crom291 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Empeiros1925 και λοιποι που παιζουν ιδια συστηματα = Η χαρα των book... 3
Empeiros1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Empeiros1925 και λοιποι που παιζουν ιδια συστηματα = Η χαρα των book... Μια ακόμη εμπεριστατωμενη άποψη τεκμηριωμένη με επιχειρήματα. Ψηλέ, στην ανακύκλωση τα δελτία σου, να σεβόμαστε και το περιβάλλον.
linus__lost Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Empeiros1925 και λοιποι που παιζουν ιδια συστηματα = Η χαρα των book...Μια ακόμη εμπεριστατωμενη άποψη τεκμηριωμένη με επιχειρήματα. Ψηλέ, στην ανακύκλωση τα δελτία σου, να σεβόμαστε και το περιβάλλον. Μην το δίνεις σημασία... Μια βόλτα σε άλλα θέματα κ θα καταλάβεις τι είναι! 1
Empeiros1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μην το δίνεις σημασία... Μια βόλτα σε άλλα θέματα κ θα καταλάβεις τι είναι!Την γνωρίζω καλά την περίπτωση "Crom" Απλά δεν μπορούσα να μην απαντήσω στο σοβαρό ποστ του, με τον αντίστοιχο τρόπο. 1
crom291 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Την τεκμηριωση μπορεις να την βρεις μονος σου σε βιβλια μαθηματικων. Δεν χρειαζεται να πας σε πανεπιστημιακα συγγραμματα. Του δημοτικου το βιβλιο αρκει...
Empeiros1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Την τεκμηριωση μπορεις να την βρεις μονος σου σε βιβλια μαθηματικων. Δεν χρειαζεται να πας σε πανεπιστημιακα συγγραμματα. Του δημοτικου το βιβλιο αρκει... Μπράβο μεγάλε, φοβερή απάντηση. Άνοιξα το νήμα, έκανα ανάλυση από την αρχή τι θα παίξω και πως, έβγαλα πάνω από 100 ευρώ ξεκινώντας με 50 cents, ανεβάζοντας screenshots σε κάθε bet. Αν έχεις να αναπτύξεις κάποια άποψη πάνω σε αυτά με χαρά να τη συζητήσω. Αλλιώς συνέχισε τις κουταμαρες για μαθηματικά δημοτικού και τρίχες.
cosmos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Γιατί κάθε 2-3 ποστ πετάγεται και ένα νέο φρούτο να πει αυτό που ήδη έχει ειπωθεί 40 φορές εδώ μέσα? Διαβάστε ρε μάγκες και τα προηγούμενα τα είπαμε...τα αναλύσαμε...κουμάντο στην τσέπη του και στον εγκέφαλο του κάνει μόνος του ο καθένας...
Empeiros1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Και που να δεις τι θα γίνει στο καινούργιο νήμα που θα ανοίξω σε μια εβδομάδα. Η χαρά των "Μαθηματικων" και "Καθηγητών" στοιχήματος
cosmos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ωχ ωχ!!! Θα σε ματιάξουν φίλε...φόρα χάντρα θαλασσιά!!!χαχαχα
crom291 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το οτι εβγαλες 100 ευρω δεν λεει απολυτως τιποτα. Δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Ισα ισα ειναι σοβαρη ενδειξη πως δεν ξερεις που σου πανε τα 4 απο μαθηματικα. Και επειδη διαβασα στα γρηγορα το θεμα ειδα πως σε προηγουμενα post σου εχουν αναλυσει ηδη γιατι το συστημα σε βαθος χρονου ειναι καταστρεπτικο. Το να κερδισεις 1, 2 ,3 φορες δεν λεει απολυτως τιποτα! Ειναι μαθηματικα ΒΕΒΑΙΟ πως αν συνεχισεις να το παιζεις θα καταστραφεις.
Empeiros1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το οτι εβγαλες 100 ευρω δεν λεει απολυτως τιποτα. Δεν ειναι επιχειρημα αυτο. Το να κερδισεις 1, 2 ,3 φορες δεν λεει απολυτως τιποτα! Ειναι μαθηματικα ΒΕΒΑΙΟ πως αν συνεχισεις να το παιζεις θα καταστραφεις. Μέχρι να γράψεις γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα καταστραφώ, αυτός που δεν λέει τίποτε είσαι εσύ. Γράψε λοιπόν την απόδειξη σου, αλλά μην ξεκινήσεις με ότι δεδομένα θέλεις και βιασεις κι εσύ τα μαθηματικά. Γράψε την απόδειξη σου πάνω στο σύστημα όπως το αναλυσα. Δεν πιστεύω πως θα το κάνεις, πέρα από χαρακτηρισμους δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μια άποψη.
