g8anos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ε, όχι να με συγχωράς αλλά δε μίλησες για τελευταία εναλλακτική. Πιάσε εργαλεία και ξεκίνα να ισιώνεις είπες αναφέροντας πως εσένα δε σε κάλυψε. Σαν να υπονοείς πως ούτε αυτόν θα τον καλύψει. Αν υπήρχε το "προφανώς" δε θα άνοιγε θέμα να ρωτήσει και μετά θα ξαναρώταγε "τώρα τι κάνω". Απλά φίλε νου θα πρέπει να προσέχετε τι συμβουλές δίνετε, ειδικά στους πιο άπειρους χρήστες. Καλά ναι, ένα δίκιο το έχεις ... περισσότερο αστειευόμενος το είπα, νομίζω οτι ειναι κοινή λογική να προσπαθήσεις πρώτα να το επιστρέψεις, οτι κ αν ειναι αυτο ... Απλα στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι εταιρίες συνήθως δεν τα δέχονται με την δικαιολογία οτι μαλλον εσυ το στράβωσες. Εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις 3
άδικος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Απλα στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι εταιρίες συνήθως δεν τα δέχονται με την δικαιολογία οτι μαλλον εσυ το στράβωσες. Εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις Ακριβώς γι'αυτό ο escloco θα πρέπει πριν στείλει πίσω να βγάλει φωτό με εφημερίδα δίπλα τη μητρική (αν δε φαίνεται κάτι στραβωμένο) όπως αναφέρθηκε ή αν πάει εκεί να απαιτήσει επιτόπου οπτικό έλεγχο για επιβεβαίωση. Όπως και να'χει αν τον καλύπτει ακόμα για doa έχει ένα ακόμα χαρτί στα χέρια του για να την αλλάξουν χωρίς πολλά πολλά. Μην αφήνεις τις μέρες να περνάνε.
g8anos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αυτό πάντως με την εφημερίδα, τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση δεν ειχε σημασια.. Την ειχα παρει απο καταστημα, ακριβως για να εχω την εγγυηση, την ιδια μερα το μονταρα κ δεν δουλεψε, και αμεσως την επομενη την πηγα πισω για αλλαγη... Την κοιταξε κ μου ειπε οτι δεν την καλυπτει ... Ακομα κ με τον υπευθυνο μιλησα, και με την msi support και μου ειπαν ακριβως τα ιδια, οτι δεν καλυπτουν στραβα πιν. Η ιδια η msi μου ειπε παρε βελόνα κ ισιωσε το...
άδικος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι ρε συ λέω να το κάνει αν δε φαίνεται κάτι στραβό. Εννοείται πως τυπικά τα στραβωμένα pins είναι ευθύνη του αγοραστή. Είναι σα να λέμε πως έσπασε κάποιο εξάρτημα από κακή χρήση (άλλο αν δεν έφταιγες εσύ στη τελική - γι'αυτό κοιτάμε σχολαστικά τι αγοράζουμε αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια). Από τη στιγμή που ο πωλητής δεν είναι ελαστικός όσες φωτό και να του πας δεν έχουν νόημα σε κάτι που "έσπασες".
conkal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ναι εννοεις οτι σε υποχρεωνουν να αγορασεις 4 ραμ για να εχεις dual channel? Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Bios update εκανα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. οχι εννοει οτι το τις μνημες τις βαζεις στις θεσεις 2 και 3 απο αριστερα προς δεξια και οτι αμα θες να χρησιμοποιησεις τα σλοτ 1-3 τοτε θα πρεπει τα 2-3 να ειναι ηδη γεματα.
g8anos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 οχι εννοει οτι το τις μνημες τις βαζεις στις θεσεις 2 και 3 απο αριστερα προς δεξια και οτι αμα θες να χρησιμοποιησεις τα σλοτ 1-3 τοτε θα πρεπει τα 2-3 να ειναι ηδη γεματα. Χμμμ ... Αν θυμαμαι καλα, στα περισσοτερα mobos που είχα, συστήνει το manual να γεμίσεις πρώτα τις θέσεις που ειναι κοντα στο socket της cpu ... Δηλαδή, πρώτα 1 + 3 και μετα αν εχεις κ αλλα memory sticks, τα βάζεις στην θεση 2 + 4 1
bananakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Χμμμ ... Αν θυμαμαι καλα, στα περισσοτερα mobos που είχα, συστήνει το manual να γεμίσεις πρώτα τις θέσεις που ειναι κοντα στο socket της cpu ... Δηλαδή, πρώτα 1 + 3 και μετα αν εχεις κ αλλα memory sticks, τα βάζεις στην θεση 2 + 4 Ετσι ακριβως. Και με bios update λεει εκανε παλι δεν αναψε?
escloco Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 To pc λειτουργει απλα δεν εχει dual channel... Εμενα το manual 1 και 2. Η 1 ειναι τερμα δεξια και η 2 ειναι η δευτερη απο αριστερα
bananakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καινουργια μητρικη και ναμην εχει dual channel αποκλειεται
escloco Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 εχει dual channel απλα δεν λειτουργει αφου τα πρωτα 2 slot δεν παιζουν. και για να λειτουργησει το dual channel πρεπει να βαλεις τις ραμ στα ιδια χρωματα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα