hliastsek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια Ειχα ανοιξει ενα θεμα (http://www.insomnia.gr/topic/571267-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-no-bootable-device/?do=findComment&comment=54041523) για εναν ssd corsair force ls 60gb που απ οτι φαινεται ειχε προβλημα. Η Corsair τον δεχτηκε για rma αλλα οταν τους ρωτησα αν μου εστειλαν καινουργιο μου απαντησαν "A replacement drive has been sent to you. I am not positive if it is new or a refurbished drive." πως μπορω να ξεχωρισω (οταν μου ερθει) οτι οντως δεν ειναι refurbished? Τι μου προτεινετε εσεις?
vaiosgtr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 ακομα και refurbished να ειναι η corsair εχει κανει την υποχρεωση της. σου αντικατεστησε ενα χαλασμενο προιον με ενα πληρως λειτουργικο. οσο για αυτο που ρωτας, πως θα το ξεχωρισεις δεν εχω ιδεα. αλλα τι σε πειραζει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ εν μέρη, μην σε καίει και τόσο αν θα είναι ολοκαίνουργιο ή refurbished Μια ιδέα είναι να δεις με το hdsentinel τις ώρες λειτουργίας και πόσα tb έχει γράψει
vaiosgtr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 πιθανος να εχει λιγοτερο απο 20-30 ωρες λειτουργεια δηλαδη τιποτα.
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λογικά θα σου στείλει καποιο refubrished μιας και ειναι παλιός ο δίσκος σαν μοντέλο οποτε μπορεί να μην έχει stock σε καινούργιο , απο την στιγμή ομως που έχεις εγγύηση απο corsair οτι ο δίσκος θα ειναι μια χαρά μην σε απασχολεί
christakos07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Θα χει sticker refurbished πάνω ο δίσκος.Έτσι είχε γίνει τουλάχιστον, όταν η ocz είχε κάνει αντικατάσταση του ελαττωματικού μου ssd, με refurbished.
hliastsek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Απλα ρωτησα γιατι διαβασα καπου στο Internet οτι θα εχει μικροτερη εγγυηση
SPANK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλύτερα να το ρωτήσεις αυτο με την εγγύηση για να ξέρεις τι υσχύει
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δεν βρισκω λογο να εχεις μικροτερη εγγυηση απο αυτη που εχεις πληρωσει. Αν πχ ο δισκος σου ειχε υπολοιπο εγγυησης 2 χρονια δεν ειναι λογικο να σου στειλει ενα αλλο και να εχεις πχ εγγυηση 5 μηνες.
hliastsek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ολα καλα! Η απαντηση τους ηταν "The replacement drive will carry the original unit's warranty." 3 χρονια εγγυηση εχει. Ευχαριστω τις απαντησεις ολων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα