Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω παραγγείλει ακομα μπαταρία για να δοκιμάσω. Αφού την περιμένεις άλλαξε την και πες μου αν λύθηκε το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δεν εχω παραγγείλει ακομα μπαταρία για να δοκιμάσω. Αφού την περιμένεις άλλαξε την και πες μου αν λύθηκε το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ.

Απο μέρα σε μέρα θα έχω την μπαταρία.

Θα ενημερώσω φυσικά.

Μόνο να σου πω εμένα δεν κάνει επανεκκίνηση απλά σβήνει και χρειάζεται να το ανοίξω εγώ.

Δημοσ.

Ξεκίνα από μπαταρία και βλέπουμε.Πολλά μπορεί να συμβούν εξαιτίας μίας χαλασμένης-γερασμένης μπαταρίας.. Από υπερθέρμανση μέχρι επανακινήσεις ανευ λόγου..

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Παρέλαβα την μπαταρία και την άλλαξα φίλε μου.

Θα το ελένξω τωρα αυτές τις ώρες/μέρες και θα σου στείλω απάντηση, πάντως όπως σου λένε και άλλοι φίλοι ξεκίνα απο τα βασικά, δηλαδή την μπαταρία.

Δημοσ.

<p>Καλησπέρα φιλε μου. Μια ολοκληρη μερα το εχω χρησιμοποιηση το κινητο με την νεα μπαταρια κανενα προβλημα. Παρε μια νεα μπαταρια (ifixi σου προτεινω) και αλλαξε την.</p>

• Like 1
Δημοσ.

2η μέρα και πάει μια χαρά το κινητό.

Μπαταρία το πιο πιθάνο και σε εσένα... σου εύχομαι αυτό και να μην έχει κανένα πρόβλημα η μητρική..

• Like 1
Δημοσ.

Αν παραγγείλεις από ifixit θα πληρώσεις που θα πληρώσεις μεταφορικά μέχρι Ελλάδα πάρε και κάτι άλλο που θα σου χρειαστεί για να το ανοίξεις ή για κάποια άλλη επισκευή.pentalobe screwdriver για iphone έχεις ?

Δημοσ.

Με την μπαταρία έχει και σετακι για να ανοίξεις το κινητό.

Kαλά λες,πρέπει να δίνουν.. Αλλά και να μην έδιναν εντάξει.Θα του έστελνα ένα δωρεάν..Έχω μαζέψει καμιά 5αρια δεν ξέρω τι να τα κάνω.Πιάνουν χώρο στην εργαλειοθήκη μόνο.

Δημοσ.

Τελικά δεν ήταν θέμα μπαταρίας. Δεν έφταιγε αυτό. Και μετά την αλλαγή συνεχίζει να μην έχει σήμα να κάνει επανεκκίνηση και να υπερθερμαινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...