crom291 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Σου εγραψε ηδη ο post helper την μαθηματικη αναλυση. Τα πραγματα ειναι παραπανω απο απλα. Το συστημα ειναι μαθηματικα βεβαιο πως ειναι κερδοφορο εφοσον τηρουνται δυο προυποθεσεις. 1) Απειρο κεφαλαιο και 2) Να σου επιτρεπουν οι εταιρειες να πονταρεις οσα θες. Εφοσον οι προυποθεσεις αυτες δεν υφιστανται (και επιπλεον εχουμε και την γκανιοτα που δυσχαιρενει ακομα περισσοτερο τα πραγματα, δεν μιλαμε για κορωνα-γραμματα) το συστημα ειναι μαθηματικο ΒΕΒΑΙΟ πως οδηγει σε χασουρα. Το martingale υποσχεται πολλες μικρες νικες και μια μεγαλη ηττα που νομοτελειακα θα ερθει. Η ΜΟΝΗ περιπτωση να κερδισει το στοιχημα αυτο σε βαθος χρονου θα ηταν η αποδοση που παιζεις να εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα εμφανισης απο την ονομαστικη αξια της αποδοσης. Επειδη ομως σε ολοκληρο το φασμα του τζογου υπαρχει αυτο το πραγματακι που ονομαζεται γκανιοτα αυτο ειναι αδυνατο. Ακομα και αν επιλεγεις τα παιχνιδια που παιζεις (πραγμα που δεν γινεται στο martingale) και καταφερνεις και βρισκεις την αποδοση που επιβεβαιωνεται περισσοτερες φορες απο οτι υποδηλωνει η τιμη της (λαθη του μπουκ με λιγα λογια) δεν χρειαζεται να παιξεις martingale αλλα μονα αποδεκτα. Αλλα οπως θες. Ακολουθα τον Γεωργιου και τον καθε Γεωργιου και κλεισε τα ματια στην μαθηματικη θεωρεια... Αν γινοταν ολα αυτα τα παραμυθια που τρωτε αμασητα δεν θα υπηρχε ανοιχτος μπουκ και καζινο...
Empeiros1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τα πράγματα είναι ακόμη πιο απλά. Το σύστημα μου, έχει σημείο στο οποίο σταματάς, το οποίο καθορίζει ο παίχτης από την αρχή. Δεν ποντάρω άπειρες φορές, δεν ποντάρω σπίτια, δεν καταστρεφομαι.Το σύστημα το έχω παίξει 28 φορές, και μια και μόνο φορά αναγκάστηκα να σταματήσω, όπου έχασα χρήματα. Τις υπόλοιπες 27 φορές είχα plus, και το σύνολο κέρδους είναι πολλαπλάσιο της μιας χασούρας που είχα.Αν εσύ κι ο Posthelper θέλετε να αναλυετε τις καταστροφικες συνέπειες ενός Martingale δίχως τέλος, είμαι μαζί σας, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναλυσα.
crom291 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Παλι δεν το καταλαβες. Ακριβως επειδη εχεις σημειο στο οποιο σταματας να πονταρεις δεν προκειται ποτε των ποτων να βγεις διαχρονικα κερδισμενος. Εξαλλου ο post helper στην μαθηματικη του αναλυση (που προφανως δεν εκανες καν τον κοπο να διαβασεις) βαζει ξεκαθαρα οριο στο οποιο σταματας και οριο στο διαθεσιμο κεφαλαιο που εχουμε. Κανε οτι θες. Εφοσον δεν θες ή δεν μπορεις να καταλαβεις δεν θα σκασω κιολας...
Empeiros1925 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Διαχρονικά βγαίνω κερδισμένος διότι η πιθανότητες να έχω χασούρα είναι τραγικά μικρές (10 αγώνες συνεχόμενοι χωρίς x). Στην "μαθηματική" του ανάλυση ο Posthelper μιλούσε για πονταρίσματα σπιτιών και καταστροφές, κι εκεί στήριζε το ότι θα βγω χαμένος διαχρονικά (διότι θα ποντάρω σε πολλαπλάσιο όλα όσα έχω κερδίσει). Αυτό δεν ισχύει, διότι τη μία και μοναδική φορά που θα συμβεί το σχεδόν απίθανο γεγονός (10 αγώνες συνεχόμενοι χωρίς x), θα σταματήσω στο όριό μου κι απλά θα χάσω κάποια χρήματα. Σε βάθος χρόνου είμαι κερδισμένος κι η πράξη το επιβεβαιώνει. Εσύ ισχυρίστηκες ότι το σύστημα θα δουλέψει 1, 2 3 ... (πολλές φορές θα σου πω εγώ) και μία φορά δεν θα δουλέψει και θα χάσω χρήματα. Το ίδιο πράγμα λέμε, με τη διαφορά ότι η μία και μοναδική χασούρα δεν είναι όπως την φαντάζεσαι. Κανε οτι θες. Εφοσον δεν θες ή δεν μπορεις να καταλαβεις δεν θα σκασω κιολας... Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις