Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πρώτα καλά κέρδη ήρθαν χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουμε σπίτια κι οικόπεδα :-D .

Ε ειπαμε μια φορα θα χρειαστει. ΜΙΑ.

Καποια στιγμη. ΚΑΠΟΙΑ.

Αυτη η στιγμη εφτασε για πολλους το προηγουμενο καλοκαιρι. Οπου φυσικα δεν πουλησαν σπιτια απλως εχασαν μεγαλα ποσά μην μπορωντας να συνεχισουν παραπανω(πονταρισματα 4ψηφια).

Για εσας εαν συνεχισετε αυτο το συστημα και σε αλλες διοργανωσεις θα ερθει καποια αλλη στιγμη. Αλλά θα ερθει. Γιατι αυτο μας λενε τα μαθηματικα.

Παραγωγικη λογικη, οχι επαγωγικη της ψευδαισθησης....

• Like 1
  • Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα εισαι κομπλεξικος...Μην δειτε καποιον να κερδιζει στο στοιχημα αμεσως να κραξετε... :devil: :devil: :devil: :-D :-D

Δημοσ.

Μετά την αναμενόμενη νίκη της Αργεντινής, το bet ανεβαίνει στο 1 euro, για τον αγώνα Κολομβία - Περού, με απόδοση 11/4.

post-346881-0-74566300-1434887997_thumb.png

Balance: + 84,2 Euro

Στο σημείο αυτό να κάνω μία ανάλυση/πρόβλεψη για το τι θα επακολουθήσει. Δύο αγώνες πριν από τους προημιτελικούς, το bet είναι σε χαμηλό επίπεδο. Αν οι δύο αγώνες του τελευταίου ομίλου δεν δώσουν ισοπαλία, θα ξεκινήσω να ποντάρω τον πρώτο προημιτελικό με 4 Euro. Στους 6 αγώνες που θα ακολουθήσουν προημιτελικοί/ημιτελικοί, 1-2 ισοπαλίες (τουλάχιστον) επαληθεύονται σε κάθε μεγάλη διοργάνωση ως τώρα. Ένα δεύτερο καλό στοιχηματικό αποτέλεσμα με bet άνω των 16 Euro, θα δώσει ένα καθαρό κέρδος της τάξης των 150-200 euro. Ένα "κακό" στοιχηματικό αποτέλεσμα είναι θα είναι να έρθει πολύ νωρίς η ισοπαλία, οπότε σε αυτή την περίπτωση το καθαρό κέρδος θα κυμανθεί γύρω στα 100 Euro.

Δημοσ.

Ε ειπαμε μια φορα θα χρειαστει. ΜΙΑ.

Καποια στιγμη. ΚΑΠΟΙΑ.

Αυτη η στιγμη εφτασε για πολλους το προηγουμενο καλοκαιρι. Οπου φυσικα δεν πουλησαν σπιτια απλως εχασαν μεγαλα ποσά μην μπορωντας να συνεχισουν παραπανω(πονταρισματα 4ψηφια).

Για εσας εαν συνεχισετε αυτο το συστημα και σε αλλες διοργανωσεις θα ερθει καποια αλλη στιγμη. Αλλά θα ερθει. Γιατι αυτο μας λενε τα μαθηματικα.

Παραγωγικη λογικη, οχι επαγωγικη της ψευδαισθησης....

Τα είπαμε αυτά...Εδώ μιλάμε για το παλικάρι τί κάνει σ αυτή την διοργάνωση που διεξάγεται τώρα...

Και το στοίχημα δεν είναι μαθηματικά....υπάρχουν άλλοι παράγοντες που σε μια διοργάνωση ευνοούν κατά πολύ την ισοπαλία σε κάποιους αγώνες...Το χτεσινό πχ...βούιζε όλος ο πλανήτης για χ και 1-1  γιατί ήταν θέμα συμφεροντος των ομάδων να περάσουν όπως τους βολεύει...

Και επειδή όλοι γράφετε για το περσινό μουντιαλ...(μας τα κάνατε τσουρέκια δηλαδή) δεν είδα να γράφετε σε κάποια άλλη διοργάνωση να άργησε τόσο πολύ το χ ...

Το ξαναλέω ότι δεν έχω εφαρμόσει ποτέ αυτό το σύστημα..

Αλλά αν είναι να κερδίζεις 5 φορές και να χάνεις 1 (κάάάάποτε που αναφέρεις κ εσύ)...χαλάλι.

Επίσης δεν νομίζω να βοηθάει καθόλου το νήμα...να επαναλαμβάνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα...και μην είστε κακοπροαίρετοι...το παλικάρι ούτε δικά σας χρήματα παίζει,ούτε παίρνει από χρήματα που σας αναλογούν...

Εμπειρε1925 ωραίος φίλε...τα περιθώρια στενεύουν για "τρελλό"  κέρδος...αλλά και πάλι + 100-200 ευρουδάκια ΑΝ καταφέρεις και έχεις στο τέλος πιστευω  θα είσαι ικανοποιημένος!

Και επίσης όλοι οι εξυπνάκηδες που "κράζουν"...δεν είδα να μας λένε τί έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής σ αυτή την διοργάνωση...με τα "αλάνθαστα" συστήματά τους !!!

Δημοσ.

Και το στοίχημα δεν είναι μαθηματικά....

Αλλά αν είναι να κερδίζεις 5 φορές και να χάνεις 1 (κάάάάποτε που αναφέρεις κ εσύ)...χαλάλι.

Οταν τις 5 φορες κερδιζεις 10 και την μια χανεις 150 μαντεψε γιατι το στοιχημα ειναι ΚΑΙ μαθηματικα.... :mellow:

Δημοσ.

Cosmos, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να απαντάς, αξία τους δίνεις. Ας γράφει ότι θέλει ο καθένας, όσο δεν χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς και προσβολές, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην τελική ο καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που γράφει. 

• Like 1
Δημοσ.

Οταν τις 5 φορες κερδιζεις 10 και την μια χανεις 150 μαντεψε γιατι το στοιχημα ειναι ΚΑΙ μαθηματικα.... :mellow:

26 αγώνες είναι...μπορείς να μου βγάλεις με τα μαθηματικά σου...ποιες οι πιθανότητες για ισοπαλίες?και κάθε πότε??

Όταν σ έναν αγώνα (που βολεύει όπως ο χθεσινός)  τα μαθηματικά πάνε περίπατο...γιατί το 33,3333% της ισοπαλίας...είναι 100%.

Φυσικά ισχυει το ίδιο και σε περιπτώσεις ασσου ή διπλού.

Cosmos, πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο να απαντάς, αξία τους δίνεις. Ας γράφει ότι θέλει ο καθένας, όσο δεν χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς και προσβολές, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στην τελική ο καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που γράφει. 

Κόσμια συζήτηση κάνουμε...δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τα παιδιά...ο καθένας με τα επιχειρήματά του!Μόνο που μέχρι στιγμής επιχειρήματα δείχνεις μόνο εσύ...οι περισσότεροι μόνο λογάκια...σαν τα 10χρονα!!

• Like 1
Δημοσ.

Ποσα παιχνιδια εχουν μεινει ακομα; Επισης γινεται καποιος να το ξεκινησει αυτο το συστημα δοκιμαστικα (με μικρα ποσα, 0.2 πχ αρχικα απλα για να δει πως παει) ακομα και τωρα κατα τη διαρκεια της διοργανωσης;

Δημοσ.

Ποσα παιχνιδια εχουν μεινει ακομα; Επισης γινεται καποιος να το ξεκινησει αυτο το συστημα δοκιμαστικα (με μικρα ποσα, 0.2 πχ αρχικα απλα για να δει πως παει) ακομα και τωρα κατα τη διαρκεια της διοργανωσης;

άλλα 10 ματς νομίζω μένουν...

Ναι το ξεκινάς άμα θες...(πες ότι έπαιζες μέχρι χτες που βγήκε η ισοπαλία...οπότε πάλι απ την αρχή θα έπαιζες-απλά δεν θα χεις τα κέρδη τα προηγούμενα....που σίγουρα είναι καλό στήριγμα)

Τόσο μικρό ποσόν 0,2 που μπορείς να παίξεις??Νομίζω το ελάχιστο είναι 0,5 παντού...

Εγώ άλλη ερώτηση έχω...τί θα κάνεις empeire1925 στην επόμενη φάση και μέχρι τον τελικό που ξεκινούν ίδια ώρα όλα τα ματς?Πώς θα πάει το ποντάρισμα???

Λάθος...ίδια ωρα είναι...άλλες μέρες!! LOL

Δημοσ.

Εγώ άλλη ερώτηση έχω...τί θα κάνεις empeire1925 στην επόμενη φάση και μέχρι τον τελικό που ξεκινούν ίδια ώρα όλα τα ματς?Πώς θα πάει το ποντάρισμα???

Η ερώτηση αυτή έχει νόημα, διότι σε άλλες διοργανώσεις, όπως το παγκόσμιο ή το ευρωπαϊκό κύπελλο, οι αγώνες της τρίτης φάσης των ομίλων είναι την ίδια ώρα. Έχω ακούσει διάφορες προσεγγίσεις από διάφορους παίχτες. Η δική μου προσέγγιση είναι, παίζω x το ημίχρονο του ενός από τους 2 αγώνες του ομίλου, και στο ημίχρονο ποντάρω ανάλογα στην ισοπαλία του άλλου. Δηλαδή αντιμετωπίζω το πρώτο ημίχρονο του ενός αγώνα, και το δεύτερο του άλλου, σαν 2 αυτόνομα παιχνίδια.

Δημοσ.

άλλα 10 ματς νομίζω μένουν...

Ναι το ξεκινάς άμα θες...(πες ότι έπαιζες μέχρι χτες που βγήκε η ισοπαλία...οπότε πάλι απ την αρχή θα έπαιζες-απλά δεν θα χεις τα κέρδη τα προηγούμενα....που σίγουρα είναι καλό στήριγμα)

Τόσο μικρό ποσόν 0,2 που μπορείς να παίξεις??Νομίζω το ελάχιστο είναι 0,5 παντού...

Λάθος...ίδια ωρα είναι...άλλες μέρες!! LOL

Στην 365 που επαιζα μεχρι πριν κανα 6μηνο, μπορουσες να βαλεις minimum 0.20.

Δημοσ.

H Κολομβία με το Περού δεν μας έκαναν τη χάρη, κι έφεραν το x, οπότε λίγα ακόμη χρήματα στο καθαρό κέρδος, το οποίο δεν μας χαλάει καθόλου.

post-346881-0-05309600-1434921252_thumb.png

Balance: +87.95 Euro

Το bet επιστρέφει ξανά στο 0.5 Euro για τον αγώνα Βραζιλία - Βενεζουέλα, με απόδοση στο x, 11/4.

• Like 1
Δημοσ.

H Κολομβία με το Περού δεν μας έκαναν τη χάρη, κι έφεραν το x, οπότε λίγα ακόμη χρήματα στο καθαρό κέρδος, το οποίο δεν μας χαλάει καθόλου.

Πρώτη φορά βλέπω σύστημα που να στεναχωριέται κάποιος που κέρδισε... :mrgreen:

Το να παρακαλάς να χάσεις μου φαίνεται εντελώς παράλογο...Για ποιό λόγο δεν ξεκινάς με μεγαλύτερο ποσό τότε;

Δημοσ.

Για ποιό λόγο δεν ξεκινάς με μεγαλύτερο ποσό τότε;

Για να μη χρειαστεί να πουλήσεις σπίτια, αυτοκίνητα, νεφρά.  :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...