Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ρε παιδιά ένα iphone 5 και δεν έχει σήμα καθόλου. Τι σιμ άλλαξα τι restore τίποτα. Και δεν έχει πέσει το τηλέφωνο. Καμιά ιδέα τι μπορεί να έχει? Μήπως θέλει άνοιγμα?

Δημοσ.

Η ημερομηνία είναι σωστή στο τηλέφωνο?

Τελικά η ημερομηνία και η ώρα δεν ήταν σωστή και μόλις μπήκαν αυτά έπιασε με μια επανεκκίνηση. Αλλά πως αλλάζεις την ημερομηνία στο iphone χειροκίνητα? Αλλάζει μόνο η ώρα και όταν πάω στην ημερομηνία και πατάω όχι αυτόματη ρύθμιση και βγάζει από κάτω την ημερομηνία να την ρυθμίσεις λέει έτος 1970. Το έτος πως το αλλάζεις?

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η ημερομηνία και η ώρα δεν ήταν σωστή και μόλις μπήκαν αυτά έπιασε με μια επανεκκίνηση. Αλλά πως αλλάζεις την ημερομηνία στο iphone χειροκίνητα? Αλλάζει μόνο η ώρα και όταν πάω στην ημερομηνία και πατάω όχι αυτόματη ρύθμιση και βγάζει από κάτω την ημερομηνία να την ρυθμίσεις λέει έτος 1970. Το έτος πως το αλλάζεις?

Ανοιξε τις υπηρεσίες τοποθεσίας και βάλε να γίνει αυτόματη ρύθμιση. 

Δημοσ.

Τελικά δεν έγινε τίποτα. Μόλις έβαλα ημερομηνία και το δούλεψα το κινητό δύο μέρες άρχισε πάλι τα ίδια. Μια πιάνει σήμα μια όχι. Χώρια ότι έχει αρχίσει να κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Έχω αρχίσει να κοιτάω πιο προσεκτικά και έχω καταλάβει ότι θα πρέπει να έχει και θέμα υπερθέρμανσης γιατί ζεσταίνεται πάρα πολύ από την μία πλευρά.

Δημοσ.

Τελικά δεν έγινε τίποτα. Μόλις έβαλα ημερομηνία και το δούλεψα το κινητό δύο μέρες άρχισε πάλι τα ίδια. Μια πιάνει σήμα μια όχι. Χώρια ότι έχει αρχίσει να κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Έχω αρχίσει να κοιτάω πιο προσεκτικά και έχω καταλάβει ότι θα πρέπει να έχει και θέμα υπερθέρμανσης γιατί ζεσταίνεται πάρα πολύ από την μία πλευρά.

Η μπαταρία σου πως τα πάει ? Χωρητικότητα κύκλους τσέκαρες ? Κατέβασε το ibackup bot αν δεν τα έχεις τσεκάρει ποτέ.Οι μπαταρίες των 5 είχαν αρκετά θέματα και δημιουργούσαν με τη σειρά τους άλλα προβλήματα..

Δημοσ.

<p>Στείλτο σε σέρβις για έλεγχο θα σου πουν ακριβώς τι έχει

Είναι εκτός εγγύησης αν εννοείς το επίσημο σέρβις της αρβάτο.

Εαν εννοείς τα διάσπαρτα service που ασχολούνται είναι σπατάλη να δώσει χρήματα για διαγνωστικό έλεγχο εαν δεν δοκιμάσει τα βασικά που μπορεί να λύσουν το πρόβλημα του και να του δώσουν μία κατεύθυνση για το πως πρέπει να κινηθεί.Γι'αυτό το συζητάμε άλλωστε στο εδώ. Ειδάλλως θα το έστελνε κατευθείαν σε κάποιο τεχνικό. 

Δημοσ.

Σωστά έτσι είναι.αν ήταν θα έδινα από την αρχή στον τεχνικό και θα μου έλεγε. Απλά τα 10 15 ευρώ που θα έδινα ας τα δώσω να το κάνω. Αλλά από που να αρχίσω? Θα δω και αυτό με την μπαταρία.

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 5άρι και εγώ.

Πριν 5 μήνες είχα αλλάξει μπαταρία στο iPhone μου (πολυ καλής ποιότητας, απο ifixit αν το ξέρεις) .

Τώρα μετά απο τους 5 μήνες άρχισε να μου κάνει οτι και με εσένα.

Συγκεκριμένα έκλεινε μόνο και έπρεπε να το ανοίξω εγώ πάλι, η ημερομηνία πήγαινε 1/1/1970 και η ώρα 02:00 και για να φτιαχτεί έπρεπε να μπω σε wifi.

Επίσης με το σήμα το ίδιο, μου έλεγε Searching για ώρα και έφτιαχνε που και που. Το κινητό κανένα πρόβλημα δεν έχει. Δουλεύει μια χαρά.

Αύριο - Μεθάυριο έρχεται η νεα μπαταρία που αγόρασα πάλι. Θα το δοκιμάσω να δω αν φταίει τελικά η μπαταρία. Μακάρι δηλαδή και να μην είναι τίποτα με πλακέτα κτλπ.

Θα σε ενημερώσω εδώ... Καλή συνέχεια.

PS: Δεν είδα να έχεις κανει κάτι εσύ. Αν δοκίμασες με νεα μπαταρία ενημερωσέ με να ξέρω αν ήταν αυτό τελικά το πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...