Anorymous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πρώτη φορά φέτος έχει την διοργάνωση μη συνδρομητικό κανάλι και συγκεκριμένα ο ΣΚΑΙ όποτε είπα να ανοίξω ένα τοπικ. Τώρα πρώτο ματς παίζουν Χιλή με Εκουαδόρ . Εδώ όμιλοι και πρόγραμμα http://www.sport24.gr/football/CopaAmerika/to-panorama-toy-copa-am-rica-2015.3521302.html
Rabican Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 forza albiceleste....αντε να παρουμε μια κουπα επιτελους....
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 χθες ειδαμε ματσαρα με την αργεντινη σημερα εχει σειρα η σελεσαο
EKTELESTES Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Εγω την Κολομβια θελω να δω μετα τον ντορο με Μαρτινεζ. Δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου και ειμαι περιεργος να δω το διδυμο με Φαλκαο και πισω τους Χαμες.
Rabican Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 χτες ρε γμτ καταφερα και εμεινα ξυπνιος απο τη σουπα της εθνικης..βλεπω αργεντιναρα μεχρι το 55-60... 2-0.... οκ παω ησυχος για υπνο! αναθεμα...... πα-Τατα μαρτινο διαβασα.. μας αφησε χωρις κεντρο ο πανεξυπνος.. 4-2-4 παιζαμε με τον ερμο μασε να προσπαθει να παιξει για 3.. 1
Linus_Lost Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 χτες ρε γμτ καταφερα και εμεινα ξυπνιος απο τη σουπα της εθνικης..βλεπω αργεντιναρα μεχρι το 55-60... 2-0.... οκ παω ησυχος για υπνο! αναθεμα...... πα-Τατα μαρτινο διαβασα.. μας αφησε χωρις κεντρο ο πανεξυπνος.. 4-2-4 παιζαμε με τον ερμο μασε να προσπαθει να παιξει για 3.. Ασ΄τα να πανε ητανε... Ο Μεσι ηταν σε τρελα κεφια αλλα οι υπολοιποι εδειχναν να ειναι ενα βημα πισω στην σκεψη. Επισης Παστορε αναθεμα αν ετρεξε 3-4 χιλιομετρα. Και στο δευτερο οπως ειπες αφησε γυμνη την ομαδα στο κεντρο με αποτελεσμα καθε αντεπιθεση να μυριζει γκολ.
EKTELESTES Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Εγω την Κολομβια θελω να δω μετα τον ντορο με Μαρτινεζ. Δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου και ειμαι περιεργος να δω το διδυμο με Φαλκαο και πισω τους Χαμες. Φόλα η Κολομβία, σχεδόν ανύπαρκτη, δίκαιη νίκη της Βενεζουέλα. Για να δούμε τι θα κάνει στη συνέχεια, μπας και...
Rabican Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 χτες αλμπιτσελεστε ηταν 2.30 και δεν την παλεψα να τη δω.. ειδε κανεις το ματς; κερδισαμε μεν αλλα ημασταν φαρδος σε 2-3 φασεις. κατα πασα πιθανοτητα (εκτος απροοπτου με τζαμαικα δηλαδη), περναμε... το θεμα ειναι οτι δεν παιζουμε και ετσι δεν παμε πουθενα. 1
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Τωρα αρχιζουν τα ωραια, Αργεντινη - Κολομβια για τους 8
Rabican Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 στα πεναλτι μεν, ομως στοχος επετευχθη.. αλμπιτσελεστε στον ημιτελικο! ο οσπινα τι επιασε χτες... wtf!!! 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ωραίο ματς,όχι με την έννοια του ντέρμπι ,αλλά το ότι μπήκαν πολλά γκολ και ευχαριστηθήκαμε το επιθετικό ποδόσφαιρο της Αργεντινής. 6-1
Anorymous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ναι ωραια μπαλιτσα περιμενα και ενα γκολακι απο τον μεσι, τωρα παμε για το μεγαλο τελικο
Anorymous Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Για να δούμε σήμερα θα σηκώσει την κούπα ο κοντός.
Pa0ki Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Για να δούμε σήμερα θα σηκώσει την κούπα ο κοντός. Την κούπα του καφέ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα