russianpa50 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καλησπερα παιδια ...παντως για να πω την αληθεια ,πανω στο θεμα των windows phones & android phones (οχι vs) , πανε πολυ καλα απο os ui & device design ολα γινονται πιο ομορφα και καλυτερα ...και οι γνωστες κινεζικες μαρκες οι καλες ομως ξερετε , βγαζουν τερατακια και σε καλες τημες .απλα ειναι ενα μοτιβο εξωτερικου design πολλες φορες που ενω εχει αλλαγες, γενικα ακολουθει την bar μορφη των iphone ....απο εφαρμογες ...τι να πω νομιζω οτι εχει δρομο αακομα το wp σε σχεση με τα android...και σε ποιοτητα και σε ποσοτητα στα store τους
tulipas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Όπως και να χει περιμένω τα 10 preview στο 640xl πως και πως. Ειδικά η νέα οθόνη έναρξης για τα κινητά με μεγάλη οθόνη είναι epic
Razor_7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ρε το ξεφτυλίσατε. Να το πούμε απλά, αν η μικρο είχε το μάρκετ της γοογλε θα πήγαινε κανείς σε λαγκνροιντ? 1
russianpa50 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ομως ειναι σε πολυ καλο δρομο ..κ οι δυο ....εχω πιασει μερικα wp και android ...εχει αισθητη διαφορα στον χειρησμο και γενικα στο flow
tulipas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ρε το ξεφτυλίσατε. Να το πούμε απλά, αν η μικρο είχε το μάρκετ της γοογλε θα πήγαινε κανείς σε λαγκνροιντ?Πιστεύω πως όχι. Για πολλούς λόγους. Αλλα δεν το συνεχίζω γιατί θα γίνει ακόμα ένα vs εδω μέσα και δεν αξίζει να λέμε τα ίδια και τα ίδια για 627283373728483η φορά
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι. Ακόμα και το 635, θα πάρει τα 10, και τις αναβαθμίσεις του. Π.χ. Αμα βγει gdr1.
vagelisda Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δε φταίει το marketing της google που ειναι πάτος τα wp ,είναι ελλιπές λειτουργικό ακομα ,οχι τοσο παραμετροποιησιμο (καλώς η κακως ), δεν υπαρχει αυτη η υπερπληθωρα εφαρμογων που εχει το android . Στο android δεν υπάρχει τίποτα που να.μην το βρεις ,ακομα και το πιο απίθανο . Εχω σκυλοβαρεθει το android ,ειναι ενα εξαιρετικά βαρύ λειτουργικό ,ειδικα στο samsung μου ,ενα note 2 που ηταν ας πουμε αλαγκαριστο ,μονο με τη ρομ ποθ βγήκε . Οτι πιο καινουργιο ειναι ασήκωτο (για android παει μπαλα ,με ξηλωμένο το πιο πολυ bloat,αλλα σε σχέση με αλλα αλαγκαριστα,ειναι "αργο") . Και πάλι δεν τολμώ να παω σε wp που ολοι λενε οτι ειναι παναλαφρο και.πραγματικά μου λείπει αυτο ,γιατί εχω τόσες κουλές εφαρμογές και παραμετροποιησεις ,που τα wp θα κάνουν κατι χρόνια να τις εχουν. Περιμενω πως και πως τα 10αρια μηπωε γινει κανα μπαμ στα wp γιατι μεχρι τωρα ,για microsoft ,παει τα ζωα μου αργα.
jazzu4ia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ...θα αιτιολογούσα αλλά...καλύφθηκα από τους προλαλήσαντες... ...πάντως και σχεδιαστικά-στυλιστικά, από αισθητικής απόψεως, η μινιμάλ φιλοσοφία του WP 8.1 GDR στο lumia 830, υπερτερεί από το ανέμπνευστο βαρετό design του android lolipop tw στο galaxy S6... ...το θέμα είναι να σε φτιάχνει αυτό που κρατάς στα χέρια σου όλη μέρα, κι όχι να το σιχαίνεσαι όπως ο φίλος από πάνω... ...και όπως και να το κάνουμε, τα android & isheep είναι πιά του συρμού... ...τα wp είναι για πιό ψαγμένους...
loveisforfree Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 windows phone με διαφορα πλεον. ξεχασα τι θα πει lag πραγματικα. ειχα σιχαθει ολα τα κινητα μου σε android τα οποια παντα οταν τα πρωτοεπαιρνα ηταν πολυ καλα και μεσα σε μηνες αρχιζαν τα κολληματα , η εξαφανιση μνημης κι ολα τα σχετικα σε σημειο να θελω να τα πεταξω παντα στο τοιχο (πραγμα το οποιο εχω κανει) τι να κανεις τις απειρες επιλογες του μαρκετ οταν το κινητο σερνεται αμα τα κατεβασεις? δωρον αδωρον. τα wp δινουν με 100-150 ευρω κινητα που τα android δε θα μπορεσουν ποτε να προσφερουν με τετοιο λειτουργικο. 1
luckys25 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 τκ εχω μελετηση το lumia 1530 φοβερο κινητο δεν υπαρχει αλλα ποσο θα το περιμενο να ερθει κυπρο Sent from my Lumia 800
21century Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Τελικά περιμένω να δούμε και μοντέλα που ήδη γνωρίζουμε..
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ρε το ξεφτυλίσατε. Να το πούμε απλά, αν η μικρο είχε το μάρκετ της γοογλε θα πήγαινε κανείς σε λαγκνροιντ? Ναι, γιατι το lag το φτιαχνεις ή παιρνεις Nexus. Για την παραμετροποιηση ομως, ή μαλλον την απουσια της, δεν μπορεις να κανεις τιποτα.. Εμενα το προβλημα μου (και μιλαμε για μεγαλο προβλημα), ειναι αυτο Γιατι ΔΕΝ το κανει η MS αυτο?? Το εχουμε μαθει. Το εχουμε συνηθισει. Το εχουμε αγαπησει. Γιατι να πρεπει να τρωμε στη μαπα tiles και @@? Κακε λυκε, το S6 δεν έχει καθόλου bloatware. Η Samsung έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και το καινούριο TouchWiz είναι ταχύτατο και χωρίς περιττές βλάκειες. Άρα το σχόλιο σου δεν ισχύει πια. Really? Καπου πρεπει να εκανα λαθος. Ή να ξεχασα να διαβαζω και να μετραω. Το 56 ειναι μεγαλυτερο απο το 50? Η Samsung ΔΕΝ εκανε καλυτερο το touchwiz, απλα εβαλε μπολικη RAM ωστε να μην φαινεται το προβλημα.. Και απ'οτι φαινεται, στην περιπτωση σου, επιασε το κολπακι... 1
Razor_7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ναι, γιατι το lag το φτιαχνεις ή παιρνεις Nexus. Για την παραμετροποιηση ομως, ή μαλλον την απουσια της, δεν μπορεις να κανεις τιποτα.. Εμενα το προβλημα μου (και μιλαμε για μεγαλο προβλημα), ειναι αυτο Γιατι ΔΕΝ το κανει η MS αυτο?? Το εχουμε μαθει. Το εχουμε συνηθισει. Το εχουμε αγαπησει. Γιατι να πρεπει να τρωμε στη μαπα tiles και @@? Χαχαχα, τρολλάρεις δεν παίζει... 1
kabamaru80 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Βλέπω επιστρέφουμε στις παλιές καλές ονομασίες. Αφήνουμε το "Phone" και λέμε πάλι "Mobile". Μονο που απο το 6,5 πάμε στο 10! Αραγε στο HD2 θα μπορέσουμε να τα βάλουμε;
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 ...θα αιτιολογούσα αλλά...καλύφθηκα από τους προλαλήσαντες... ...πάντως και σχεδιαστικά-στυλιστικά, από αισθητικής απόψεως, η μινιμάλ φιλοσοφία του WP 8.1 GDR στο lumia 830, υπερτερεί από το ανέμπνευστο βαρετό design του android lolipop tw στο galaxy S6... ...το θέμα είναι να σε φτιάχνει αυτό που κρατάς στα χέρια σου όλη μέρα, κι όχι να το σιχαίνεσαι όπως ο φίλος από πάνω... ...και όπως και να το κάνουμε, τα android & isheep είναι πιά του συρμού... ...τα wp είναι για πιό ψαγμένους... Απλα οτι να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα