Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα να παίζεις τη barca σε κάθε παιχνίδι αφού έχεις budget να σπρώχνεις χιλιάρικα όπως λες

Σε 60 αγώνες φέτος, έχει 50 νίκες

Με μια μέση απόδοση 1,3(τυχαίο νούμερο) ποντάροντας 1000€ τη φορά, θα είχες βγάλει 5000€ εύκολα και ξεκούραστα φέτος

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βασικοτερο που δεν ειδα να εχει γραφτει εδω ειναι οτι ΠΡΕΠΕΙ να τζογαρουμε αυτα που μας περισσευουν κι αν τα χασουμε τοτε να μην κινδυνεουμε να μεινουμε νηστικοι, ειτε απληρωτους λογαριασμους κλπ κλπ....

Π.χ. η Γιουβεντους με ειχε κουβαδιασει 3 φορες. Μετα μαυρη λιστα και πονταριζα αυξητικα αντιθετα. Τρωει το ενα αγγουρι απο τη Βερονα (ισοπαλια η ΔΕ εδινε 2.05) μετα αγγουρωθηκε απο τη Μπαρτσελονα κι ετσι τα πηρα πισω.

Το θεμα δεν ειναι τι μεθοδο θα ακολουθησουμε, αλλα τι προνοια εχουμε λαβει σε συνεχη κουβαδιασματα.

Δημοσ.

Καλύτερα να παίζεις τη barca σε κάθε παιχνίδι αφού έχεις budget να σπρώχνεις χιλιάρικα όπως λες

Σε 60 αγώνες φέτος, έχει 50 νίκες

Με μια μέση απόδοση 1,3(τυχαίο νούμερο) ποντάροντας 1000€ τη φορά, θα είχες βγάλει 5000€ εύκολα και ξεκούραστα φέτος

Δεν έχω διάθεση να παίζω χιλιάρικα, ούτε έγραψα πως θέλω να ποντάρω χιλιάρικα σε έναν μόνο αγώνα. Ο άλλος (4saken) πήρε ως δεδομένο πως το κέρδος είναι 10%, κι έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα. Το ότι κάποιοι ξεκινάτε με δεδομένα που ποτέ δεν έγραψα και βγάζετε συμπεράσματα, δείχνει απλά τον τρόπο σκέψης σας.

Όσο για τις γνώσεις μαθηματικών που κάποιοι αναφέρουν ως καραμέλα, απλά χαμογελώ με τα μαργαριτάρια τους  :-D

Στο θέμα μας τώρα, η πρώτη ισοπαλία ήρθε, δυστυχώς κάπως νωρίς, αλλά δεν πειράζει, έχουμε δρόμο.

post-346881-0-24756500-1434179968_thumb.png

Balance: + 2.5 euro

Δημοσ.

Όσο για τις γνώσεις μαθηματικών που κάποιοι αναφέρουν ως καραμέλα, απλά χαμογελώ με τα μαργαριτάρια τους  :-D

Και εγω χαμογελω με την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ σου να καταλαβεις την αποδειξη που εγραψα στο οτι αυτο το συστημα καποια στιγμη θα οδηγησει 100% στην καταστροφη, που οδηγει στην ΥΠΕΚΦΥΓΗ σου να σχολιασεις αυτα που εγραψα και απλως τα οριζεις ως μαργαριταρια νομιζοντας οτι ετσι τα κατερριψες.

Εμ δεν ειναι ετσι φυσικα. Ειναι η κλασικη συμπεριφορα καποιου αδαη για καποιο θεμα που οταν καποιος του δειξει οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεει αυτος, για να μην πληγωθει ο εγωισμος του αρχιζει τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ και τις ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ, συνοδεια συνηθως μειωτικων χαρακτηρισμων(πχ οπως εδω που τα ειπες μαργαριταρια) για να μην καταριφθει η κοσμοθεωρια του και φανει οτι ειναι αδαης.

Παμε ξανα λοιπον:

Δες εδω για την μαθηματικη αποδειξη οτι αυτο το συστημα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

http://crocodile-23.blogspot.gr/2012/06/martingale.html

ΥΓ: Ακομα γελαμε με το μουντιαλ 2014 οπου παρομοιοι σου υποστηρικτες του εχασαν ή καταστραφηκαν καθως ειχαν να πονταρουν μερικες χιλιαδες ευρω οποτε το σταματησαν(χανοντας 1-3 χιλιαδες ευρω) η απλως εχασαν μερικες εκατονταδες ευρω.

Τοτε(στο μουντιαλ του 2014) ηταν η χρονικη στιγμη που αυτο το "καποια στιγμη" που λεμε στο "με αυτην την μεθοδο στοιχηματισμου καποια στιγμη θα χασεις 100%, και θα χασεις μεγαλα ποσά" πηρε σαρκα και οστα.

Αλλά οσο υπαρχει αγνοια μαθηματικων αλλά και λογικης καθως και ΚΑΚΗ ΜΝΗΜΗ τοσο θα επιβιωνει το εν λογω συστημα.

• Like 2
Δημοσ.

ΥΓ: Ακομα γελαμε με το μουντιαλ 2014 οπου παρομοιοι σου υποστηρικτες του εχασαν ή καταστραφηκαν καθως ειχαν να πονταρουν μερικες χιλιαδες ευρω οποτε το σταματησαν(χανοντας 1-3 χιλιαδες ευρω) η απλως εχασαν μερικες εκατονταδες ευρω.

Τοτε(στο μουντιαλ του 2014) ηταν η χρονικη στιγμη που αυτο το "καποια στιγμη" που λεμε στο "με αυτην την μεθοδο στοιχηματισμου καποια στιγμη θα χασεις 100%, και θα χασεις μεγαλα ποσά" πηρε σαρκα και οστα.

Αλλά οσο υπαρχει αγνοια μαθηματικων αλλά και λογικης καθως και ΚΑΚΗ ΜΝΗΜΗ τοσο θα επιβιωνει το εν λογω συστημα.

Γρήγορη απάντηση μόνο και μόνο για τον κόπο σου να γράφεις post σεντόνια.

Το 2014, όντως βγήκα χαμένος κάτι εκατοντάδες ευρώ (κοντά στα 800), κι ήταν η πρώτη και μοναδική φορά ως τώρα που είχα αρνητικό balance. Από το 2007 που παίζω το σύστημα έχω κερδίσει συνολικά μερικές χιλιάδες ευρώ. Η "καταστροφή" λοιπόν που λες, δεν ήρθε, απλά έγινε το αυτονόητο, να χάσω και κάποια στιγμή στο Στοίχημα. Σε βάθος χρόνου όμως είμαι κερδισμένος.

Συνέχισε ελεύθερα την προώθηση του blog σου, και τους χαρακτηρισμούς (οι οποίοι δεν με αγγίζουν).

Δημοσ.

Τί ζόρι τραβάτε όλοι αν θα χάσει και κράζετε???Δικά σας χρήματα παίζει??Γούστο του και καπέλο του και μακάρι το παιδί να κερδίσει καλό ποσόν.

Και επειδή αναφέρθηκε το γέλιο του μουντιαλ '14..γιατί και ποιος γέλασε??Ίσα Ίσα όποιος έκανε αυτό το σύστημα μέχρι τέλους...χέστηκε στο τάλιρο...(αλλά ο Έλληνας κράζει ...ή θέλει με 3 ευρώ να βγάλει δισεκατομμύρια...)

Αν ΔΕΝ έβγαινε τότε κανένα χ...τότε ναι είναι καταστροφή αυτό το σύστημα.

Το ξέρουμε όλοι απ την αρχή ότι θέλει γερό μπάτζετ για να το παίξεις και να κερδίσεις ικανοποιητικό ποσόν!

@Empeiros1925  ξέρεις πόσοι απο δω μέσα αν είχαν 1000-2000 διαθέσιμα θα το ακολουθούσαν??Όλοι...

Επίσης γράφε δίπλα αν δεν σου κάνει κόπο πόσο το δίνει το χ ο κάθε γώνας που παίζεις και πόσα ποντάρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης γράφε δίπλα αν δεν σου κάνει κόπο πόσο το δίνει το χ ο κάθε γώνας που παίζεις και πόσα ποντάρεις...

Κανένα πρόβλημα,

Η διαδικασία έχει γίνει reset (από τη στιγμή που ήρθε η πρώτη ισοπαλία), οπότε ξεκινώ πάλι από το αρχικό bet (0.5 ευρώ) στον αγώνα Ουρουγουάη - Τζαμάικα. Στο Online Betting που παίζω (δεν το αναφέρω για μην κάνω διαφήμιση), στο x δίνει απόδοση 5/1.

Στον αγώνα που ακολουθεί, Αργεντινή - Παραγουάη, το x το δίνει 9/2. Μετά τον αγώνα της Ουρουγουάη, θα ποστάρω για την συνέχεια της διαδικασίας.

Δημοσ.

Τί ζόρι τραβάτε όλοι αν θα χάσει και κράζετε???Δικά σας χρήματα παίζει??Γούστο του και καπέλο του και μακάρι το παιδί να κερδίσει καλό ποσόν.

Το θέμα είναι οτι μπορεί να παρασύρει κάποιον αδαή στο να χάσει χρήματα..

Όσοι καταλαβαίνουμε οφείλουμε να επισημάνουμε οτι το σύστημα δε στέκει!

Πρόκειται απλά για μια διαχείρηση χρημάτων..Καμία διαχείριση χρημάτων δε μπορεί να νικήσει μακροχρόνια ένα παίγνιο που οι αποδόσεις ευνοούν τον book.Δεν είναι πυρηνική φυσική.Απλή λογική θέλει.

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι οτι μπορεί να παρασύρει κάποιον αδαή στο να χάσει χρήματα...

Φίλε μου, εδώ διαφωνώ. Ωραία, κι εγώ αν δεις την υπογραφή μου προτείνω κάποιους αγώνες. Δε θα εξετάσω το πόσο τοις εκατό πέφτω μέσα. Αλλού θέλω να καταλήξω: η απόφαση δεν είναι πάντα του αναγνώστη;

Επομένως, μη ρίχνουμε τα βάρη αλλού.

Τώρα για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να τοποθετηθώ στο θέμα, ένα τέτοιο σύστημα δε θα το δοκίμαζα ποτέ. Γιατί κατά τη γνώμη μου χρειάζεσαι κεφάλαιο ώστε να το "σιγουρέψεις". Αλλά αν είχα κεφάλαιο, δε θα έπαιζα ούτε Στοίχημα, ούτε θα σέρφαρα στα forums, θα ήμουν κάπου αλλού :)

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω την αρνητική κριτική επί του αποτελέσματος όταν ήδη από την δεύτερη μέρα είναι κερδισμένος και έχει πενταπλασιάσει το κεφάλαιό του.

Δημοσ.

Και επειδή αναφέρθηκε το γέλιο του μουντιαλ '14..γιατί και ποιος γέλασε??Ίσα Ίσα όποιος έκανε αυτό το σύστημα μέχρι τέλους...χέστηκε στο τάλιρο...(αλλά ο Έλληνας κράζει ...ή θέλει με 3 ευρώ να βγάλει δισεκατομμύρια...)

Αν ΔΕΝ έβγαινε τότε κανένα χ...τότε ναι είναι καταστροφή αυτό το σύστημα.

Το ξέρουμε όλοι απ την αρχή ότι θέλει γερό μπάτζετ για να το παίξεις και να κερδίσεις ικανοποιητικό ποσόν!

@Empeiros1925  ξέρεις πόσοι απο δω μέσα αν είχαν 1000-2000 διαθέσιμα θα το ακολουθούσαν??Όλοι...

Κανένα ζόρι δεν τραβάμε, αφού επέλεξε να γράψει δημόσια σε ένα φόρουμ, δικαίωμά μας να σχολιάζουμε

Μακάρι να κερδίσει, μαζί σου

Στο μουντιάλ γελούσαμε όλοι εδώ γιατί τα λέγαμε και τότε, αφού δεν έμεινε κανένας μέχρι να βγει το Χ, ούτε ο φίλος εδώ που δεν ήταν και πρωτάρης στο σύστημα. Πόσο μάλλον κάτι καημένοι που παρασύρθηκαν από τον βλάκα τον Γεωργίου. Ποιός χέστηκε στο τάλιρο?.

