escloco Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 δηλαδη την κατσαμε σαν να λεμε.... Θα ψαξω αν και δεν νομιζω να βρω κανεναν. Ισως αμα παω σε κανα μαγαζι να το κανουν αυτοι;
AETOLOFITIS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αθηνα εισαι. ολο και καποιος θα εχει εναν να κανετε τακ τακ μια αναβαθμιση. αν πας σε μαγαζι τσαμπα θα πληρωνεις... απο που πηρες την μητρηκη?
escloco Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Αυτο ειναι το θεμα... την πηρα απο Καβαλα. Ειναι μακρια για να την στειλω και να μου την στειλουν παλι πισω αναβαθμισμενη.
escloco Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λοιπον ακουστε η μητρικη φταιει... Τα 2 πρωτα slots ram, δεν λειτουργουν ενω τα 2 τελευταια ειναι ενταξει... Καμια γνωμη?
g8anos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Λοιπον ακουστε η μητρικη φταιει... Τα 2 πρωτα slots ram, δεν λειτουργουν ενω τα 2 τελευταια ειναι ενταξει... Καμια γνωμη? Ακριβώς αυτό είχα κ εγώ με την δικιά μου mobo MSI z97 , και τον ιδιον επεξεργαστη 4690k! Κατα 99,99% είναι στραβωμένο pin στο socket σου για την cpu. O memory controller ειναι πάνω στην cpu, και το στραβωμένο socket προκαλεί το πρόβλημα. Φόρα γυαλιά μυωπίας, πάρε την λεπτοτερη βελόνα που θα βρείς και ξεκίνα να ισιώνεις, σαν τριχούλες είναι... Εμένα παντως δεν μου το καλυψε η εγγύηση ... Πρόσεχε το cooler της cpu να μην το εχεις πολυ σφιχτά πανω.. Δές εδώ, σελίδα 6, το ποστ μου... http://www.insomnia.gr/topic/546252-%CE%B1%CF%80%CE%BF-fx-8120-%CF%83%CE%B5-i7-4790k/page-6
άδικος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Φόρα γυαλιά μυωπίας, πάρε την λεπτοτερη βελόνα που θα βρείς και ξεκίνα να ισιώνεις, σαν τριχούλες είναι... Εμένα παντως δεν μου το καλυψε η εγγύηση ... Πρόσεχε το cooler της cpu να μην το εχεις πολυ σφιχτά πανω.. Μπράβο ρε παιδιά ωραίες συμβουλές δίνετε σε άτομα με ολοκαίνουρια μηχανήματα στα χέρια τους. Επειδή εσένα δε σε κάλυψε η εγγύηση πρέπει και εδώ ο άνθρωπος να αρχίζει να σκαλίζει πριν καν επικοινωνήσει με το κατάστημα που τη προμηθεύτηκε;
escloco Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Πηρα τηλεφωνο μου ειπανε να την στειλω με εξοδα δικα μου... Θα δουνε αν ειναι software, bios το προβλημα αλλιως θα την στειλουν στην εταιρια μου ειπαν να κοιταξουν αν υπαρχει προβλημα.
bananakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 πολλες καινουργιες μητρικες θελουν τα 2 σλοτ να ειναι με ραμ για να δουλεψουν τα αλλα 2 και εμενα στην MSi ετσι ειναι τα 2 δεν δουλευουν αν ομως βαλεις 4 σλοτ δουλευουν κειταξε το manual να δεις ποια ειναι Bios update και θα εισαι μια χαρα
g8anos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μπράβο ρε παιδιά ωραίες συμβουλές δίνετε σε άτομα με ολοκαίνουρια μηχανήματα στα χέρια τους. Επειδή εσένα δε σε κάλυψε η εγγύηση πρέπει και εδώ ο άνθρωπος να αρχίζει να σκαλίζει πριν καν επικοινωνήσει με το κατάστημα που τη προμηθεύτηκε; Προφανώς κ αν το καλύπτει η εγγύηση το πάει πίσω ... μίλησα για την δική μου περίπτωση που δεν το δέχτηκαν! Οπότε αν δεν το δεχτουν τι κανεις? Το πετάς? Οχι ... προσπαθεις να το ισιώσεις
bananakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Προφανώς κ αν το καλύπτει η εγγύηση το πάει πίσω ... μίλησα για την δική μου περίπτωση που δεν το δέχτηκαν! Οπότε αν δεν το δεχτουν τι κανεις? Το πετάς? Οχι ... προσπαθεις να το ισιώσεις Δεντο καλυπτει εκτος αν εχει βιντεο με αφημεριδα και ημερομηνια κ.λ.π Ειναι παρα πολλοι ποθ ειχαν το ιδιο προβλημα με pins και φυσικα δεν τους καλυψε 1
άδικος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Προφανώς κ αν το καλύπτει η εγγύηση το πάει πίσω ... μίλησα για την δική μου περίπτωση που δεν το δέχτηκαν! Οπότε αν δεν το δεχτουν τι κανεις? Το πετάς? Οχι ... προσπαθεις να το ισιώσεις Ε, όχι να με συγχωράς αλλά δε μίλησες για τελευταία εναλλακτική. Πιάσε εργαλεία και ξεκίνα να ισιώνεις είπες αναφέροντας πως εσένα δε σε κάλυψε. Σαν να υπονοείς πως ούτε αυτόν θα τον καλύψει. Αν υπήρχε το "προφανώς" δε θα άνοιγε θέμα να ρωτήσει και μετά θα ξαναρώταγε "τώρα τι κάνω". Απλά φίλε νου θα πρέπει να προσέχετε τι συμβουλές δίνετε, ειδικά στους πιο άπειρους χρήστες. Δεντο καλυπτει εκτος αν εχει βιντεο με αφημεριδα και ημερομηνια κ.λ.π Ειναι παρα πολλοι ποθ ειχαν το ιδιο προβλημα με pins και φυσικα δεν τους καλυψε Δε ξέρεις τι θα πρόβλημα θα βρουν στο κατάστημα όμως και αν όντως θα τον εξυπηρετήσουν. Μπορεί πολύ άνετα να ζητήσει doa αν τον καλύπτει και να πει πως δεν πρόλαβε να βάλει χέρι. Όλα εξαρτώνται από το κατάστημα και πόσο εξυπηρετικοί είναι στη περίπτωση που όντως έχει στραβωμένο πιν.
bananakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Ε, όχι να με συγχωράς αλλά δε μίλησες για τελευταία εναλλακτική. Πιάσε εργαλεία και ξεκίνα να ισιώνεις είπες αναφέροντας πως εσένα δε σε κάλυψε. Σαν να υπονοείς πως ούτε αυτόν θα τον καλύψει. Αν υπήρχε το "προφανώς" δε θα άνοιγε θέμα να ρωτήσει και μετά θα ξαναρώταγε "τώρα τι κάνω". Απλά φίλε νου θα πρέπει να προσέχετε τι συμβουλές δίνετε, ειδικά στους πιο άπειρους χρήστες. Καλα δεν ειναι συγουρο οτι εχει σταβωμενο pin αυτο με της ραμ ειναι γνωστο και εμενα η MSi το ιδιο αν βαλεις 2 ραμ τις βαζεις στην 2+4 θεση αν τις βαλεις στην 1+3 θεση δεν λειτουργει.Αν βαλεις 3ή 4 λειτουργει . Ας κειταξει αν εχει στραβωμενο pin και βλεπει μετα Μακαρι να μην εχει αλλα και αν εχει μακαρι να το καλυψη η εγγυηση Απλα σου λενε εμεις που ξερουμε οτι δεν το εκανες εσυ?Πραγμα σωστοτατο
escloco Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 πολλες καινουργιες μητρικες θελουν τα 2 σλοτ να ειναι με ραμ για να δουλεψουν τα αλλα 2 και εμενα στην MSi ετσι ειναι τα 2 δεν δουλευουν αν ομως βαλεις 4 σλοτ δουλευουν κειταξε το manual να δεις ποια ειναι Bios update και θα εισαι μια χαρα Ναι εννοεις οτι σε υποχρεωνουν να αγορασεις 4 ραμ για να εχεις dual channel? Δεν νομιζω να ισχυει αυτο. Bios update εκανα. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα