pagratios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 το S340 δε παιρνει 5.25" dvd drive My bad. Θα το αλλάξω.
Millennium Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν θελει οπωσδηποτε drive μπορει να βαλει εξωτερικο σε ενα τετοιο κουτι.Μειονεκτημα το παραπανω κοστος βεβαια αλλα ειναι για αυτους που δε χρησιμοποιουν ή δεν τους νοιαζει το εξτρα κοστος.
nightray Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Έκανα μερικές αλλαγές σύμφωνα και με αυτά που προτείνεται. Για τον σκληρό δίσκο δεν είναι σίγουρο μπορεί να πάει σε 250 με 1ΤΒ αλλά ας πούμε πως όχι Screenshot_1.png Μετά τον επεξεργαστή το πιο ακριβό εξάρτημα είναι ο ssd. μητρικη +ram=ssd ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 20% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ SSD ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΡΙΚΗ,Η ΡΑΜ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 32% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ,Η ΜΗΤΡΙΚΗ,Η ΡΑΜ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΝ SSD ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑ 12%
pagratios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μετά τον επεξεργαστή το πιο ακριβό εξάρτημα είναι ο ssd. μητρικη +ram=ssd ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 20% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ SSD ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΡΙΚΗ,Η ΡΑΜ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 32% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ,Η ΜΗΤΡΙΚΗ,Η ΡΑΜ ΚΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΝ SSD ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑ 12% Νομίζω έχεις βοηθήσει αρκετά! Μετά το σχόλιο για το 4Κ το οποίο απλά μελλοντικά μπορεί να χρησιμοποιήσει το οποίο σημαίνει μάλλον κάποια αναβάθμιση. Μετά κάνεις σχόλιο σχετικά με το πόσο τις % πάει που! Μπορείς απλά να πεις άλλα κομμάτια ή καποια σύνθεση από το να παραθέτεις σχόλια τα οποία δεν βοηθάνε κανέναν. Δλδ αν έβαζα 1tb ssd τότε θα έλεγες ότι είναι το πιο ακριβό από την mb+ram+gpu το οποίο τι σημαίνει? Δεν έχει νόημα να το κάνεις? Αν θες το βιντεο να το περάσεις στον ssd για να επιταχύνεις το editing? Αν θελει οπωσδηποτε drive μπορει να βαλει εξωτερικο σε ενα τετοιο κουτι.Μειονεκτημα το παραπανω κοστος βεβαια αλλα ειναι για αυτους που δε χρησιμοποιουν ή δεν τους νοιαζει το εξτρα κοστος. μπορεί να μπει το coolemaster που πρότινες το οποίο λίγο πιο ακριβό αλλά νομίζω έχει 5,25 drive 1
Millennium Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Nαι έχει. Θέλει ψάξιμο πάντως το κουτί και γενικά το σύστημα.Λόγω χρήσης αλλά και λόγω μεγάλου budget.
pagratios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Nαι έχει. Θέλει ψάξιμο πάντως το κουτί και γενικά το σύστημα.Λόγω χρήσης αλλά και λόγω μεγάλου budget. Τι σύνθεση θα πρότεινες?
pagratios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ειμαι απο κινητο και ειναι λιγο δυσκολο Όταν θα είσαι σε υπολογιστή και θα έχεις χρόνο και όρεξη στείλε μία σύνθεση.