Όποιοι έχουν τόσο μεγάλο μπάτζετ για να τζογάρουν δεν έχουν ανάγκη αυτό το σύστημα, καρφώνουν 2k στη Γερμανία και βγάζουν μηνιάτικο

Δημοσ.

ΕΙναι απλα γελοιο καποιος που ξεκιναει με 50 λεπτα να "αναγκαζεται" καποια στιγμη να παιξει 1000 ευρω και να του ποναει η καρδια του.

Ειναι το ιδιο γελοιο καποιος που ανετα μπορει να ζσμπρωκσει ενα χιλιαρικο, να ξεκιναει με 50 λεπτα...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν είναι αυτή η οπτική του παιχνιδιού.Ο ts είπε ότι μπορεί να το αντέξει έως να πονταρει 1024 ευρω.Αυτό σημαίνει ότι έχει στην άκρη 2 χιλιάρικα και τα διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο...

Το θέμα είναι οτι μπορεί να παρασύρει κάποιον αδαή στο να χάσει χρήματα..

Όσοι καταλαβαίνουμε οφείλουμε να επισημάνουμε οτι το σύστημα δε στέκει!

Πρόκειται απλά για μια διαχείρηση χρημάτων..Καμία διαχείριση χρημάτων δε μπορεί να νικήσει μακροχρόνια ένα παίγνιο που οι αποδόσεις ευνοούν τον book.Δεν είναι πυρηνική φυσική.Απλή λογική θέλει.

Εσύ έχεις βρει ένα σύστημα που στέκει και έχει σίγουρο κέρδος?

Στοίχημα είναι...τζόγος...παίρνει καθείς το ρίσκο του και πορεύεται...

Εσείς που καταλαβαίνετε ,θα σε παρακαλούσα να οφείλετε να επισημάνετε και ένα σύστημα που στέκει....απλή λογική θέλει... :)

Δημοσ.

Γρήγορη απάντηση μόνο και μόνο για τον κόπο σου να γράφεις post σεντόνια.

Το 2014, όντως βγήκα χαμένος κάτι εκατοντάδες ευρώ (κοντά στα 800), κι ήταν η πρώτη και μοναδική φορά ως τώρα που είχα αρνητικό balance. Από το 2007 που παίζω το σύστημα έχω κερδίσει συνολικά μερικές χιλιάδες ευρώ. Η "καταστροφή" λοιπόν που λες, δεν ήρθε, απλά έγινε το αυτονόητο, να χάσω και κάποια στιγμή στο Στοίχημα. Σε βάθος χρόνου όμως είμαι κερδισμένος.

Κοιταξε και εγω στα λογια εχω κερδισει μόνο περυσι 34 χιλιαδες ευρω με ενα αλλο συστημα. Επισης πολεμησα εναν δρακο 26 μετρων που πεταγε λαβα και νικησα.

Ε ναι οποιος ειχε ενα σπιτι διαθεσιμο(κυριολεκτικα μερικες χιλιαδες ευρω) εβγαλε πολλα λεφτα. Επειδη ομως η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν ειχε, ΕΧΑΣΕ! Και εχασε απο μερικες εκατονταδες ευρω εως μερικες χιλιαδες ευρω.

Αλλά οκ ας επικεντρωθουμε σε αυτους που ειχαν διαθεσιμα 10000 ευρω κεφαλαιο για να παιξουν το συστημα, γιατι ετσι μας βολευει. :-(

Δημοσ.

Εσύ έχεις βρει ένα σύστημα που στέκει και έχει σίγουρο κέρδος?

Στοίχημα είναι...τζόγος...παίρνει καθείς το ρίσκο του και πορεύεται...

Εσείς που καταλαβαίνετε ,θα σε παρακαλούσα να οφείλετε να επισημάνετε και ένα σύστημα που στέκει....απλή λογική θέλει... :)

Δεν υπάρχει σύστημα που στέκει απέναντι σε στοιχήματα με γκανιότα..Ο book αργά η γρήγορα επικρατεί.

Αν μπορείς να βρίσκεις αποδόσεις που ο book έχει κάνει λάθος τότε μάλιστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...