Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανάλογα μητρικής είτε δεν ξεκινά το pc είτε  ξεκινά το pc και μετά από λίγη ώρα κολάει,ανεμιστηράκι λειτουργεί κανονικά και η ψυκτρα παταει.εν λειτουργία όταν ακουμπάω την κάρτα από πίσω μέρος εκεί νομίζω είναι και η περιοχή που ζεστένετε πιο πολύ καμία ιδέα του τι γίνεται???

Δημοσ.

Εχεις 100% χρήση ενώ είσαι desktop? Κατέβασες απο τον "θείο" πρόσφατα το GTA V?

Αν ναι, τσέκαρε αυτό και σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει!

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

Στο τέλος θα το έχω έτοιμο copy paste με τόσους που έχω βοηθήσει εδώ μέσα...

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις 100% χρήση ενώ είσαι desktop? Κατέβασες απο τον "θείο" πρόσφατα το GTA V?

Αν ναι, τσέκαρε αυτό και σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει!

https://forums.malwarebytes.org/index.php?/topic/125534-cant-remove-bitcoin-miner-and-svchostexe-virus/

Στο τέλος θα το έχω έτοιμο copy paste με τόσους που έχω βοηθήσει εδώ μέσα...

έχω φρέσκια εγκατασταση win 7 x64 στο ίδιο σύστημα μια πιο παλιά κάρτα δουλευει χωρίς πρόβλημα

Δημοσ.

Κάνε όλα τα βήματα με την σειρά.

Και μετά δες με το gpuz πόσο % έχεις χρήση ;)

τώρα ούτε σε περιβάλλον μπαίνει και έχει αρκετά μεγάλη θερμοκρασία, σε bios ούτε 5 λεπτά δεν έχω ανοιχτό το pc και δεν ακουμπάς σχεδόν  καθόλου καίει, μάλλον πάει κάψιμο και φοβάμαι μην μου κάνει ζημιά  και την μητρική

Δημοσ.

Βγάλε την και καθάρισε την ψύκτρα. Ξαναβάλε πάστα όσο μια μικρή φακή στο κέντρο και θα είσαι οκ. Ο ανεμηστήρας δουλεύει?

Δημοσ.

Βγάλε την και καθάρισε την ψύκτρα. Ξαναβάλε πάστα όσο μια μικρή φακή στο κέντρο και θα είσαι οκ. Ο ανεμηστήρας δουλεύει?

το ανεμιστηρακι δουλευει πάστα έβαλα καινούργια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...