zmok Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 χαιρετω την παρεα. μπαινω στο ψητο να τελειωνουμε εχω forthnet και μαμισιο μοντεμ. (μια μικρη παπαρια ασπρη) τα προβληματα που εχω ειναι τα εξης. 1 οταν εχω μονο τον υπολογιστη μου ανοιχτο εχω 50-60 ping. οταν ανοιξει και ο αδερφος μου το Ping τιναζεται στα 100 σταθερα 2 οταν κατεβαζει ενα pc, πεφτει συνεχεια το ιντερνετ απο τα υπολοιπα pc 3 το σπιτι μας ειναι κοντα στα 100 τμ και το ασυρματο δεν φτανει σε ολο το σπιτι με ενα λογικο budget 50-60 ευρω υπαρχει κατι καλο ? αν οχι πειτε μου μεχρι και 100. λεω προκαταβολικα οτι δεν εχω ιδεα και τωρα τα παραπονα. πανω γραφει ολα τα ποστ για αγορα ρουτερ εκει. εχω γραψει πριν 1 βδομαδα την ερωτηση μου και κανεις δεν απαντησε. αλλα ποστ που ειναι αναρτημενα ετσι μια χαρα παιρνουν απαντησεις. δεν εχω κατι αλλο να πω....
ugd Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Για τα υπολοιπα δεν γνωριζω ουτε εγω, αλλα αμα θες το wifi να πιανει σε ολο το σπιτι μπορεις απλα να παρεις ενα wifi repeater. Μπαινει σε μια πριζα, και, οι υπολοιποι υπολογιστες συνδεονται μεσω αυτου.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ενα ρουτερ ασπρο δεν λεει κατι?ολα ασπρα ειναι σχεδον.μοντελο?αν ειναι zte δεν με παραξενευει. σε αυτα τα λεφτα αν εβλεπες και στο αλλο θεμα θα εβλεπες οτι λεμε για tp link 9980 vdsl/adsl για μελλοντικη χρηση κιολας.υπαρχουν και πιο φτηνα πχ tp link 8970,8980.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα