να χαρεί τα κέρδη του. Εγώ για λόγους παράδοσης θα συνεχίσω μέχρι το τέλος, ξεκινώντας πάλι το αρχικό bet. Ο αγώνας Βραζιλία - Παραγουάη δίνει απόδοση στο x, 13/5. 1
cosmos000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ωραίος! Έτσι όπως είσαι, το χειρότερο σενάριο είναι να μην έρθει ισοπαλία ως το τέλος, άρα να χάσεις 15,5 ευρώ... σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κερδίζεις και άλλα ή χάνεις ελάχιστα ακόμα. Άρα θετικό το πρόσημο για το στοιχηματικό σου παίξιμο στην διοργάνωση! Έστω και 100...μια χαρούλα είναι 1
Empeiros1925 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Φίλε cosmos,νομίζω πως έδωσα με σαφήνεια το σύστημα, εξήγησα αναλυτικά πώς να το παίξει κάποιος, κι έδωσα αποδείξεις για το ότι είναι κερδοφόρο (100 ευρώ, δεν μου εκατσαν άσχημα, ξεκινώντας με 50 cents). Να ευχαριστήσω τους "ειδικούς" του στοιχήματος και τους "μαθηματικούς" του forum, που συνέβαλαν στην κωμική πλευρά του νήματος.
PostHelper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Φίλε cosmos,νομίζω πως έδωσα με σαφήνεια το σύστημα, εξήγησα αναλυτικά πώς να το παίξει κάποιος, κι έδωσα αποδείξεις για το ότι είναι κερδοφόρο (100 ευρώ, δεν μου εκατσαν άσχημα, ξεκινώντας με 50 cents). ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ δεν εδωσες για το οτι ειναι κερδοφορο! ΔΕΝ εχεις ιδεα απο μαθηματικα και απο λογικη σκεψη! Ειδες 5 αλογα, ηταν ολα ασπρα και νομιζεις οτι ολα τα αλογα του κοσμου οτι ειναι ασπρα. Εχεις ΑΙΣΧΡΗ λογικη. Το μόνο που εχεις να κάνεις ειναι να συνεχιζεις να παιζεις με αυτο το συστημα και θα δεις και το μαυρο αλογο. Αυτο ειναι σιγουρο 100%. Το λενε τα μαθηματικα και αυτα δεν κανουν ποτέ λαθος σε αντιθεση με οποιον ασχετο μιλαει και χρησιμοποιει την επαγωγικη λογικη σου. Ειπαμε οτι με αυτο το συστημα μια φορα θα χασει καποιος σιγουρα. Μια φορα θα χρειαστει να πουλησει καποιος το σπιτ του για να παιξει. ΜΙΑ Καποια στιγμη. ΚΑΠΟΙΑ. Που θα ερθει. Αυτη η στιγμη εφτασε για πολλους το προηγουμενο καλοκαιρι. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! Γιατι? Επειδη δεν σε συμφερει να το αναφερεις! Ομως υπηρξε. Και οπου βεβαια δεν πουλησαν σπιτια απλως εχασαν μεγαλα ποσά μην μπορωντας να συνεχισουν παραπανω(πονταρισματα 4ψηφια). Που ησουν ομως εκεινο το καλοκαιρι να μιλησεις για το οτι παιδια πρεπει τωρα να πονταρουμε 8000 ευρω στον επομενο αγωνα να ερθει Χ. Που ησουν? Δεν ηθελες μαλλον να σε παρουν με τις πετρες ε? Για εσας εαν συνεχισετε αυτο το συστημα και σε αλλες διοργανωσεις θα ερθει καποια αλλη στιγμη. Αλλά θα ερθει. Γιατι αυτο μας λενε τα μαθηματικα. Παραγωγικη λογικη, οχι επαγωγικη της ψευδαισθησης.... Να ευχαριστήσω τους "ειδικούς" του στοιχήματος και τους "μαθηματικούς" του forum, που συνέβαλαν στην κωμική πλευρά του νήματος. Λαθος το λες. Εγω πρεπει να ευχαριστησω εσενα που συνεβαλες στην παραλογη πλευρα οτυ νηματος και μου εδωσες την ευκαιρια να ξαναπω σε ολους να μεινουν μακρυα απο αυτο το συστημα γιατι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα καταστραφουν. Οσοι σε ακουσουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα τα χασουν ολα μαζεμενα και ακομα ΠΟΛΥ περισσοτερα. Οσοι με ακουσουν δεν θα κινδυνεψουν ποτέ. 5
Empeiros1925 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Αν διαβάσεις τα ποστ μου, θα δεις ότι αναφέρθηκα στο περσινό καλοκαίρι. Έχεις να προσθέσεις καμία άλλη ανακρίβεια στο παραλήρημα σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις