Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιταξε και εγω στα λογια εχω κερδισει μόνο περυσι 34 χιλιαδες ευρω με ενα αλλο συστημα. Επισης πολεμησα εναν δρακο 26 μετρων που πεταγε λαβα και νικησα.

Ε ναι οποιος ειχε ενα σπιτι διαθεσιμο(κυριολεκτικα μερικες χιλιαδες ευρω) εβγαλε πολλα λεφτα. Επειδη ομως η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν ειχε, ΕΧΑΣΕ! Και εχασε απο μερικες εκατονταδες ευρω εως μερικες χιλιαδες ευρω.

Αλλά οκ ας επικεντρωθουμε σε αυτους που ειχαν διαθεσιμα 10000 ευρω κεφαλαιο για να παιξουν το συστημα, γιατι ετσι μας βολευει. :-(

Τα μεταξωτά βρακιά...θέλουν και επιδέξιους κώλους...

Δεν πας με ένα ευρώ να κερδίσεις 10χιλιάρικα..(όπως όλοι μας θέλουμε)...

Σε τι μας βολεύει???Ειπαμε απο την αρχή ότι αυτό το σύστημα περιέχει ρίσκο αλλά θέλει μεγάλο κεφάλαιο...Τί δεν καταλαβαίνεις??

Δεν υπάρχει σύστημα που στέκει απέναντι σε στοιχήματα με γκανιότα..Ο book αργά η γρήγορα επικρατεί.

Αν μπορείς να βρίσκεις αποδόσεις που ο book έχει κάνει λάθος τότε μάλιστα.

Έτσι μπράβο...άρα στα λόγια μου έρχεσαι...ότι και αυτό που παίζει ο ts όπως και ΟΛΑ τα συστήματα δεν στέκουν.Τότε που είναι η προστασία σου ως προς τους αδαείς να μην παρασυρθούν??

Οι γκουρού...ασε το ξέρω καλά....δεν παίζουν καθόλου τυχερά παιχνίδια :)

Άσχετο...Tην ανατροπή της Εθνικής 4,50 την δίνει...την παίζουμε??? :)

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα μεταξωτά βρακιά...θέλουν και επιδέξιους κώλους...

Δεν πας με ένα ευρώ να κερδίσεις 10χιλιάρικα..(όπως όλοι μας θέλουμε)...

Σε τι μας βολεύει???Ειπαμε απο την αρχή ότι αυτό το σύστημα περιέχει ρίσκο αλλά θέλει μεγάλο κεφάλαιο...Τί δεν καταλαβαίνεις??

Ολα τα καταλαβαινω. Εσυ δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που λεω ειναι οτι αυτο ειναι ενα συστημα καταστροφη που καποια στιγμη θα επιφερει την χασουρα 100% και θα ειναι μεγαλη χασουρα. Και το οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα και ασφαλεστερα συστηματα. Που βεβαια δεν εγγυωνται επιτυχια διοτι αυτο δεν γινεται, αλλά τουλαχιστον η πιθανοτητα για καταστροφη(χασιμο μεγαλου ποσού χρηματων) ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μικροτερη απο το τραγικο Martingale.

Επισης "Τα μεταξωτά βρακιά...θέλουν και επιδέξιους κώλους..." αρα αυτο το συστημα μπορουν να το παιζουν καποιοι που διαθετουν 5-10 χιλιαρικα στην ακρη ωστε να αντεξουν σε περιπτωση καταστροφης(παροτι μπορει να χρειαστει και περισσοτερο). Αρα λες καθαρα και ξαστερα οτι αυτο το συστημα ειναι για ελαχιστους.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και είναι για λίγους αυτό το σύστημα....γι αυτό και παρακολουθώ εδώ το τόπικ του παιδιού που το επιχειρεί...

Δεν είμαι υπέρμαχος αυτού του συστήματος...το παρακολουθώ με ενδιαφέρον όμως.Εγώ μέχρι σήμερα στα αρκετά χρόνια που ασχολούμαι με το στοίχημα δεν έχω βρει κάποιο ασφαλές (όπως λες κ εσύ)...θα μπορούσες να αναφέρεις εσύ πχ τί παίζεις?

100% χασούρα έχεις κατά την γνώμη μου με όλα τα συστήματα...σε βάθος χρόνου...απλά όλοι ψάχνουμε το 1-2% σε καλό ποντάρισμα την καταλληλη στιγμή για να επιμήκυνουμε τον χρόνο χασούρας :)

Δημοσ.

Η Ουρουγουάη μας έκανε τη χάρη και δεν άφησε να έρθει x κι αυτό το παιχνίδι. 

post-346881-0-59263700-1434229072_thumb.png

Balance: + 1 Euro

Ο αγώνας Αργεντινή - Παραγουάη είναι ο επόμενος, στον οποίο τροποποιήθηκε η απόδοση στο 4/1. Το ποντάρισμα τώρα είναι 1 ευρώ. Ελπίζω σε μη ισόπαλο αποτέλεσμα για να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε, ειδικά για παιχνίδια που μέσα στην εβδομάδα θα είναι αρκετά αμφίρροπα και θα φέρουν το πολυπόθητο x, όταν το bet είναι σε αξιόλογα επίπεδα.

Δημοσ.

Μία ακόμη ισοπαλία στους πρώτους αγώνες. Το φαινόμενο να εμφανιστούν συχνές ισοπαλίες ανάμεσα στα παιχνίδια, έχει δύο πλεονεκτήματα κι ένα μειονέκτημα.

Στα plus είναι πως ο παίχτης κερδίζει πολλά μικροποσά τα οποία στο τέλος της διοργάνωσης του δίνουν ένα καλό κέρδος, κι επίσης αυξάνουν τις πιθανότητες να δούμε ισοδύναμες ομάδες στα προημιτελικά/ημιτελικά της διοργάνωσης με παιχνίδια που θα πάνε στην παράταση (το οποίο είναι και το κλειδί του συστήματος).

Το μειονέκτημα είναι πως αν οι ισοπαλίες κατανεμηθούν ανάμεσα στους αγώνες, δεν δίνουν τη δυνατότητα να ανέβει το bet, για να δώσει μεγάλη απόδοση όταν έρθει η ισοπαλία.

post-346881-0-89406500-1434263682_thumb.png

Balance: + 6 Euro

Ο επόμενος αγώνας είναι Κολομβία - Βενεζουέλα, το bet ξαναγίνεται reset κι επιστρέφει στα 50 cents. Η απόδοση είναι 7/2, ενώ για το Βραζιλία - Περού το x το δίνει 4/1.

@PostHelper: κι εγώ στα λόγια έχω δει ανθρώπους να καταστρέφονται οικονομικά, πλανήτες να ανατινάζονται, κι ολόκληρο το σύμπαν στις φλόγες. Έχω και blog που τα αποδεικνύει αυτά  :-D

@4saken: Αν μπορείς να ζμπρώκσεις ένα χιλιάρικο στο στοίχημα, και δεν ξεκινάς με 50 λεπτά, είναι απλά γελοίο. Και δεν έχεις ιδέα από στοίχημα. (χρησιμοποιώ τον δικό σου τρόπο σκέψης, ο οποίος είναι δομημένος και με επιχειρήματα)

Δημοσ.
@4saken: Αν μπορείς να ζμπρώκσεις ένα χιλιάρικο στο στοίχημα, και δεν ξεκινάς με 50 λεπτά, είναι απλά γελοίο. Και δεν έχεις ιδέα από στοίχημα. (χρησιμοποιώ τον δικό σου τρόπο σκέψης, ο οποίος είναι δομημένος και με επιχειρήματα)

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρομαι που βρίσκεις αστεία τα λόγια σου :-D

Στο θέμα μας τώρα. Κολομβία - Βενεζουέλα δεν έφεραν το x, οπότε το bet ανεβαίνει στο 1 ευρώ. Η απόδοση για το x, στο Βραζιλία - Περού είναι 15/4.

Balance: + 5 Euro

Διαφωνώ πλήρως με την άποψη ότι σύστημα αυτό είναι για όσους έχουν 2-3 χιλιάρικα στην άκρη. Μπορεί να το παίξει ο οποιοσδήποτε, αρκεί να ξέρει από που να ξεκινήσει και πότε να σταματήσει.

Το πόσα θα βγάλει εξαρτάται από το πόσα χρήματα θα παίξει. Όπως οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος που παίζουν 5 ευρώ για να βγάλουν 20 (και στις περισσότερες περιπτώσεις πηγαίνουν στον κουβά), όσοι θα παίξουν μεγάλα ποσά θα βγάλουν (αν κερδίσουν) μεγάλα κέρδη.

Επεξ/σία από Empeiros1925
Δημοσ.

@PostHelper: κι εγώ στα λόγια έχω δει ανθρώπους να καταστρέφονται οικονομικά, πλανήτες να ανατινάζονται, κι ολόκληρο το σύμπαν στις φλόγες. Έχω και blog που τα αποδεικνύει αυτά  :-D

Εσυ στα λογια, εγω ομως με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ σου απεδειξα μαθηματικα οτι το συστημα που προωθεις ειναι ΣΑΠΙΟ και καποια στιγμη θα καταστραφεις.

Πως φαινεται οτι το παθημα εγινε μαθημα, και οτι πολυ λιγοι πλεον ακολουθουν αυτη την ανοησια απο το παθημα που παθανε περυσι με το μουντιαλ οπου η στιγμη που θα καταστρεφονταν ηρθε. Ευτυχως οι περισσοτεροι δεν προλαβαν να πουλησουν τα αυτοκινητα τους για να συνεχισουν να παιζουν και εχασαν απλως μερικες εκατονταδες ευρω. Εβαλαν μυαλο ομως και πλεον ακουνε Martingale και τρεχουν. Ελπιζω!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω σκεφτεί και εγώ ένα σύστημα που θα κλείσει τα σπίτια πολλών μπουκ. Να βρίσκετε σίγουρα ματς, της τάξεως του 1.05, και να ποντάρετε ένα 500ράκι, ένα 1000ρικάκι, ό,τι έχει ο καθένας. Ξέρετε πόσα λεφτά θα μαζέψετε σε βάθος χρόνου; Βέβαια, αν, λέω αν, κάτσει μια στραβή...

Δημοσ.

ο γάβρος στο καρασκακης είναι τέτοια φάση. κυριως με πανιωνιο πλατανια λεβαδειακο κερκυρα γαβρο βολου βεροια δίνει 1.20 1.15 και είναι άχαστο. αποφεύγεις τα derby(+αστερας ατρομητος), φορτωνεις τα παραρτηματα.

ΥΓ θα εξαιρούσα και την Βέροια. γιατι έπεσε πολύ φως σε αυτό το θέμα και ίσως ξεκαρφωθούν,καταλαβαίνετε 

• Like 1
Δημοσ.

ΗΜΑΡΤΟΝ που θα λεγε και ο Γεωργιου...Τοσο ασχετοσυνη στο στοιχημα και να φανταστεις οτι υπαρχει επισημα κοντα 15 χρονια....

Δημοσ.

Μετά τον άσσο της Βραζιλίας,

post-346881-0-56010900-1434400646_thumb.png

το bet ανεβαίνει στα 2 ευρώ, στον αγώνα Εκουαδόρ - Βολιβία, με απόδοση στο x 11/4.

Balance: + 4 Euro

Δημοσ.

Έχω σκεφτεί και εγώ ένα σύστημα που θα κλείσει τα σπίτια πολλών μπουκ. Να βρίσκετε σίγουρα ματς, της τάξεως του 1.05, και να ποντάρετε ένα 500ράκι, ένα 1000ρικάκι, ό,τι έχει ο καθένας. Ξέρετε πόσα λεφτά θα μαζέψετε σε βάθος χρόνου; Βέβαια, αν, λέω αν, κάτσει μια στραβή...

Το συγκεκριμένο το είχα εφαρμόσει εγώ μέχρι που σταμάτησα να παίζω το 2004, 5-7 αγώνες με χαμηλή απόδοση 1.01-1.09 διπλές ευκαιρίες και πολλαπλασιαστής το 50, δεν κέρδιζα πάντοτε αλλά μια φορά κέρδισα 300 ευρώ. Ακόμα έχω κρατήσει το δελτίο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...