technology_guy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γεια σας. Έχω το LG L90 εδώ και 5-6 μήνες. Εδώ όμως και 1 μήνα περίπου η μπαταρία φεύγει σε 1-2 μέρες ενώ προηγουμένως κρατούσε 3-4 μέρες! Δεν κάνω πολύ βαριά χρήση. Του έχω κάνει αναβάθμιση σε lollipop εδώ και 3 μήνες κι όλα καλά. Επίσης έχω clean master και batery doctor (ή όπως αλλιώς λέγεται) ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση. Παρ' όλ' αυτά τα μέτρα που πήρα η μπαταρία φεύγει πολύ γρηγορα (συγκριτικά με πριν) Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει και τι μπορώ να κάνω εγώ από την μεριά μου?
conkal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 πιθανοτατα εχεις εγκατασταστησει καποια εφαρμογη ή καποιο θεμα για το μενου που πινει την μπαταρια (γενικα προγραμματα τυπου clean master και batery doctor δεν βοηθανε παντα) θα σου προτεινα αν δεν βαριεσαι να κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις να το δοκιμασεις 1-2 μερες να δεις απο απανταρια τι γινεται και μετα να προσθεσεις τα προγραμματα που θες
saruman123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Γεια σας. Έχω το LG L90 εδώ και 5-6 μήνες. Εδώ όμως και 1 μήνα περίπου η μπαταρία φεύγει σε 1-2 μέρες ενώ προηγουμένως κρατούσε 3-4 μέρες! Δεν κάνω πολύ βαριά χρήση. Του έχω κάνει αναβάθμιση σε lollipop εδώ και 3 μήνες κι όλα καλά. Επίσης έχω clean master και batery doctor (ή όπως αλλιώς λέγεται) ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη κατανάλωση. Παρ' όλ' αυτά τα μέτρα που πήρα η μπαταρία φεύγει πολύ γρηγορα (συγκριτικά με πριν) Μπορεί να μου πει κάποιος τι φταίει και τι μπορώ να κάνω εγώ από την μεριά μου? Για το clean master και batery doctor βγαλτα ειναι σκουπιδια. Δες εδω γιατι: http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow Για την μπαταρια κοιταξε λιγο εδω: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22865 Επισης εγω θα σου προτηνα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δεις που εχεις το προβλημα. 1) Nova Battery Tester 2) Battery Monitor Widget Pro 3) CurrentWidget: Battery Monitor 4) GSam Battery Monitor Επισης το Ampere apk για να δεις αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης σου. Αν δεις καποιο προβλημα η με μπαταρια η με φορτιστη τα αλλαζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα