Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :D
Σήμερα αρχίζω δουλειά σε ένα γραφείο που έχει και υπολογιστές(καμια 20αριά+) που απότι μου είπανε ίσως χρειαστούν κανένα scanάρισμα και fixάρισμα απο ιούς κατα καιρούς . Λογικά θα έχουν antivirus αλλα γενικά ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιο εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που να μπαίνει σε usb και να το τρέχω απο εκεί σε κάθε μηχάνημα ξεχωριστά και να το fixάρει απο ιούς κάθε τύπου. 

Μπορεί να σπούδασα τεχνικός Η/Υ πριν 7 χρόνια (σε ΕΠΑΣ , μη φανταστείτε ) αλλα απο τότε δεν ασχολήθηκα άλλο παρα μόνο όταν χρειάστηκε να φτιάξω κάτι δικό μου ή φίλου (σπάνια) οπότε και τα έχω ψιλοξεχάσει και δεν είμαι και πλέον ενημερωμένος γύρω απο αυτά , οπότε ψάχνω λίγο να κάνω ένα refresh μπας και μου χρειαστούν.

οπότε αν υπάρχει και κάποιο άλλο χρήσιμο προγραμματάκι να έχω μαζί ρίξτε καμια ιδέα. 
thx B)

Δημοσ.

Για προγράμματα για trojans κτλπ δές το adwcleaner που δεν θέλει εγκατάσταση και νομίζω σε portable βγαίνει και το malwarebytes αλλιως κατέβασε το κανονικά για εγκατάσταση , εγώ με αυτα τα 2 προγράμματα κυρίως δουλεύω

• Like 1
Δημοσ.

Εκτός απο το AdwCleaner που είπε ο SPANK άλλα πολύ καλά είναι τα: Kaspersky Rescue Disk(για CD), Emsisoft Emergency Kit, Hitman Pro (θέλει internet) και Panda Cloud Cleaner (και αυτό θέλει internet).

Μόνο με το Kaspersky και το AdwCleaner θα είσαι καλυμμένος στο 90% των περιπτώσεων. Για να είσαι 100% σίγουρος κάνεις και ένα scan με το Hitman Pro. Ούτως ή άλλως το scan του είναι πολύ μικρό (10 λεπτά) και συνήθως βρίσκει αρκετό πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή μόνο γιατί το hitman pro έχω παρατηρήσει ότι σβήνει και ορισμένα πράγματα από προγράμματα που πιθανόν να θέλεις

• Like 1
Δημοσ.

Σε όλα τα anti-malware και anti-virus θέλει προσοχή. Πολλές φορές γνωστοί μου με έπαιρναν τηλέφωνο γιατί δεν παίζει το παιχνίδι που είχαν στο pc τους έφταιγε ότι το Malwarebytes είχε σβήσει το crack.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...