nightray Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Νομίζω έχεις βοηθήσει αρκετά! Μετά το σχόλιο για το 4Κ το οποίο απλά μελλοντικά μπορεί να χρησιμοποιήσει το οποίο σημαίνει μάλλον κάποια αναβάθμιση. Μετά κάνεις σχόλιο σχετικά με το πόσο τις % πάει που! Μπορείς απλά να πεις άλλα κομμάτια ή καποια σύνθεση από το να παραθέτεις σχόλια τα οποία δεν βοηθάνε κανέναν. Δλδ αν έβαζα 1tb ssd τότε θα έλεγες ότι είναι το πιο ακριβό από την mb+ram+gpu το οποίο τι σημαίνει? Δεν έχει νόημα να το κάνεις? Αν θες το βιντεο να το περάσεις στον ssd για να επιταχύνεις το editing? μπορεί να μπει το coolemaster που πρότινες το οποίο λίγο πιο ακριβό αλλά νομίζω έχει 5,25 drive pagkratie με πορδές δεν βάφονται αυγά. Για σοβαρό video editing πολύ δε περισσότερο για 4Κ πρέπει να βάλεις το χέρι σου βαθιά στην τσέπη. Τα 1000 ευρώ δεν φτάνουν.Από 2 χιλιάρικα και πάνω να υπολογίζεις για 1080 με υψηλό Bitrate όπως επίσης και για 4Κ. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2015 από SPANK
pagratios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) @nightray: Δεν αμφιβάλλω στο αν όντως έχει σκάσει 2+ χιλιάδες ευρώ για να κάνεις αυτό που ρωτάω. Το θέμα είναι να μου πεις μία σύνθεση που πιστευεις έστω και αν θεωρείς ότι η σύνθεση αυτή πρέπει είναι 2000+€. Πες την να την δούμε και να γίνει συζήτηση. Τώρα αν καποιος μπορεί να διαθέση μέχρι ~1000€ δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρει κάτι ή να μην ρωτήσει επειδή εσύ έδωσες περισσότερα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2015 από SPANK
nightray Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 @nightray: Δεν αμφιβάλλω στο αν όντως έχει σκάσει 2+ χιλιάδες ευρώ για να κάνεις αυτό που ρωτάω. Το θέμα είναι να μου πεις μία σύνθεση που πιστευεις έστω και αν θεωρείς ότι η σύνθεση αυτή πρέπει είναι 2000+€. Πες την να την δούμε και να γίνει συζήτηση. Τώρα αν καποιος μπορεί να διαθέση μέχρι ~1000€ δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πάρει κάτι ή να μην ρωτήσει επειδή εσύ έδωσες περισσότερα. Κατ'αρχάς δεν μας είπες τι ροή δεδομένων θα έχει το 1080 που θα κάνεις επεξεργασία. Επίσης οι πηγές σου σε 1080 ή σε 4Κ ποιες θα είναι;
marios92gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 1 πρόταση .. Ξεκίνησα από ένα καλό κουτί για πολύ καλό εξαερισμo zalman z11 HF1 Plus!!!
pagratios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Κατ'αρχάς δεν μας είπες τι ροή δεδομένων θα έχει το 1080 που θα κάνεις επεξεργασία. Επίσης οι πηγές σου σε 1080 ή σε 4Κ ποιες θα είναι; Δεν μου το έχει αναφέρει (καθώς δεν είναι για μένα) και θέλει να ξεκινήσει με κάτι οικονομικό δλδ όχι 2000+. Καταβάση για 1080 θα είναι. Η πηγή θα είναι η βιντεο κάμερα που έχει.
nightray Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν μου το έχει αναφέρει (καθώς δεν είναι για μένα) και θέλει να ξεκινήσει με κάτι οικονομικό δλδ όχι 2000+. Καταβάση για 1080 θα είναι. Η πηγή θα είναι η βιντεο κάμερα που έχει. πάρε πρώτα τηλέφωνο τον γνωστό σου,ρωτησέ τον σε τι ροή δεδομένων είναι τα βιντεάκια της βιντεοκάμερας,επίσης καθέ πόσο συχνα θα επεξεργάζεται βίντεο,όπως επίσης πόση ώρα είναι διατεθειμένος να περιμένει για rendering βίντεο 1080p διάρκεια μισής ώρας. Μπορεί να σου φαίνονται ηλιθιότητες τα παραπάνω που έγραψα,αλλά πιστεψέ με αν δεν ξέρεις ποιες είναι οι ανάγκες σου, τότε είναι μαθηματικώς βέβαιο οτι ο σχεδιασμός του μηχανήματος θα αποδειχτεί ως παταγώδη αποτυχία είτε πάρεις pc με 1000 ευρώ είτε με 5000 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ.ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ Χ,Ψ ΠΟΣΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑΖΩ; ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ Π.Χ. ΕΧΩ 200,500,1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ; (Π.Χ. GAMING)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα