Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Πλαισιο αλλα και τα αλλα παρομοια καταστηματα αλυσιδες με αυτο(Public,Γερμανος κλπ)στηριζονται κυριως σε πελατες οι οποιοι δεν ψαχνονται γιαυτο και στους περισσοτερους τους πλασαρουν οτι να ναι(βλεπ ετοιμοι Gaming υπολογιστες και κινητα TurboX που πιο παλια ουτε play store δεν ειχαν αλλα Πλαισιο Store,εδω γελανε και οι πετρες).

Επισης οι περισσοτεροι πελατες που αγοραζουν απο τα καταστηματα αυτα το κανουν για ορισμενους απο τους παρακατω λογους

-Πολλα καταστηματα.Κοινως ειναι αυτο που λεμε εχω ενα κοντινο καταστηματα απο το σπιτι μου

-Ζωντανη δοκιμη.Ισως το μονο πραγματικα καλο που εχουν.Μπορουν να πανε να δουν αρκετα προιοντα στα φυσικα καταστηματα 

-Μου το προτεινε ο γνωστος μου/συγγενης μου. Εδω παει δυστηχως η λογικη οτι ειτε εχουν αγορασει οι γνωστοι μου ή συγγενεις μου απο εκει αλλα και το οτι αγοραζει και τοσος κοσμος απο εκει,και αρα ειναι ''αξιοπιστοι''.

-Προβολη. Το Πλαισο και Public εχουν διοργανωσει και αρκετα events που τραβανε πολυ κοσμο σε συγκεκριμενα καταστηματα(πχ Athens Mall) αλλα εχουν ριξει και πολλα χρηματα στην διαφημιση σε Internet και τηλεοραση.

-Δεν γνωριζουν τι ειναι το Skroutz. Κοινως αν και οι περισσοτεροι εχουν Internet ειτε σε Desktop/Laptop ειτε μεσω Tablet ή Smartphone,ελαχιστοι ειναι αυτοι που ψαχνονται με τις τιμες και χρησιμοποιουν μηχανες αναζητησης οπως Skroutz και Bestprice να δουν μηπως υπαρχει κατι οικονομικοτερο.Αλλιως ολα αυτα τα καταστηματα θα ειχαν πολυ λιγοτερο κοσμο απο οτι εχουν τωρα.

-Φοβος εμπιστοσυνης ενος αλλου καταστηματος. Εδω παει πιο πολυ στο απο πανω οτι ''να εμπιστευτω ενα μικρο καταστημα που δεν το εχω ακουστα σε σχεση με τα αλλα πιο γνωστα?''

-Αν μου παει κατι. Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουμε διαβασει στα 'Νεα συστηματα και αναβαθμισεις'΄ατομα να προτιμανε το Πλαισιο επειδη οπως λενε αν τυχει κατι θα μπορουν να το πανε στο κοντινο καταστημα και θα εχουν το κεφαλι τους ησυχο.

Και αλλοι παρομοιοι λογοι αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο οτι το Πλαισιο εχει καταντησει να ειναι απο τις χειροτερες επιλογες για αγορα υπολογιστη και περιφερειακων που εκτως των αλλων και μικρη ποικιλια εχει αλλα και απο τις υψηλοτερες τιμες της αγορας στα περισσοτερα ειδη.

Ισως αν βγαλει καμια προσφορα για καμια κονσολα να αξιζει γιατι ακομα και στα περισσοτερα παιχνιδια(οπου δεν υπαρχει το θεμα After Sales Support)εχει τις υψηλοτερες τιμες της αγορας στα περισσοτερα.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...